PANIK X19999993927034243988932

OM TRE TIMMAR KOMMER DOM.


OCH JAG HAR LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITE PANIK.

You can't run. No you can't hide

vi åkte tillslut på rix fm festivalen iallafall och jag/vi ångrar det inte det minsta, för det var så grymt kul!

vi åkte på ett fullt tåg från eksjö till jönköping vid halv 7, när vi kom fram gick vi direkt till rådhusparken och trängde oss in i publiken. haha. vi är ju grymma! stod längst bak i början, och sen längst fram i slutet!
ja som sagt, det var sjukt kul och tack, tack alla som var med.  det måste göras om! LÄTT ♥

(och elin, jag blev sjuuukktt pepp till den 8 juli, så då jävlar. LASSEEE !)

idag blir det bara att städa och plocka iordning för imorgon kommer hon, så det lär ju bli dåligt med bloggning under veckan.

peace out


och jag tittar ut i mörkret och drar ett skämt

lördag, it is!

egentligen har jag ingenting att skriva med jag känner mig skylldig att skriva någonting. på nått sätt.

vi har inte riktigt bestämt oss än om vi ska åka till jönköping, för det lär ju regna rätt mycket. men vi får se när hilda och moa kommer hem från beachhandbollen! och emma från konfirmationen.

nu ska jag gå och städa lite på mitt rum, vi hörs!


på nått konstigt sätt kom jag och tänka på 12 i danmark innan idag. HAHA

we are meant for each other♥




det är så svårt.
det är så svårt att finnas där för alla, att alltid finnas vid allas sida och ställa upp när det går emot.
det är sånt man ska göra som en vän, men vad händer när det går emot för än själv?  allt är inte lätt, det är sånt man inser efter ett tag, allt är inte som på film, sagor och tv. de äkta vänner man har bör man vara rädd om, när man väl inser det, att vänner är det bästa som finns och man har blivit av med de bästa. då finns det ingenting mer att leva för.

killar är ingenting, man tror man har någon, men sen inser man hur falsk han egentligen är, då finns det alltid vänner som ställer upp. och som tack för att du, min underbara vän finns, så finns jag här för dig, när du vill, vad det än handlar om som finns jag alltid vid din sida och det vet du. vi ska alltid hålla ihop. du&jag. jag kommer aldrig att svika dig. det är en sak som är säker. hos mig är du säker, jag älskar dig.






and that's what friends are for

sista riktiga skoldags fredagen innan sommarlovet är då avklarad för mig. känns riktigt weird, faktiskt.
haft första betygssnacken idag, engelska: vg+, och jonas säger att om jag bara fixar lite småsaker kommer jag höja mig till mvg snart. och so: vg.        är faktiskt nöjd!  på måndag blir det mer snack, med idrotten&biologi antar jag! :) 

annars har dagen gått fort men jag har gått runt och haft panik hela tiden, varför ?  JO, för tyskarna kommer på MÅNDAG, det är helt sjukt! liksom bara 3 dagar kvar. åh.
imorgon blir det rix fm festivalen i jönköping med världens bästa bruttor, matilda, emma,hilda&moa. eller ja, allting är inte fixat än, men antaglien blir det såhär. :)


sitter och lyssnar på nostalgi musik och kollar på gamla bilder! här kommer några av dom!




jag fyllde 14 år och jag och elin firade det med att baka tårta, kolla på film och mysa.

evelina och jag var riktigt coola ;))

fjällen är nog det jag saknar mest av allt just nu! även att det bara var några månader sen!
just denna bild är från när vi missade liftarna och fick gå hem, kommer du ihåg det tilda ?  hur lyckas vi med allting?  jag saknar bilresan dit! och jag saknar alla roliga stunder vi hade där, när våra fötter frös sönder och vi var tvugna att gå in och värma oss hela tiden, när vi åt massa ballerina kex och chips hela tiden! när vi åkte snowboard, och satt med datorerna på kvällarna, killen i kassen. åh vad jag saknar allt det. den veckan gick alldeles för fort!  och vi måste göra om det där, det måste vi verkligen.   för det var underbart!

elinx2 och repet i vildmarksparken efter eksjö mässan.

halmstad med mamma och pappa i sommras.  halmstad är verkligen en av mina favoritstäder och dit ska jag flytta när jag blir äldre!


den dagen var helt crazy - och jag saknar det !

