under de sista månaderna har jag hittat en underbar människa. Vi har egentligen känt varandra i flera år tillbaka men det är inte förrens nu vi har kommit på att vi hör så bra ihop. Vi har skrattat så vi gråtit, vi har pratat så seriöst och djupt som man inte kan göra med så många andra och vi har redan skapat massor av fina minnen som jag kommer ha med mig så länge som det går. Egentligen kan man väll säga att det är alla problem som har fått oss att bli så tighta.  om man ser det så så är det väll egentligen killarna&allt annat vi ska tacka ;) haha!

När jag pratar med dig känner jag en tillit som jag inte har känt hos så många personer innan. du är verkligen någon man kan lita på. och självklart kan du lita på mig också, men det vet du ju redan! det är nästan läskigt hur vi förstår oss på varandra. tvillingsjälar.

jag hoppas verkligen att vi alltid kommer fortsättaa att vara såhär bra vänner flera år till. så vi kan skapa fler minnen, fortsätta att flyga över farthinder, vara ledare på fotbollsskolan tillsammans, hälla vatten på golven i p-hallen och åka där, hälla glass i håret, vara lesbiska&allt annat galet vi har gjort.

du är äkta, du är en sån vän som alla vill ha. och nu är du en stor del av mitt liv!
jag älskar dig Emma Johansson ♥


Jag kan känna mig bekväm i dina ögon, när du ler

skulle ge mig ut och springa innan. det funkade i 5 minuter, sen började min fot att göra ont så in i helvete. så jag gick hem igen, haha!
istället tog jag med mig kameran ut och gick en runda, eller ja, ner till vattnet och satte mig där i gräset och såg poetisk ut.

nu ska jag fixa klart med alla filmer, samtidigt som jag peppar lasse.  fyfan va bäst det kommer vara!
PUSS


EVERYTHING I DO, I DO IT FOR YOU - BRYAN ADAMS ♥


Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more

Don't tell me it's not worth tryin' for
You can't tell me it's not worth dyin' for
You know it's true
Everything I do - I do it for you

Look into your heart - you will find
There's nothin' there to hide
Take me as I am - take my life
I would give it all - I would sacrifice

Don't tell me it's not worth fightin' for
I can't help it - there's nothin' I want more
Ya know it's true
Everything I do - I do it for you

There's no love - like your love
And no other - could give more love
There's nowhere - unless you're there
All the time - all the way

Oh - you can't tell me it's not worth tryin' for
I can't help it - there's nothin' I want more
I would fight for you - I'd lie for you
Walk the wire for you - ya I'd die for you

Ya know it's true
Everything I do - I do it for you



they call me heart breaker


now listen to me baby
before I love and leave you
they call me heart breaker
I don't wanna decieve you

if you fall for me
I'm not easy to please
I'mma tear you apart
told you from the start, baby from the start


så vet vi båda att det är såhär man mår när man hemligheter har

gjorde ett mobil-inlägg innan men det verkar inte ha kommit fram.

hur som helst tog jag med mig en filt, en film och en skål med godis ut i hammocken och la mig där och chillade. Men jag är ju som jag är och lyckades självklart somna efter bara några minuter.

nu ska jag verkligen ta tag i det där med packningen. verkligen. 

detta är antagligen det sista inlägget nu på en vecka, jag hoppas ni får en otroligt skön&härlig vecka. för det ska vi ha. vi ska ha så jävla kul så det är inte sant, skita i alla jävla problem och bara leva livet. tillsammans. That's it. och det är helt underbart.

hahaa, rätt skön bild ändå. även att den är typ 80 år gammal. men det jag skulle säga var att midsommar blev rätt trevligt sen ändå. vi gick aldig iväg någonstans för vi pallade inte dra tummarna ur våra feta rövar.




PUSS

live in the moments

FJÄLLEN / HÖGLEKARDALEN 2010




videon är från första eller andra dagen i fjällen när vi lyckades att missa liftarna hem så vi fick gå. men det blev ett äventyr det också (:

JAG SAKNAR DETTA SÅ JAG SPRICKER.
och jag saknar min matilda också för den delen, som tur är åker vi ju till Falkenberg imorgon, en en vecka. och vi ska ha det underbart!

MIDSOMMAR




midsommar är ordet som beskriver dagen. man kan alltså säga att halva sommaren har gått. helt otroligt och jag vill inte änns tänka tanken mer.
egentligen borde jag stå framför min garderob nu och ha ångest för jag inte vet vad jag ska ha på mig, men jagär en tidsoptimist så jag lär ju göra det 10 i fyra eller någonting liknande. klockan 4 kommer familjen bengtsson hit, plus en till familj.
jag kom på en sak innan när jag bläddrade runt på spotify, idag är det exakt 2 veckor tills Lasse, det är sjukt! (:

nu ska jag halta vidare på min fot (tror jag sprang konstigt igår på träningen så nu gör det jävligt ont), och sen börja fixa iordning mig. tror ändå inte jag kör på nått speciellt idag, linne och shorts kanske ?

