WHAT ARE YOU WAITING FOR?

Näst sista dagen på högstadiet är nu avklarad. Solig dag, massa betygsnack, filmtittande och buggträning - riktigt skönt! Imorgon är det avslutningsmiddag och det känns väldigt läskigt..

Nu ska jag packa ihop lite saker och sen dra ut till ränneborg!  idag är dett hemmamatch mot Aneby som gäller!


VEM VET HUR LÄNGE VI HAR VARANDRA?

Samtidigt som jag springer runt här hemma och är helt kär i min Håkan hellström städar jag ur min garderob, som verkligen behövs, hittar en hel del gamal skit.  
alltså, jag kollar på Håkan  Hellström Live På Cirus som jag spelade in från igår. Han är så fin och bäst min man. Tror snart att mina grannar kommer komma in och klaga för jag spelar sönder högtalarna, ahaha. härligt värre!
MEN HAN ÄR SÅ SÖÖÖÖT.

nu ska jag snart åka och kolla på fotboll med tjejerna, hejdoooooooo

OH I AM GOING BACK TO THE START

Dålig uppdatering, men det har inte hänt så mycket. Vädret suger och då blir allting mycket tråkigare än vad det borde vara. Igår hängde jag, matilda, evelina och alexandra på stan hela kvällen iallafall, träffade andra fina vänner och sånt. Trots att jag var världens pms-monster och att det spöregnade så blev det en en skön chillkväll iallafall.
Idag har jag spenderat min dag med min mamma i nässjö. Hittade lite nödvändiga saker faktiskt och det känns brabra. Kvällen avslutades med ben&jerrys, Matilda och en film här hemma.
Såå, lite snabb update och nu ska jag snart sova.

pussss


ph - weheartit


Det är just när man är ute i spöregn på idrotten och spelar fotboll , när det åskar och man trillar vart man än går, när man knappt kan springa för man skrattar så mycket, när man ser alla andra garva ihjäl. ja, det är så som man älskar 9c1 som mest.
LOVE

YOU MAKE ME THIS

Ser fram emot avslutningsmiddagen på tisdag väldigt mycket!  Annars är väl allt som det brukar. Mycket tankar och sånt som vanligt. Men jag överlever!
Nu ska jag dra mig till skolan, och efter det blir det fint häng med Evelina, och ikväll fotbollsträning, det behöööövs verkligen nu!

från i tisdags!

NEVER REGRET SOMETHING THAT ONCE MADE YOU SMILE


UTKLÄDNINGSDAG 24 MAJ 2011

för det första så förlorade vi matchen igår mot bodafors! För det andra var det utklädningsdag idag, och efter att jag har blivit taggad i typ 2387684 bilder på facebook har min dator nu lugnat ner sig, vilket betyder att det är min tur att bomba med bilder. Men jag orkar inte med facebook så jag lägger upp dom här istället!
alla bilder är inte mina, har varit lite fräck och tagit dom från vissa! hiihhi, men de flesta är mina!


WHEN LOVE TAKES OVER

Imorgon är det utklädningsdag och jag och matilda kommer bli supersnygga! So redovisning direkt på morgonen imorgon också, kommer faila total haha!
Men nu ska jag inte tänka på det, för nu ska jag åka till bodafors och spela fotbollsmatch! DET NI! sen vidare till matilda så sover jag där :)   brabra
hejdååå

hahah!  från falkenberg :)

14:43



idag är jag såhär frääshh..
orkar ingenting, och jag har inte gjort någonting vettigt heller. Kommer antagligen inte göra det heller. den som gör min so får lite chips, ja.
hejdå

MEN JAG GLÖMMER ALDRIG BORT VAD DU HAR GJORT

det var längesen jag och matilda spenderade en heldag tillsammans! Men idag så. Vi har gjort allt sånt som vi är bäst på. Och det är helt sjukt hur mycket jag tycker om den människan. Världens bästa dag har vi haft iallafall.
Haft picnik x2, grillat, ute och gått, och massa prat och mys! åh vad jag tycker om dig!


Nu ska jag kolla på gårdagens BB-avsnitt och sedan sova. Imorgon ska jag sitta instängd på mitt rum och göra klart min so-redovisning. eller ja, försöka iallafall. Kommer säkert sluta med att jag är ute någonstans med fina vänner och inte ens slänger en tanke åt skolarbeten, som vanligt.


matiiiildas bild, men jag gillar den :)

jag saknar falkenbergs-veckan!


EN KÄNSLA OCH VI SÄGER HEJDÅÅÅ-ÅÅÅÅÅÅ

har iallafall haft en superbra dag idag. ja, verkligen underbar! Körde core-pass på idrotten,  och jag har redan träningsvärk i axlarna.... Gött att ha en hel helg fri från träning/match nu faktiskt!  mmmh
Nu ska jag ta tag i mitt liv och gå ut och träffa alexandra, vi ska picnikkaaaaaaa.  Senare ska jag vara barnvakt åt matilda (; fan siicken bra dag!

ELIN GOES HAPPPY TODAY


YOU ARE THE REASON TO MY BROKEN HEART, ASSHOLE

angående det förra inlägget var det bara för jag behövde bilderna till ett arbete i skolan. Så, inget annat.