bilden har visats förr och den är från när jag och elin var i jönköping tillsammans för första gången.  det var en av de första gångerna vi hittade på saker tillsammans och vi var tillochmed blyga. haahha. så sött.

klassdag med 7c1 . hahah kolla va små!

konfirmation 10'

vinö med världens bästa matilda! - var super!  

hahhaha - TO THE JOY. JOY !

valbacken + mysiskväll med dessa tjejer. väldigt trevligt må jag säga !

förlåt för bilden, men jag skulle bara säga att jag saknar hela sommaren 2009. det var en underbar sommar, men den här sommaren ska bli ännu bättre!!  sen tror jag att jag har nått fel med mitt pigment.  mina ben är ill röda, armarna bruna och magen helt vit.

din lukt i din nacke, pussar och skrattar

hemkommen från en riktigt rolig träning!

dagen har varit helt underbar faktiskt!
elin&jag höll i vår idrottslektion, och det flöt på helt okej!  väldigt bra enligt fredrik!  :))
biologi provet gick över förväntan bra och det kändes väldigt bra!
fick tillbaka novellen och om jag fixar lite saker blir det mvg, och dikten fick jag mvg på. happy!


och på lördag blir det antagligen rix fm festivalen med massa folk!  roligt värre! :D


coolingar vid berlinmuren!

nu måste jag duschaa!

EN LA ESCUELA

JAG FÅR ALLVARLIGT TALAT SNART RYCK PÅ DEN HÄR DATORN.

sitter i skolan om ni kanke märker och gäspar hela tiden, är sjukt trött efter igår och förrgår. 
matchen igår gick bra iallafall !  vi vann faktiskt, mot Bankeryds U17 lag. h ä r l i g t med vinst när man verkligen inte tror det.
för mig gick det bra till en början faktiskt, men lite sämre och segare till slutet.   fast ändå kändes det om allt gick fel. haha!


har turism och alla börjar bli lite smånervösa till näta vecka, då våra tyskar kommer. det är helt ukt att det ha gått så fort. det känns som det var nyss vi var där liksom.  jag vet inte om jag ska säga att jag tycker att det ka bli kul eller inte, eftersom det ska bli kul med gemenskapen mellan svenskarna men jag ser inte fram emot att ha henne hemma hos mig, nejnejnejnej.
men vi får göra det bästa av det :)


ö r n s t u g a n

om en timma ska jag vara på tillbaks i skolan för att ha språk. jag skulle mycket hellre velat vara hemma och sova!  även att vi sov rätt mycket den här gången, runt 3 timmar kanske.  men jag är ändå grymt trött och kommer aldrig orka spela match ikväll.  jag tycker jag var seg och trött förra matchen, men det är ingenting emot vad jag kommer vara idag..


örnstugan med världens bästa klass var iallafall jätte kul!
vi gjorde faktiskt en hel del olika saker,  först cyklade vi ut dit i regn, men när vi kom fram var det stålande sol och jätte fint :)   sen åt vi grillat någon gång också, spelade kort, dunkade musik, satt i bastun med massa kläder, sprang i skogen i leran (y) , spelade fotboll, pratade, sov, och ja. hahah masssa saker!








ja sen finns det många fler bilder, hahaha. tex. den på jacob och simon, jag tror seriöst att det är världens bästa bild. HAHAHA. jag dör varje gång jag ser den. moa också!! :pp

hahaha.

nu måste jag kilaaa, spanska på gång! 


änglabarn - ken ring

nu är allt som har med konfirmationen att göra över.


NU måste jag taggaa till matchen!

:)


den traditionella fotbollsbilden får ni se också!

kom igen nu tjejerrrrrrrrrrr!!!!

k o n f i r m a t i o n

efter att man har i mer än ett halvår förberätt sig på denna dag är den nu över.
och nu är jag konfirmerad, ärligt talat känns det inte speciellt speciellt.  men det jag uppskadde mest var att få träffa min fina släkt :)

det gick bra i kyrkan, vi sjöng 3 sånger och sedan hade vi också en redovisning.  eller ja, man skulle säga vad man tyckte att det det bästa var under hela konfirmationstiden.  och jag sa precis som många andra att berlinresan var det bästa.

självklart fick jag massa fina paket också! :)  ett jätte fint halsband från efva attling, ett armband från Thomas sabo, en berlock , pengar, och massor blommor! 
tack!