GLAD MIDSOMMAR'

it's friday, I'm in LOVE

nu är fotbollsskolan över för iår och det har varit VÄLDIGT roligt att vara ledare för flickor 00-01. och lätt jag jag är med nästa år också (:
idag började vi med lite vanlig träning, sen hade vi lagt upp så att våra tjejer spelade en match mot pojkar 01. och våra tjejer imponerade oss STORT, skitduktiga, trots förlust.
fotobllsskolan avslutades iallafall med vattenkrig&och match mellan 18 ledare mot alla 140 ungar.. lite läskigt faktiskt.


när vi hade sagt hejdå till alla ungar åkte jag och emma hem till moa och mötte upp henne, sen vidare till långanäs där vi spenderade eftermiddagen. mycket trevligt! sen hem och äta grillat kött och potatis, fy fan va gott det är alltså. sen vidare till ränneborg igen för träning. och inga kommentarer om det, jag tror allvarligt talat jag har spenderat för mycket tid i solen denna veckan, solsting. HAHA. eller så är det bara emmas klockrena kommentarer som får mig på så bra humör, för bra.♥

imorgon är det midsommar, först kommer elin&hennes familj hem hit till oss, sen går väll antagligen jag&elin vidare till evelina efter att vi ätit lite ochså (:  blir nog kanon!

LIVE IN THE MOMENTS

jag erkänner, jag har blivit en busig flicka igen!
ja, jag har börjat ladda ner igen, haha! var faktiskt duktig ett tag och slutade med det, men nuså.

så nu ska jag sätta mig och tjocka mig med något gott och kolla på remember me, och jag kommer dö några gånger eftersom Robert Pattinson är med ;)


Can never get enough of you, you make me feel good

idag har det varit varmt
idag har jag bränt mig
idag har varit en riktigt stimmig dag
idag somnade jag i solen igen
idag är det den 23 juni





näst sista dagen på fotbollsskolan är avklarad och imorgon är det sista dagen, jag kommer sakna de små pluttarna, men det kommer bli riktigt skönt att inte ha nått och planera för dagarna (:
har inte tid och sitta här egentligen för nu ska jag fortsätta att gå runt och klaga på alla ställen där jag har ont! min nacke, mina fötter, ben, ansiktet, hälsenan!



HAH, ett år sen idag. 365 dagar sen har gått sen jag&elin tältade. och bilden kan ju tala för sig själv, men måste bara tillägga en sak, de borde göra så man får gratislåtar igen! ellerhur elin ;) ?

All the things I feel I need to say I can't explain in any other way

egentligen borde jag ligga nerbäddad i min sköna säng just nu för att orka hålla igång i fyra timmar imorgon också med de små barnen. man blir faktiskt helt slut i kroppen, framförallt huvudet av dessa små underbara barn. Men jag tycker jag och emma klarar av det alldeles utmärkt och det mesta går som det ska (:
både igår och idag var det match. gårdagens DM match gick rent ut sagt förjävligt för mig. haha, no comments. idag gick det snäppet bättre kändes det som, skönt! påminn mig om att jag måste köpa nya fotbollsskor, mina fötter går bokstavligt talat sönder mer och mer för varje dag.


mycket fotbollssnack nu förtiden, men det har varit fullt upp med just det nu de senaste veckorna, men när veckan är slut är även mitt eviga tjat om fotboll slut. då ska ni se att det blir andra bullar! haha.

måste självklart också tacka min underbara och lesbiska vän EMMAA, för dessa dagar, du får mig att må otroligt bra. ♥  tvillingar var det va ? (;  en, två&tre feta pussar till dig iallafall!

För mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig

första dagen avklarad! och emma och jag är kungar över de små flickorna!  3 dagar kvar nu!


har egentligen inte så mycket att skriva, nu ska jag tagga inför KVARTSFINAL I DM, taggataggataggataggaa!

askass bild egentligen!  haha!

I'd rather be with you, say you want the same thing too

vart man än tittar, lyssnar eller läser så handlar det om detta kungliga bröllop. igår hade jag ingenting att gör så jag började kolla lite på det på tv:n, och sen kunde jag inte sluta, hur tråkigt det än var. men det var rätt intressant på något sätt också. Jag menar, hur kan en sådan som Daniel ha sån tur och träffa Sveriges kronprinsessa helt random på gymmet och sedan efter år gifta sig och bli sveriges prins. som i en saga, precis faktiskt!


idag är det söndag, håller inte koll på dagarna nu när det är sommarlov men nästa vecka måste man börja ställa klockan igen och gå upp tidigt. då är det dags för fotbollsskolan! det kommer bli superkul tror jag faktiskt! och som sagt ska jag och emma vara de bästa ledarna ;)

nu ska jag ta och gå ut lite, har inte varit det på hela dagen!


nu är det snart ett år sen det var så grymt mycket folk i lilla eksjö, överallt var det folk.
ibland älskar jag verkligen småstäder, men LITE folk, där alla känner alla. observera att jag sa ibland.
ska bli riktigt skönt att åka iväg också ett tag faktiskt (:  en vecka i falkenberg med matilda kommer bli helt otroligt bäst!

men du får mig att le som ingen annan, och sjuka lågt och be om mer

mamma&pappa tvingade upp mig vid 9 idag och äta frukost med dom, varför vet jag inte. men när dom hade åkt så gick jag och la mig igen, sov till 12. 