Efter skolan åkte jag, emma , moa och hilda och fikade lite födelsedagsfika till emma. myspys! Efter det en faktiskt rolig, men fett jobbig fotbollsträning.
Nu ska jag ta och sova, är faktiskt taggad för fredag imorgon!  woho
Tumblr_ljczsk7yb41qi01o3o1_500_large

ph: weheartit  
världens bästa sida som jag kan sitta vid fleeera timmar. mmh

Utkast: Maj 18, 2011


DOT

226598_2047119460687_1325441700_2978849_936774_n_large



failade bara lite smått på mitt bakprov idag. orkade inte med intresseval. hade ett mystiskt betygssnack. Och så såklart, kaos bland de flesta 9or.   Händelserik dag, hahah.
Nu ska jag dra mig bort mot ludde och vänta på bättre tider, yes!

WORD

You're so hypnotizing
could you be the devil?
could you be an angel?

Your touch magnetizing
feels like I am floating
leaves my body glowing.





ph: we♥it


HÄR KOMMER ALLA KÄNSLORNA PÅ EN OCH SAMMA GÅNG

ligger och låter big brother-deltagarna underhålla mig en kvääll som denna. fyfan va äckligt att gå in i ett mörkt rum och sticka ner handen i något okänt. skulle dö!
Annars har det inte hänt så mycket idag faktiskt. Var ute på ränneborg och tränade ett pass trots att jag har ont överallt , riktigt rolig träning faktiskt. Nu ska jag lägga ner datorn och få mina tankar på annat håll. Försöka sova vore en bra idé också. Imorgon blir det bakprov som jag kommer faila sönder på totalt. känns bra!!!!


godnatt


IF YOU EVER COME BACK

jdofjkowejpogwesaflwerjgölsdölgfwe

typ så känner jag mig nu.
hejdå

MAKE ME MOVE, LIKE A FREAK

är så jävla nervös så det är helt sjukt!  Har nog aldrgi varit så nervös för bara en match.
Men nu ska jag, otränad som jag är, åka ut till ränneborg och spela mot Hult på hemmaplan!



hopplahoppla!

FILL ME WITH YOUR POSION

we ignore the ones who adore us,
adore the ones who ignore us,
love the ones who hurt us
and hurts the ones who love us

isn't it ironic?





Nu ska jag fortsätta var allmänt osocial och äta ballerinakex. Samtidigt som jag gör det går jag runt och provar mina kläder som jag ska på skolavsluningen, kusins student, avslutningsmiddagen samt utklädningsdagen. Känns gött att jag är klar med allting nu! yes



THERE IS A FIRE STARTING IN MY HEART

Idag har vi haft 50-års kalas för pappa med släkten. Är alltså helt slut eftersom jag har sprungit runt och busat med wilhelm hela dagen, helt underbart mysigt som vanligt. Mys och bus i mängder!
Kvällen avslutades med EVC här hemma med matilda, brabra dag.
Nu ska jag sova, veerkligen!


GRATTIS MIN  ÄLSKADE VÄN SOM FYLLER 16 IDAG(eller igår egentligen). DU ÄR GULD VÄRD! ♥

haft en suuupermysig kväll med syster i soffan. Slutade med att båda två somnade, hahah!
i love you!


AND HERE WE GO AGAIN.

The scars of your love remind me of us
they keep me thinking that we almost had it all
the scars of your love, they leave me breathless
I can’t help feeling,
We could have had it all

FREDAG DEN 13

Idag har det varit en sån där dag som man bara älskar 9c1. Jag har alltid tyckte om min klass, men idag. Sån jävla bra dag har det varit! Ni anar inte hur mycket jag kommer sakna dagar som denna på gymnasiet..
I övrigt mår jag väldigt bra. Längesen jag mådde såhär bra, känns väldigt härligt faktiskt.

Nu ska jag kolla på gårdagens BB och äta godis och vara avundsjuk på att de får jaga benny hill och inte jag :c




två smått random bilder från 7an hahah!


I LET THE BAD ONES IN AND THE GOOD ONES GO

Idag är det den 12:e maj, vilket betyder att min kära pappa fyller 50 år. Gammal gubbe, så idag ska jag ta hand om honom och uppvakta honom till 100%. Efter klassens dag åker vi vidare till Linköping för att umgås lite med bror också. En riktig familjedag så att säga.

Nu ska jag borsta mina täääääänder och sen bege mig mot skolan för att möta upp min söta klass, adjö


ahhahahah .