nu ska jag sova, imorgon blir det att gå upp tidigt för att fixa iordnings mig till fotograferingen.  på eftermiddagen blir det match ! HEMMA. kom gärna och kollaa, klockan 18 på ränneborg tror jag ! :)


någon dag kanske jag kör över dig här utanför

FRIDAY IT IS!

dagen har varit riktigt rolig och minnesvärd. haha! kan inte säga annat att jag älskar 8c1 !
på idrotten som jacob höll i spelade vi fotboll, riktigt kul! dock sjukt varmt så dog, men jag klagar inte för jag älskar värmen, kanske inte lika mycket när man spelar fotboll bara. haha!   efter idrotten stack alla förutom jag,matilda,lizette, jacob , denise och simon till p-ängen och badade. hahah! dock blev jonas riktigt sur på de som var och badade och tog ut allt det på oss som var där. helt galen eftermiddag alltså.  men tillslut var jonas snäll och bjöd oss på glass sen fick vi gå ut och sitta i värmen. mys! :)
efter skolan stannade jag kvar lite med hilda,moa, alex och emma, sen träffade vi även massa annat folk på bänkarna i några få minuter!  haha!

ända sedan jag har varit hemma har jag typ städat, städat och plockat undan. imorgon kommer hela släkten hit, eftersom det är konfirmation. 

nu ska jag nog snart gå och lägga mig, har varit sjukt trött. lyckats vakna runt halv 8 två gånger också, inte speciellt lyckat.  

måste bara visa er en otroligt gullig sak som stod och väntade på mig när jag kom hem från skolan!





detta hade blenda varit och lämnat till mig när jag var i skolan, åh vad jag älskar den tjejen!
och ni anar inte hur mycket jag saknade henne när vi var i tyskland. men när jag sen kom hem fick jag en jättestor kram, det slår allting.  jag älskar dig syster!  du är bästt!

lägg märke till hennes felstavning på texten också!  hihi

20 maj ja, det hä...

foto0065 (MMS)

20 maj ja, det här är det jag sitter och stressar med förtillfället! Klockan 11, inte bra. Men dagen har gått så otroligt snabbt, i skolan hände det inget speciellt, på engelskan kollade vi på gamla fotbolls tabbar. Haha! Och efter många om och men gick jag på träningen sen iallafall, och det var riktigt skönt att få röra på mig, även att det spöregnade och blixtrade och åskade. Haha. Plus att planen var helt lerig! Väldigt mysigt... Efter träningen stod jag och pratade med världens bästa emma en stund också. <3 jag vet inte vart dagen har tagit vägen, har inte hunnit någonting. När jag kom hem från skolan sa mamma att vi skulle åka och köpa den där locktången som jag velat ha, hon är bäst min mamma! Sen åkte vi även förbi willys en sväng och skulle hämta ut ett paket, och då hade mamma tydligen beställt ett nytt simkort till mig, och ändrat så jag nu istället har abonnemang. Blev lite besviken i början att hon inte hade frågat mig först men när hon sen berättade hur det var lät det kanon ! Jätte bra! :) nu måste jag sova! Puss


t y s k l a n d 2010'

nu är jag hemma från tyskland, eller jag kom ju egentligen i måndags kväll men igår hade jag verkligen ingen lust och blogga, plus att det verkar som om att vi inte har något mer utrymme på datorn så jag kan inte lägga in bilderna, riktigt irriterande.

så därför tänke jag berätta lite nu i ett inlägg utan bilder vad vi har gjort. :)
hela förra onsdagen gick åt för att resa, resa & och resa. båtx2 och resten buss.  när vi äntligen kom fram var det strul med alla rummen, men jag,elin,matilda,emma,evelina&krisse fick tillslut sova tillsammans,
på torsdagen gav vi oss ut på guidetur, med världens bästa guide, jens tror jag han hette!  kanske låter tråkigt med guidetur grej, men det var faktiskt riktigt roliga&intressant.  efter det åt vi på hard rock cafe! och jag och elin kom på att vi vill jobba där, i London eller något liknande. fast sen kom vi också på att det skulle vara rätt grymt att jobba på KaDeWe också. he-he . på kvällen tog vi en sväng på stan. dock var inga affärer öppna så vi bara lodade runt lite, och försökte lära oss hur allt låg.
tredje dagen, alltså på fredagen hade vi fritid på förmiddagen och efter det besökte vi ett museum, och sen åkte vi till en gympasal och lekte lekar. haha!  jag och elin vann på atomen! 
 på lördagen tog vi bussen och mötte upp vår guide och åkte till Sachsenhausen, den dagen öste regnet verkligen ner så jag tror att de flesta koncentrerade sig på det än på att vi verkligen var där. men riktigt coolt att ha varit där, liksom. ja efter allt som har hänt där.  jag glömde att skriva innan att när vi var på guidetur så fick vi gå och besöka stelar som symboliserade judarna (om jag inte minns fel) , och tiden under kriget. riktigt läskigt att gå in där eftersom marken gick upp ner, och stenarna blev högre och högre och man försvann ner. det ser ni på bild 1&3. 
på söndagen gick vi på gudstjänst i en svensk kryka med en präst som tydligen lät som lars winnerbäck. haha. på kvällen hade vi en mysig grillkväll uppe på terassen. grillat,fina människor, sol och bra humör! riktigt underbart!
ja, sen hände det massor fler småsaker hela tiden som jag inte orkar berätta, eller sånt som vi bara vill hålla för oss själva! men ni lär ju få se fler bilder med tiden.