vart har solen tagit vägen ? det är bara molnigt ju, och det stör mig!
idag blir det antagligen bara en chilldag hemma med film och sånt (:

NU ska jag kolla på det regnar köttbullar! HAHA. åh vad jag älskar tecknande barnfilmer!

upprepande bilder får ni vänja er vid, men efter midsommar kommer massa nya bilder förhoppningsvis!

en vän som inte riktigt var en vän

sitter här som en idiot och sjunger med i lasses alla låtar, jag fattar inte att vi ska vara där på turnéremiären, helt sjukt kul kommer det bli iallafall!

innan idag träffade jag matilda en stund, vi gick upp på stan o kollade lite, 2 tröjor blev resultatet för min del iallafall. påtal om matilda, nu är det klart. hon följer med till falkenberg veckan efter midsommar, det kommer blir grymt ju! :)

matchen mot His/mais gick kanon för oss (96orna). 2-1 till eksjö blev resultatet iallafall.
efter det satt jag och emma och pratade seriöst i 2 timmar. hjälp sökes, vi tänker för mycket!

pappa frågade nyss om jag var frysen och ville ha varm choklad, sånt tackar man ju inte precis nej till! haha, rätt gulligt av honom faktiskt! så det är bäst att jag går.



en hel vecka har gått på sommarlovet, känns som det måste hända någonting nu ju!

du har viljan att bli större, men här är du redan stor




Melissa Horn - jag kan inte skilja på




Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig


kom ihåg mig då

 förstår allvarligt talat inte hur folk orkar sitta inne vid datorn dagar som denna. (förutom moa då, som inte hör någonting!) helt underBART väder har det varit idag, och jag han spenderat hela dagen vid långanäs med fina vänner. Har också lyckats bränna mig på ena sidan av kroppen så nu är det en superfin rand mellan det brända och inte brända.  trodde först att det bara var baksida lår, men nu var det hela baksidan av kroppen. mrs RÖD, kan man kalla mig just nu.

fotbollslistan som jag skrev i nått inlägg häromdagen fylls på mer, imorgon ska tydligen jag och min kära vän emma vara med och spela med 96orna. på hemmaplan ;)
juste, appropå fotboll så gick coopertestet faktiskt kanon bra idag. alla i laget lyckades bättra (sänka) sin tid med runt en minut, riktigt grymt tjejer!

nu ska jag kolla klart på filmen jag började på igår "flickan" hette den, riktigt kass om jag ska vara riktigt ärlig, men jag måste ändå se slutet! (:

They call me heartbreaker

det har varit en otroligt bra dag idag!

började med att jag vaknade upp i en alldeles för varm husvagn med blenda, och ända sedan dess har dagen bara rullat fram, väldigt fort. men jag tror allvarligt talat vi inte har haft såhär kul på länge tillsammans. mycket mysigt må jag säga!

nyss kom jag hem från fotbollsskolanmötet, JA. jag&emma ska tillsammans vara ungdomsledare på fotbolsskolan nästa vecka. för flickor 00-01. kommer bli helt galet, men jag tror vi kommer fixa det helt galant tillsammans, eller hur ? ;)

nu ska jag gå upp och vara lite social med mina kära föräldrar.  ni får ha det så bra, för jag har det jävligt bra nu!


kul att jag valde en väldigt dyster bild nu när det är sommar&bra humör och allting.
men jag måste bara berätta vad jag drömmde för några nätter sen..
såhär var det, jag,emma,matilda,elin & eve var fast i ett koncentrationsläger och skulle snart bli utvalda att skjutas ihjäl. jag hann undan när vakterna fångade in de som skulle dödas. men jag blev självklart fast senare. men de valde att inte skjuta mig eftersom jag "såg så snäll ut". men när det var emmas tur att dö så tog jag hennes hand, och eftersom jag då "inte var lika snäll mot dem längre" så valde de att ta mitt liv också. alltså, kanske är svårt att förstå men det var helt sjukt. men det sjuka var att jag dog inte av skottet så de fick halshugga mig istället, MEN jag dog inte av det heller, så då låg jag utan för nya princess och var halvt döende i några timmar, och folk bara sneglade lite på mig, men ingen brydde sig. haha. ni som läste, tack. men jag var bara tvungen att berätta, för det var så otroligt sjukt!

before you leave me, touch and go

dags för fotbollsträning snart igen (känner att det har varit väldigt mycket fotboll de senaste dagarna, söndag:träning  måndag:match  tisdag: träning  onsdag: fotbollsmöte  torsdag: träning med coopertest,igen) 

ikväll sover jag hos blenda, eller ja. inte riktigt hos henne snarare utanför henne. vi ska nämligen sova i husvagnen för första gången denna sommaren. och när vi gör det, ja DÅ är det sommar (:

hoppass ni alla har ett riktigt härligt sommarlov!