YOU DON'T MAKE ME STAY FOREVER




ligger för tillfället ute i gräset och jobbar på brännan. Det går inte framåt, men tusan va skönt det är att det är sol nu. Spränger sönder mina högtalare med skön musik också. Orkar inte något skolarbete idag heller, känns som jag redan har börjat med mitt sommarlov. hehe, bad girl.
Skön dag i skolan faktiskt, med klädsim och lite spanska nationella. Men chill ändå faktiskt.
Nu ska jag dra på mig mina fotbollskläder och dra ut på ränneborg för att träna ett pass. Det är varmt idag, kommer dö. jaja. Nu måste jag chilla järnet i typ 10 minuter till.... SEN byta om.


börjar om på en ny kula nu. känns fettttttt bra.
hejdå

SKA HA

WARP WELLINGTON 38" S11 NATUR / BLUE


jag ska fan ha den där. mmhhhm

FUCK YOU YOUR FUCKING FUCKER. YOU SUCK

VARFÖR DAMPAR MIN BLOGG FÖR?!?1

nu ska jag dricka 2309 liter vatten och sen dra mig mot fredriksdal, är taggad faktiskt!!



HAHAHAH... igåååårr

NO ONE REALLY EVER WINS



konstig och oredigerad bild, jajaja.


Har haft en wonderful day ute i solen, och har tillochmed hunnit få en ful solbränna av min bikini, det syns även på bilden, hahah. lite smått fail.
har umgåts med blenda i stort sätt hela dagen. Kvällen spenderade jag ute tillsammans med Alexandra, och avslutade den sedan med kewin och erik. muy bien!
nu ska jag för första gången på typ 2 år komma i säng vid 10, känns gött och välbehövligt. Imorgon tänker jag inte sitta vid datorn eftersom jag ska spela match, fast jag borde göra min labbrapport, men jag ooooooorkar inte.


godnaaaaaattt


OM SANNINGEN SKA FRAM




sjukt bra faktiskt.

FÖR SKÖNHET FINNS INOM OSS



igårkväll hade jag och matilda en Sommaren-Med-Göran-Kväll. Vi planerade lite inför utklädningsdagen och vi är typ helt säkra nu, kommer bli awesome!

Idag har jag spenderat HELA dagen i jkpg med världens bästa Alexandra. Hittade det sista till Avslutningsmiddagen så nu är jag helt klar med det, känns vääääldigt bra om jag får säga det själv. Så nu ligger jag ute i gräset med min nya jumpsuit från h&m och äter nutellamacka och steker.
jag mår bra, vääääääääääldigt bra.


ser ut som jag tar migsjälv på röven på första bilden, men nej.

OM JAG GER DIG MINA TÅRAR, MEN ÄR STARK NÄR DU ÄR SVAG

slutade 20 över 9 idag. kändes lagom onödigt, men så jäkla skööööönt ändå.
drog med mig alexandra upp på stan för att inte känna mig helt osocial idag, haha!  och nu lagar jag mat och taggar till matchen. i regn.  wooohho

NU ÄR PASTAN KLAR, ADJÖÖÖ



ONCE A FAILURE ALWAYS A RETARD

jävla nationella prov. ni tar död på mig. Eller egentligen inte, med tanke på att jag inte ens öppnat böckerna till matteprovet imorgon. Men psykiskt, känner på mig att jag kommer faila sönder t o t a l t.

har tillbringat kvällen i p-hallen och haft innebandy avslutning med match mot föräldrarna. hahah.... kändes iallafall sjukt konstigt att spela innebandy nu efter all fotboll. Nu måste jag sova och tagga dm-match mot Egnahem imorgon, fotboll alltså.

slutar 20 i 10 imorgon så det blir rätt götttttttt, puss

THERE WAS NOTHING I COULD SAY

Nu börjar jag att bli taggad till fotbollssäsongen, hääärlig känsla!

Så nu ska jag, efter en tråkig dag i skolan, byta om och dra mig ut till ränneborg för att träna ett pass. muy bien!


TONIGHT I'VE FALLEN, AND I CAN'T GET UP

efter en bra helg var det dags för nya vecka igen, måndagen är den absout värsta dagen på hela veckan. Men jag klarade av den också. När jag kom hem gick jag och la mig, sen drog vi oss mot Nässjö för att spela lite fotboll i snö, på riktigt. det är liksom den 2 maj, och det var fullt med snö på fotbollsplanen ?!  Det var en jämn match, men vi förlorade med 2-1. Lite fusk och sånt, menmen. vi tar dom lätt nästa gång!
Med andra ord har det inte blivit något plugg,och jag har sen fet ångest över skolan just nu. Orkar verkligen inte.

Nu ska jag torka mitt hår, för att sedan soooooooooova, fan va gött.




I remember the days we spent together,
Were not enough, and it used to feel like dreaming
Except we always woke up,
Never thought not having you here now
Would hurt so much.



smått muppad bild från gran canariaaa

CAUSE AFTER ALL YOU DO KNOW BEST




lite bilder jag tog från igår som kommer från vendelas facebook. hehe
 

DET GÅR DAGAR DÅ JAG INTE ENS UNDRAR VAD DU GÖR

efter dansuppvisningen hängde jag, matilda, evelina, vendela och vendela på matildas altan halva natten. Det var massa myyyysigt. Dagen efter, alltså igår, var det valborg. Vi hade en jättebra början då vi (ett helt tjejgäng på typ 10 pers) var hemma hos vendela och åt god mat och umgicks. Vi behöver ju inte ens nämna vad som hände senare.

Idag ska jag kolla på fotbollsmatch och träffa mina fina vänner.

idiooooooooooooooooooooott


RSS 2.0