nu ska jag sova snart !   titta på bilderna och hoppas ni blir riktigt avundsjuka ;)
jag älskar mina tjejer! ♥


bra som jag är fick jag bilderna att funka iallafall (y)



















Jag hatar att åka buss. just nu ...

foto0020 (MMS)

Jag hatar att åka buss. just nu sitter vi på en trång och ful buss. Och ja, vi har precis börjat. Förresten hälsar emma och eve! Men det jag skulle säga var att ni får ha det så bra här hemma, jag kommer sakna massor av folk, men nu ska jag sluta få det att låta som om vi ska vara borta ett år typ. För det är ju faktiskt bara en vecka. Pusss !


ken ring - änglabarn

sitter i sängen och spelar massor med musik. det känns verkligen inte som om att vi åker imorgon, så snart måste jag verkligen ta tag i packandet PÅ RIKTIGT.  känner på mig att jag vid 11 ikväll kommer komma på massor jag ska ha med mig, och får då packa om allting. typsikt mig.
när jag nyss höll på att packa lite saker började jag omedvete att byta om också, började prova alla kläder jag ska ha på mig på konfirmationen + skolavslutningen. lite weird.

jag är inte bra på att packa, blir alldeles för mycket kläder med mig, det blir alltid så, kan man inte bara lära sig någon gång att man har inte tid att använda alla kläder som man tar med sig. åhhh !

nu ska jag lyssna på håkan som för övrigt släpper nytt i augusti, och sedan blir det förhoppningsvis konsert i göteborg med elin i november !  hoppaass!


ni får ha det så bra här i sweden, hahah!

EN FET PUSS TILL NI SOM VERKLIGEN ORKAR BRY ER OCH LÄSA DET HÄR!



TAKE CARE OF YOU, AND PEACE OUT ! ♥


I said I dont want to walk this earth if I gotta do it solo

nu en timma efter att vi har slutat är jag äntligen hemma!

hahah, det var helt sjuk allting, verkligen.
jag brukar låsa in mina nycklar i mitt skåp och låna elins, (eftersom hon har en en nyckel till mitt skåp också) men idag skulle hon tydligen till tandläkaren den sista lektionen, vilket jag inte tänkte på det minsta!   så när jag står och pratar med vincent, sofia och becca kommer jag plötsligt på detta och börjar skrika och ringer upp elin.  och självklart så svarar hon ju inte! men när hon väl gör det var hon nästan påväg till jönköping. och jag fick panik och tvingade henne och komma förbi med dom endå.  så jag går ut och väntar i 20 minuter ungefär, och så kommer hon i bilen och säger " du, jag glömde nycklarna hemma, kommer tillbaka snart"  HAHAH. och där står jag och väntar. elin, vi kan vara riktigt smarta ibalnd alltså!  