vart du än befinner dig har du en famn för mig

jag orkar inte blogga, jag har faktiskt annat för mig på dagarna än att sitta här

hur som haver, så kom jag nyss hem från fotbollsmatchen som spelades mot bodafors på hemmaplan, efter många tabbar och sånt så blev resultatet 2-1, till oss. haha, en lite rolig sak, det var en 41 åring med i deras lag! man ba. shit.  hah

dagen har tillbringats hos min käre granne, vi gjorde det vanliga så det är inte änns roligt att berätta längre. nu ska jag sätta på skön musik och ta en dusch. sen ska jag kolla på film, om jag inte somnar. jag är rätt känd för att somna framför film, det vet mina kära vänner ;)

bild i repris. men är det någonting jag VERKLIGEN inte orkar nuförtiden är det är fota. men hur svårt kan det vara egentligen att ta med mig kameran ut och gå en sväng? lat


EKSJÖ STADSFEST 2010

igår när vi gick hem gick jag och erik förbi skylten med alla artister som ska komma på stadsfesten. och jag har varit lite skeptiskt till detta årets stadsfest men jag tror det kan bli riktigt bra endå!


eric saade

darin

timo räisänen

melissa horn

orsas spelmän - hahah!

salem al fakir

e-type

takida

och massa fler!


kom ihåg mig då

det blev en rätt bra kväll igår iallafall! jag följde med alle ut och träffade ett gäng, det var meningen att vi skulle va i sjöängen men pga massa saker så gick vi till linné istället. haha! linné av alla ställen.  så där tillbringade jag min kväll med fina vänner. kom hem runt 1 någongång.  sen sov jag länge och skönt och idag vaknade jag upp med ett stort leende, idag är en glad dag, det känner jag på mig!

det enda som händer idag är träning, ska bli skönt att få springa av mig lite så som jag har ätit denna helg. annars händer ingenting speciellt.

nu ska jag duscha,

laterrr


satt och lekte lite i photoshop någondag förra veckan. tänkte ha den som header men när jag testade blev det inte speciellt bra.


robot unicorn attack

OHHEJOHHÅ

det blev ingenting av den där myskvällen pga av massa shit. så nu sitter jag här istället och missbrukar robot unicorn attack. snart kommer mamma&pappa hem med pizza. efter det ska jag nog gå en sväng. känns som det behövs.



Oh shit vad jag älskar dig, trots att jag knappt visste vad de orden betydde.

nu får jag snart ryck på riktigt!  vart tog det fina,varma,underbara vädret som vi hade här förra veckan vägen ? nej jag vill inte ha regn och storm hela sommarlovet!

ikväll blir det nog mys med hajer&elin och kanske gabbiii. tills dess ska jag bara lata mig men jag måste komma ihåg att renda igenom allla mina bilder och sen lägga över dom! måste!







vi avslutar detta inlägg med en fin bild på 2 stycken glada elin som precis har slutat 8:an :)

skolavslutningskväll

efter att vi fått våra betyg av solweig och jonas sa vi hejdå och gick och kollade på skolgårsfesten, som blev flyttad in till p-hallen pga av allt regn.
jag är faktiskt nöjd över mina betyg som har höjts från i vintras.


jag kommer sakna alla underbara nior! det ska ni veta, jag vill inte vara äldst på skolan och allt vad det innerbär. nej.

vid 8 någongång träffades jag,matilda,elin,vendela,eve,emma,alexander och august hemma hos matilda och gjorde ingenting speciellt, sen gick vi vidare mot ishallen där skummdiscot var. visst fanns det vissa roliga stunder där, men så kul blev inte kvällen, den kunde alltså blivit bättre. men vissa roliga stunder var helt awesome :)
nu funderar jag på att sova och verkligen sova ut imorgon, första dagen på sommarlovet! och det ska bli så otroligt härligt att känna av det imorgon! :)

godernatter! 

the smile on your face let me know that you need me

när jag gick ut nyss för att känna hur varmt (kallt) det var så träffade jag på blenda. Min älskade blenda, åh vad jag har saknat min blenda. hon var stolt, hon har nämligen slutat 6:an nu, om några månader byter hon skola och börjar 7:an. det är helt otroligt. i mina ögon kommer 97:orna var 4:or för mig! 
jag kanske låter hur fjollig som helst nu, men hon har seriöst växt upp hur fort som helst. nyss var vi små och satt och gungade i lekparken. nu får vi knappt plats på gungorna längre.  hon och jag är som riktiga systar. vi pratar som systrar, vi skrattar som systrar men vi bråkar även som systrar. du är så underbar, syster
 ♥


ja detta är ju för några år sen. HAHAH. men jag bjuder på den. !! HAHAH

om 20 minuter kommer matilda och hämtar mig sen åker vi vidare mot skolan, och fyfan för regnet. jag hatar det! såhär ska inte vädret vara på skolavslutningar.
vi hörs sen!


hur vill du leva när tiden gått för fort

träningen gick åt helvete redan efter första övningen. haha. det känns som de antingen ställer för höga krav på mig/oss, eller så är jag bara allmänt kass. ibland förstår jag inte vad det är med mig, jag få riktiga utbrott inom mig och vilja bara slänga mig och lipa och skita i fotbollen. men nej, för jag vet om jag gör några bra skott så känns allting mycket bättre, så är det alltid.  men endå, hel konstig känsla!