Det har varit en riktigt bra dag annars också, allting som inte var speciellt bra i fredags har löst sig och det är bra nu, jonas gav mig mvg på min engelska uppsats och alla har bara varit extra underbara idag! l like it!


nu borde jag ta och kolla på spanskan lite, ikväll blir det träning !  - härligt!
egentilgen borde jag och ta och börja packa lite också kanske,  på onsdag morgon åker vi till Berlin med konfirmationen och jag vill verkligen inte, men vi får göra det bästa av det tjejerrr!




you can't run. no you can't hide everybody crash and burn sometime

har precis kommit hem från eksjö mässan.
och det är helt sjukt att det regnar och är kallt. förra året gick vi fan och svettades som apor hela dagen.

jodå det var rätt nice faktiskt, fast bara när erik grönwall spelade :)
så nu sitter jag och lyssnar på crash and burn  på repeat.  haha!


kvällen och eftermiddagen kommer spenderas framför tv'n med en bra film och så. dock vet jag inte vilken än,




00:42

SÄHÄR KUL HAR MAN EN LÖRDAGNATT NÄR MAN LANAR MSN MED EN TEA.  TEA SUGER FÖR HON ÄR TRÖTT!









VEM
vem är i rummet med dig ? - no one :c
vem fick du senast sms av ? - jenniee
vem tänker du på nu ? -  gamla tider!
pratade du senast i telefon med ? evelinaa
vems hus var du senast i ? - TIILDAS :)
vem önskar du var med dig nu ? - evelina :)
vem är din favoritsläkting ? - alla!
vem i din skola går dig mest på nerverna ? hahaha. massor


VAR

var går du i skolan ? - p- ängen
var är din mobiltelefon ? - brevid mig
var är din mamma ? -  hos några vänner
var sover du ? - i världens skönaste säng
var handlar du mest ? - överallt typ
var fick du tag i tröjan du har på dej ? - JC ;)
var åkte du senast bil ? -  alltså. jag kommer inte ihåg

VAD

vad åt du senast ? choklaaad!
vad drack du senast ? - vatten
vad är det för färg på dina byxor? gråaa
vad är den närmaste saken som är blå ? en pärm
vad gillar du mest med skolan ? mina vännerr. haha
vad har du på fötterna ? strumpoorr
vad är din favorit färg ? no idea
vilken film såg du senast ? bombay dreams ! <3
vad hör du just nu ? lasse ur högtalaren !

HAR DU NÅGONSIN

sovit i en annan säng ? ja
hånglat på en bio ? no
kört över hastighetsgränsen ? no
målat om ditt rum ? ja
bott i ett rosa rum?? nej :( 
dansat framför en spegel ? alltid !
fått hicka ? jaråå
stulit pengar från en kompis ?  nej
hoppat in i en bil med folk du just träffat ?  nej
varit i slagsmål ? nej,
smugit ur ditt hus ?  aa
haft känslor för någon som inte känt detsamma ? nja
hånglat med en främling ? typ
älskar eller saknar någon nu ? ja :)


and I need you

allriight !


dagen har spenderats hos bästavän! 
vi har ja, bara haft en otroligt mysig hemma dag, som man ska ha på sånna här regniga dagar. 
tack för allt ! ♥


nu väntar jag på att evelina den fina ska ringa mig! så ska vi prataaaa en massa!


with you

jag börjar tappa lusten till att blogga totalt. har ingenting vettigt att skriva om. men vi får se hur långt det håller.


igår var det dansuppvisning, crash var ju grymmast, right ? ;)
efter det gick elin emma och jag och träffade alle,steffi, ebba och olivia så gick vi ut till vita bergen och där va det tydligen festis. dock hände det inget kul så vi stack rätt snabbt .

och ni era jävla idioter,  ni är så jävla falska alla tre.  igår idiotförklarades 3 killar. 
ingen leker med tjejer som osss, eller hur girls !? 




idag ska jag antagligen träffa tilda en stund, blir väll antagligen slapp/ klaga - dag idag, vilket behövs. för båda två. ♥ 


nu ska jag duscha!






emma johansson - jag älskar dig! vet allvarligt talat inte vad jag skulle göra utan dig!  ♥


en fredags om inte känns som en fredag

juste nu ligger jag i soffan och lyssnar på härlig musik och jag tror allvarligen att jag somnar snart . 

skolan gick faktiskt riktigt fort idag och det känndes inte som fredag, men det var bara skönt .

på engelskan idag fick jag prata ensam med jonas i typ 5 minuter. jag tror det gick ganska okej iallafall! och¨på idrotten sprang vi runt sjön, så jäkla skönt efteråt sen!

nu tror jag att jag måste fixa till mig lite faktiskt, mitt hår mår inte speciellt bra eftersom det har både fått springa i storm idag, plus att jag&blenda hoppas på studsmattan i nån timma också.
inte brao ..




vi hörisss!



lyckkaa till till elin,matilda, eve och vendela som ska dansa ikvääll :)


Hallådär. Har nyss kommit hem från dagens ...

foto002_ (MMS)

Hallådär. Har nyss kommit hem från dagens fotbollsträning och sitter och åter en välförtjänt choklad! Vafan hände med mitt uppehåll med allt jävla godis ? Hehe.. Tjockis! Back to fotbollssnacket! Träningen gick skitbra trots att jag är trött som fan, vi hade ett cooper-test, och innan det hade vi massor med spring som uppvärmning, så nu efteråt kännes det riktigt skönt! Och ja, allt kändes bara så bra, kändes äntligen som ett riktigt lag! Yes :) nu ska jag försöka sova eftersom jag är så grymt trött så jag dör snart! Imorgon blir det nog antagligen dåligt med bloggande eftersom det är dansuppvisning och antagligen partyy efteråt, fast jag vet inte om jag pallar än. Hehe! PEACE


you are my air, my heart, my soul, my sun, my e v e r y t h i n g.


jag vill bara tala om hur glad jag är att jag har dig, hos mig igen.

det fanns en tid, för väldigt väldigt många år sedan då vi var riktigt bra vänner, dagistiden! den enda tiden i livet där problem inte fanns, konflikter aldrig uppstod och bråk bara varade i någon minut. Den tiden då vi lärde känna varandra "den vackraste stunden i livet, var den när du kom" - som lasse sjunger, stämmer in så bra. för jag visste redan vid den åldern att det var någonting speciellt med dig, vi hörde ihop, vi hade så mycket gemensamt, du&jag. jag visste, att du var en sådan underbar människa som alla vill ha, och alla kan lita på. och det är ju sant. och jag är så otroligt tacksam för du&jag har hittat tillbaka till varandra, är så otroligt tacksam för att du finns.
vi har redan många fina minnen tillsammans, och fler ska det bli. i sommar ska vi göra en massa roliga saker tillsammans som ingen av oss någonsin kommer att glömma.
du är en av de få människorna som man verkligen vet att man kan lita på, och just därför vet du mer om mig, än jag själv vet om mig ibland. vi förstår varandra, vad det än handlar om så förstår vi oss på varandra.
du vet redan, men jag säger det igen, jag kommer alltid finnas vid din sida när du vill någonting, vad det än är ställer jag upp, för dig, min bästa vän. och jag vet att du finns vid min sida också, du kommer alltid att stötta mig vad det än är, du är den personen som alltid vill det bästa. och jag har lärt mig så otroligt mycket av dig och din personlighet, du anar inte hur mycket jag har förändrat mig sen vi blev vänner på riktigt.
Efter dagis placerades vi ut på två olika skolor, visst tappade vi kontaken och så, men varje gång vi sågs efter dagis fick jag alltid en värmade kram av dig, och du ska bara veta hur mycket jag uppskattade den, varenda gång, alltid lika härlig. Och det var väll inte förrens i sexan som vi började att prata på riktigt igen, det var underbart! för du var precis samma person som jag uppfattade dig på dagis. lika snäll,rolig och u n d e r b a r.
nu ungefär 10 år efter jag fick lära känna dig är du hos mig, precis som jag vill. och du är precis perfekt på alla sätt och vis.
jag älskar när jag får dig att le, för jag vet att det är äkta, jag älskar sättet hur du pratar med mig, och jag kommer aldrig att glömma dina undebara kramar.
nu låter det som om du har dött eller någonting, och jag vet att jag är jobbig med allt det här tjatet om hur mycket du betyder för mig. men jag vill bara att du ska få veta det en gång för alla, alexandra markovic, du är allt. du är mina andetag, du lyser upp mina dagar och du stöttar mig alltid, du får mig alltid på bra humör, varesig du vill det eller inte. du ska bara veta hur tacksam jag är att jag har dig, och jag älskar dig nu&för alltid.







i'll carry this flag to the grave if I must


lasse spelas i högtalarna och det är underbart.

ganska onödig skoldag idag eftersom vi slutade vi halv 12, och de två lektionerna vi hade, satt vi endå bara vid datorn.  juste, sen var vi på någon mystisk teater också. höll på och somna, och jag tror inte jag var ensam om det. ikväll SKA jag gå och lägga mig tidigt, det lovar jag!