imorgon slutar jag 8:an, om 3 månader börjar jag 9:an. jag kommer sakna de gamla niorna grymt mycket, nej jag vill inte bli nia, jag vill inte vara äldst. jag vill stanna i år 8. men visst ska det bli skönt med ett långt och härligt sommarlov med massa bad&sol och vänner runt omkring mig hela tiden!  känns som jag förtjänar detta lovet mer än någonsin. men nästa år ska jag kämpa upp till 100%. det lovar jag mig själv! fast jag vet hur det brukar gå med det...

jag tror jag duschar håret och fixar sånt imorgon, måste endå raka benen och allt sånt också. funderar starkt på om jag ska ha tre-stegs-lockar, och jag tror det får bli så. kommer se exakt likadan ut på skolavslutningen som jag gjorde på konfirmationen. dock utan tights, för precis som min käre vän elin sa: det är fan bara skolavslutning en gång om året och då ska man ha bara ben. trots regn och kyla. även att jag har kritvita ben&att jag är hur förkyld som helst så tänker jag ha bara ben! så är det bara.



ja, sådär kommer jag se ut imorgon. fast jag hoppas jag är liiiite brunare nu iallafall! :)
och ni får se hela klänningen imorgon om jag har tid!


nu ska jag gå upp och vara social mot min mamma som klagar på att jag aldrig är det haha.




it's amazing how you can speak right to my heart

orkar inte blogga någonting men måste bara säga att vi vann stadskampen! woho!
ikväll blir det träning och imorgon är det skolavslutning!
nu ska jag nog kolla på notting hill igen! woho för det


bild från augusti (?) när vi var i mosshemmet

nu har vi bara ett år kvar tillsammans, om det går lika fort som detta året har gjort vet jag inte vad jag gör. detta sista året måste vi ta vara på ordentligt! ♥

without saying a word, you can light up the dark



when you say nothing at all - Ronan Keating

jag kollade på notting hill innan, en av världens bästa filmer! och sen dess har denna låten gått på repeat hela tiden. u n d e r b a r












jag mår så otroligt bra, kan man inte bara pausa livet i sånna här stunder?!

it is you and me moving at the speed of light into eternity

okej nu är jag färdig duschad och myskläder är på!

rännerborgsdagen var faktiskt riktigt rolig trots att vi kom 4:a, men nästa år vinner vi ! righttt?!
fotbollen kom vi också på, och jag måste säga att det var riktigt svårt att spela, för det första är det på 7manna plan vilket betyder att det är mycket mindre plan än vad vi är vana vid, och för det andra så spelar man med folk man inte vet hur de fungerar på fotbollsplanen. men det var endå riktigt kul.
och gissa vad jag fick ?! jo, jag fick faktiskt ett diplom för att jag var den näst- bästa tjej längdhopparen. hahha!
hoppade 4,20 m, haha!
staffetten kom vi tvåa på, sämre än förra året då vi vann. slår vad om att det var för jag var med iår. HAH!

imorgon är det stadskamp och jag har hört av tea att det är sjukt kul så då hoppas jag att det är så kul också! wiho. :)  vi ska vinna detta !



robot unicorn attack in my <3

lyckan kommer lyckan går och det är långt tills nästa vår

nu är jag hemma igen!

klassens dag tillbringades hemma hos solweig,  gjorde inte speciellt mycket faktiskt. 

nu ska jag nog bege mig för att köpa lite mat tills ränneborgsdagen imorgon, kom igen nu 8c1, vi vinnerrr!





idag är det exakt en månad kvar tills Lasse i linköping, och jag är taggggggaaaddd! elin ocksååå!



It's like I've waited my whole life for this one night

HEJ

det känns verkligen som vi redan har sommarlov. men icke, idag är det klassens dag med sovmorgon till halv 1 , haha! lovely.


boringg

JAG HAR TRÅKIGT.
jag har så tråkigt.
jag HAR tråkigt.
jag har INGENTING att göra.

jag skulle kunna skriva ett riiiktigt långt inlägg där jag skulle kunna berätta HUR tråkigt jag har.
men det gör jag inte.
 istället  gör jag ett sånt här tråkigt testmockafjong som jag alltid gör när jag har tråkigt.
klaga inte på att jag gör sånna hela tiden, det är ni som läser min blogg, inte jag ;)

ALLRIGHT .


DU ÄR JUST NU.
glad ( )
arg ( )
ledsen ( )
pigg ( )
törstig (x)
kramsugen (XXXXXXX)
besviken ( )
taggad ( )
trött (x)
pepp ( )
hungrig ( )
sjuk (/)
frisk ( )
sur ( )
irriterad (x)
uttråkad (x)


SENASTE.
du pratade i telefon med - mammiii
du smsade med - tränaren (y)
du pussade - ebbaa fick en liten puss i skolan idag.
du åkte bil med -  mamma
du gick promenad med - alexandra
du busringde till - det var länge sen!  heta linjen tror jag.
du msnade med -  liniiis
du spottade på - marken.
du blev utskälld av - ingen
du fick ett samtal av - mammaa
du fick sms av - vincent


UNDER VECKAN HAR:

du gjort något du egentligen inte ville (x)
du skämt ut dig (x)
du kastat pärlor på svin ( )
du kramat en vän som betyder mycket (xxxx)
du bråkat med någon du hatar ( )
du ringt fel person (X ) HAHAH
du gråtit (x)
du solat (X)
du pussat någon (x)
du varit ute i regnet (x)
du umgåtts med en speciell person (x)
du haft kuddkrig ( )
du skrattat åt någon annans skämt (x)
du inte skrattat åt någon annans skämt ( )
du gått nattpromenad ( )
du spillt ut vatten på golvet ( )
du laddat mobilen (x)
du förstört något ( )
du slagit någon (x)
du gjort något du ångrar nu (x)
du terroriserat någon ( )
du spottat på någon ( )
du badat i badkar ( )
du missbrukat musik (x)
du pratat med någon längre än fem timmar ( )
du dragit skämt som ingen förstod (x)  
du haft vattenkrig ( )
du sett film ( )
du pluggat (/)
du matat fiskar ( )
du tagit fel person (x)
du kastat slangbella ( )
du fiskat ( )
du tappat rösten ( )
du sovit/slöat en hel dag (x)

Vem ringde dig senast? mammaa
Vad har du för bh på dig just nu? blackkk
Vad har du för trosor på dig just nu? vita&svartaa
Vad står det i ditt sjätte sms och vem är det i från? -
Har folk kallat dej slampa? haha ah.

Har du kallat någon för slampa? hahah ah.

Har du slått någon riktigt hårt? ja
Använder du parfym? naej
Vilken kroppsdel brukar du få mest komplimanger för?  eh, alltså. jag vet inte

Vilka slags killar faller du för? omtänksamma, långa, gullliga
Vad kollar du på först hos en kille? klädstil, frisyr ;)
Vill du ut och festa nu? nae

Vad är klockan? 20.50

Vilken färg har din mobil?  svartttt
Vad ska du göra nu? dö
Har du svårt att släppa andra dig tätt inpå?  nej
Är du social?  när jag känner för det, ja

Känner du att du orkar med en fråga till? ja.
Vad tänker du när du vaknar? typ, vad är klockan
Kan du gå ut utan smink? beror på vartt


OM DIG
Namn -
eliiiin
Bor - eksjö
Syskon - jooooaaakiim
Ålder - 15 ;)
Född - 2/3
Ögonfärg - grönblå
Längd - 1.71
Sko storlek - 39
Höger eller vänsterhänt - right
Stjärntecken - fiskilissi
Hårfärg - blondie.
Födelseort - eksjöö


DAGENS..
Låt-
  princess - Jay Kay
Saknad - blenda!
Kläder - tunikasak, linne, tights
Smink -  det vanligaa
Underkläder - bh trosor
Mat - frukost,skolmat, mackaa, mat
Köp - nooothiing
Göra sen - sova tidigt, kanske kolla på film
Godis - kit kat. schhhh !
Pinsammaste - ;)


SVARA ÄRLIGT
Tycker du om att plocka svamp -
bara med bra sällskap.
Tycker du om godis -  ja
Hur många gånger i veckan äter du godis - allt för mångaa, haha!
Äter du oftast nyttig mat - nja
Var någonstans på kroppen har du mest muskler - magen kanske
Tycker du att du själv är söt/snygg - no
Du ger mycket komplimanger till andra - ja!
Är du nöjd med ditt förnamn - ja :)
Du tycker att du själv är smart - ibland mer smart, ibland mindre. hehe
Vad är det sämsta hos dig - jag blir lätt suris
Vad är det bästa hos dig -  jag finns alltid där.
Har du bra självförtroende - bättre har det ju blivit iallafall :)
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn -  för många
Du tycker om att vara med killar -  jadååå
Känner du dina grannar - mjo
Äger du några Björn Borg trosor - ja
Hur många? 5 typ
 Är du en Björn Borg-fjortis ? nejj
Använder du BH:  ao
Gillar du skolan - jadå
Har du någon gång skolkat - aaa
Spelar du något instrument -  nej
Vilka sporter/aktiviteter har du gått i - fotboll, badminton, innebandy,
Har du några tatueringar - no
Har du några piercningar - VILL HA
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - palala
Tycker du om djur -  ahrå


BRUKAR DU...
Sova -
för lite
Ta mediciner du inte borde ? no
Röka - aldrig!
Snusa - nejj!
Dricka - alltså.. beror på
Skada dig - lyckas ju gå in i väggar hela tiden, så ja.
Klä dig i svart - yeah
Hata folk - ja
Lita på folk - ja
Skada dig med flit - HAHAH.. prata inte om det. men nej
Drömma mardrömmar - länge sen!
Gå i skolan - ja
Gå i kyrkan - no
Ljuga - sometimes...
Vilja dö -   ofta! :D


NÄR...
Åt du senast -
inann
Läste du ut en bok senast - läste typ 4 meningar i lördags
Köpte du något senast - några dagar sen
Svor du senast - jag vet inte ?
Sjöng du senast - nysss
Klagade du senast - dunnoo
Klantade du dig senast - nyss säkert !