efter skolan satt jag kvar lite och halvsov, med emma,hilda,moa & alle. mina sköna tjejer! ♥


jag funderar allvarligt på attgå och lägga mig ett tag, men ja, då lär jag inte kunna sova någonting inatt.
nu ringde blenda, så nu ska vi inviga deras studsmatta. jag har saknat min blenda ! ♥

ha det bra!

så jag hör att du förklarat krig mot kärleken

hallådär ♥

känndes väldigt konstigt att cykla iväg med vantar idag till skolan, det är ju faktiskt maj, ?!
efter skolan var det konfa, vi provade ut våra kåpor, övade hur vi skulle gå in, och sjöng. jag kommer vara riktigt nervös när vi ska konfirmeras, bara 18 dagar kvar nu!
efter det var det bara att åka hem snabbt, äta hemgjord pizza som min duktiga mamma hade gjort, sen iväg och träffa emma,hilda,alle,amelie&amanda och sen åka iväg och träffa resten av laget, vi skulle nämligen gå runt på cykelvägar och städa upp skräp. emma och jag gick vid volvo till persö. vi är grymma ! ;)

nu måste jag få sova !
imorgon slutar vi vid 12! myyckket härligt! halv 12 kanske det var tillochmed!



mycket vacker bild jag lånade från emmaaa ! från städningen ;)

såhär snygga kommer jag&evelina vara dåja ;)

HAHAH


5-1 !

kom nyss hem från nässjö och matchen gick KANON! vi vann överlägset med 5-1! känns riktigt härligt!

dock har jag lite smått panik eftersom jag kollade lite på fotbollens hemsida och iner nu att jag knappt kommer kunna vara med och spela på en månad/ en och en halv. eftersom det är fullt upp med berlinresa, konfirmation och att tyskarna kommer! men vi ska spela mot hult när tyskarna är här, och jag vill verkligen vara med på den matchen!  så elin, du får ta hand om min tysk då! hahah.


nu ska jag verkligen ta och lägga mig, måste få sova ut någon gång!

ha det bra!

nu är tydligen lasse - biljetterna beställda också!  underbart!

jag&elin, sommarkväll, linköping, lasse, stämning & shorts!


bäääst!

gratttiiss!

GRATTIISS PÅ FÖDELSEDAGEN BÄSTAVÄN ♥  jag älskar dig!










jag har lite smått panik nu eftersom jag ska snart iväg och spela fotbolls match, andra seriematchen, första för mig. och jag är nervööösss. försöker dock lugna ner mig med bra musik!  oherregud!
måndagen var fullt som vanligt, och det är lika bra det!

nej nu måste jag äta någonting och sen åka!

2 maj

hemma från jönköping precis!

kom iallafall hem med allt jag behövde, så nu är allt klart till konfirmationen + skolasvlutning. känns vääldigt skönt!

nu blir det snart fotbollsträning och innebandymöte. haha!
juste, måste bara tackka er som va med i gårkvälll. hade jätte mysigt, och detta måste vi göra om helaaaa sommaren! 6 hos hilda, remeber ;) !



nej nu måste jag verkligen knyta fotbollsskorna och möta upp jennie!

PUSSS!

Bilden är ifrån myskvällen igår hos Hilda....

foto0015 (MMS)

Bilden är ifrån myskvällen igår hos Hilda. Jätte mysig och så, dock spårade det ut lite i slutet. Emma <3. Nu sitter jag i bilen till jönköping, och i bilen framför sitter matilda och hennes familj, lite kul eftersom jag märkte det nyss! Haha! Ikväll blir det träning och innebandy möte! Vi hörs :)


v a l b o r g

dålig uppdatering men igår var det valborgför er som inte märkte det!
och dagen spenderades med mycket folk.  först gick jag och träffade emma, moa&hilda på stan. sen träffade vi även eve,elin&august och deras vänner där, och ja, där hände det ju en hel del som vi inte behöver ta här...
när allt det var fixat gick jag,hilda,emma,moa och evelina ner till sjöängen. där träffade vi även massa fler folkisar. efter att vi hade tittat på vårspelen o allt det där, gick vi (jag,emma,moa&eve) till ränneborg.
okej, jag vet inte vad jag ska berätta mer men jag måste säga att jag älskar mina vänner! ni är världens bästa! alla!

tack för en roolig kväll iallafall! jag har haft askul!


nu måste jag verkligen ta en jävligt lång och behövlig dusch. känner mig hur skabbig som helst!

vi hörs !

 herregud elin. 
du är ju störd!

RSS 2.0