HAR DU...
För många vänner -
nej
Förföljelsemani - nej?
Någon annan psykisk sjukdom - ni ska bara veta.
Skadat någon - ja
Färgat håret - bara slingaat
Egen dator - nej
Gjort bort dig rejält - säkertt


ÄR DU...
Snäll -
ahdå
Snygg -  no
Söt - no
Lång - ja
Kort -  nej ?
Klantig -  ja
Tönt - ja
Tjock - nej
Smal - normal
Romantisk - nja..



  NU SKA JAG GÅ OCH DÖ I SOFFAN ELLER NÅTT LIKNANDE.
HEHEHEH



everything with you, nothing without you

jag ångrade mig... direkt när jag hade skrivit förra inlägget och kollade ut genom fönstret.
regnet faller ju ner.  får hämta hyllan imorgon eller någonting.


istället gick jag och gjorde mig lite te. observera det understrukna ordet. jag brukar aldrig dricka te, och då menar jag verkligen aldrig. tycker det är äckligt, fjolligt och allmänt överskattat.  men jag fick te av min tysk som jag var tvungen att smaka eftersom det luktade så otroligt gott, dock var det inte lika gott. men nu när jag har ont i halsen och håller på att bli sjuk är det ju lika bra att passa på att dricka det. tror faktiskt att jag hoppar över träningen idag också, inatt kunde jag inte somna för jag hostade så mycket. vädligt jobbigt ska ni veta.





förlåt.


ska jag falla, ja då ska det finnas tid att falla fritt

SISTA skoldagen i år 8 är avklarad. nästa gång jag är i skolan med skolböcker och penna och lärare och allt sånt går jag i nian. är äldst på skolan. sista året med bästa klassen, JA, jag ska ta vara på det. varenda dag,timma,minut,sekund, ögonblick, och allt!!


imorgon är det klassensdag, då ska vi hem till solweig och vara där hela eftermiddagen, om det inte blir regn tror jag det kan bli riktigt mysigt faktiskt :)

nu måste jag gå ut i regnet igen. Ska till skolan igen och hämta min hylla som är klar på slöjden nu, äntligen!
ja nu måste ´jag gååå!

hörs sen!



har förresten hört rykten om att melissa horn kommer till stadsfesten, och det blir ju kanon!  kommer dock se henne en till gång i sommar.  nämligen på lassekonserten i linköping om exakt 31 dagar.





melissa horn - new york


I started out with a kiss, how did it end up like this ?

har precis ätit ute för första gången i år, det var även grillpremiär.  riktigt gott!

idag har dagen bara gått av sig själv, jag har steekt lite (försöker få bort min ooootroligt fula solbränna på magen sen när jag somnade med linne på i solen, men det går inte så bra). sen gick jag en lång och skön runda, och efter det gick jag och träffade världens bästa alexandra en sväng, hon är bäst! hon lyckas alltid få upp mitt humör när det är på botten.


nu ska jag ta en dusch och sen gå och lägga mig, är otroligt trött. så om jag ska orka med den här sista veckan, och inte vara en surkärring hela tiden är det nog bäst så.



bilden är konstig och oredigerad, men skitsamma

i n g e n t i n g

i brist på annat gick jag upp och träffade emma, krizze, matilda & emma igår kväll på stan. var väll helt okej, även om vi bara stod och kollade på alla bilar och fulla människor. 
vaknade upp vid 11 idag, har äntligen fått sova ut på riktigt, och sova ENSAM.

idag ska jag bara ha en chilldag, det behövs. tänkte börja med att gå ut och gå en runda. det behövs det med.

jag orkar inte blogga, orkar inte berätta vad som händer för mig just nu.
nej juste, jag orkar inte. allt handlar om o-r-k.

vi kanske hörs senare,
hejdå.

L Ö R D A G . S A T U R D A Y . SABADO

DAGENS:
klädsel:
kort-korta byxor och bikiniöverdel
frisyr: knut
låt: massoorr med dunka dunka. haha!
tv: inget
vill INTE ha: regn på skolavslutningen
tråkigaste: molnen
roligaste: steeekaa, haha!

SENASTE PERSON SOM:
sov i din säng: jag
såg dig gråta: mig själv, kanske alle.
fick dig gråta: *******.
du gick på bio med: don't remember :o , det var ett tag sen !
du gick på stan med:  lisa,elin,steffi & alle
skickade ett e-mail till dig: ´libresse.se . HAH
skickade ett sms till dig:  vincent
ringde dig: mammii
skickade ett lunarinlägg till dig: lunar, jaellerhur
skrev till dig på msn: emmaa :)
du var med: mairaa

EXTRA STUFF:

Vad är du mest rädd för: bli ensam
Vart vill du gifta dig:  i någon fin kyrka
Varit kär: aa
Har du ett jobb: tyvärr nej
Gillar du att ha folk omkring dig: alltid
Är du ett hälsofreak: hahha. nej.
Är du ensam nu: ja, eller mamma och pappa är där uppe!
Låtar som fastnar i ditt huvud: dåliga och uttjadade!

FAVORIT:     
Rum i huset
: mittt rum
Typ av musik: massorr med olika!
Månad: juni & juli!
Mat:  allt. haha!
Dricka:  massoorr
Godis: choklad
Film: jadu, en massa


DE SENASTE 24TIMMARNA, HAR DU..
Gråtit: nej
Köpt något: ja
Varit sjuk: nej

Sjungit: ja
Sagt "jag älskar dig": nej
Velat säga till någon eller några att du älskar dem:  jadå.
träffat någon ny: ja
saknat någon: mja
kramat någon:  YES





yes. såhär roligt har jag just nu för tillfället,  nu ska jag tvinga med mamma till kvarnarp för att hämta våra cyklar hos elin!


SUMMER

jag älskar älskar älskar älskar detta vädret!!
jag blir galen så mycket jag älskar det!






:))

nu är allting över. och nu har jag verkligen tid att berätta vad som egentligen har hänt den här veckan.

det är nämligen såhär,  i skolan får vi välja olika intresseval & jag, och ca 22 stycken till valde turism, vilken menas med att man gör ett utbyte med en liten stad i Tyskland som heter Schneverdingen. Alltså, en utbytesgrej. och i höstast var vi där en vecka, och denna veckan var dom här. och nu har dom precis åkt hem och vi kommer förmodligen aldrig mer att träffa dom, och det känns väldigt mystiskt med tanke på att vi endå ha gjort en hel del saker tillsammans, jag och min tysk (maira) har liksom sovit/bott tillsammans i sammalagt 2 veckor.

tänkte berätta lite vad vi har gjort dag, för dag. eller ja, det jag minna iallafall.

i måndags kväll anlände de till eksjö iallafall, lagom tills det fina vädret också. vi åkte hem och packade upp, sen åkte vi tillbaka till skolan och träffades alla tillsammans, vi spelade fotboll,vollyboll, pratade och ja, bara tog det lugnt.
dag nummer 2, dvs tisdag var dom med i skolan, men vi hade vanliga lektioner. kvällen tillbringades på spelverket, eller jag var bara med någon timma för jag var och spelade match mot hult. en riktigt rolig match faktiskt, och vi vann med 6-0. härligt med vinst! och väldigt härligt att jag lyckades få in mitt första mål för säsongen också :)
onsdagen begav vi oss klockan 9.00 till sävsjö för att spendera dagen på boda borg. faktsiskt riktigt roligt. Elin,jag,maira och jule var i ett lag, stackars maira och jule som var tvugna att vara med två tävlingsmänniskor som oss. haha! och ni ska bara veta hur svårt det är att förklara allting på engelska när man är stressad!! kvällen spenderades i campingen om jag inte minns fel.  en riktig mysig kväll.
torsdagen var vi ute vid skurugata och gick där, eller det var inte så mycket vi gick, däremot låg vi på ett berg i ca 2 timmar och stekte. på kvällen  gick vi upp till stan och kollade på balen, och efter det ner till sjöängen och hade grillkväll.
Den sista dagen innan de åkte hem var fredagen, då träffades vi faktiskt knappt på hela dagen, de var på massa studiebesök och vi fick vara i våra klasser, i vår klass hände det rätt mycket faktiskt, behöver ju inte gå in allt men ja.. på kvällen var jag,elin, lisa, inken,maira och jule hemma hos elin och gjorde pannkakor, hoppade studsmatta, spelade kubb, pratade och kollade på film, en riktigt lyckad kväll må jag säga! ja, vi hade riktigt roligt!

och nu är det över, men allting som vi gjort kommer verkligen bli ett minne för livet. och det har gett så mycket att vara med på en sån här sak, jag har blivit mycket säkrare om mig själv, kanske låter konstigt, men så är det.  sen har man ju också fått öva sin engelska, även om det inte blir rätt, haha. men det är ju meningen med att öva, att bli bättre. so what ?!   sen har jag fått massor av nya vänner, både svenska och tyska. faktiskt!

så alla som har varit med på det här, tack. tack för allltttt ! ♥






 





okej jag erkänner, jag har inte orkat ha med mig kameran på hela veckan, bara sista kvällen. därför får ni lite tuffa bilder från det. ja, det var väll ungefär det vi har gjort hela veckan, nu är det bara sista veckan kvar, fältdagar, sen är det s♥mmarlov! FREEDOOMMMMM !  fast jag kommer sakna våran klass riktigt myckett!


Hallå ! Ligger för tillfället och steker p...

foto0115 (MMS)

Hallå ! Ligger för tillfället och steker på ett berg vid skurugata och det är hur varmt och skönt som helst! Snart ska vi in till stam igen och hitta på någonting. Igår var vi på boda borg och det gick väll sådär, men kul var det! :) imorgon ska vi antagligen vara med i skolan. Woho säger jag vill det! Haha. Nu ska vi ligga här och sola! Puss !


1 juni

sitter i skolan för tillfället med elin och har svenska medans våra tyskar är med på tyskalektionerna.
allt gick faktiskt bra igår och ja, det var rätt kul faktiskt. vi var vid skolan och spelade fotbooll/vollyboll och pratade.
okej, nu är det bara några dagar till.
elin lyckades få till en riktigt kul mening igår när vi träffade dom iallafall
"should we go a svaaaang ?" 
haha.  lite kul
nu måste vi gåå!


HÖRRSS

RSS 2.0