WHAT'S THE POINT?

känns lite weird att vi nu i veckan ska börja träna fotboll utomhus. Fast någonting som känns ännu konstigare är att vi inte ska åka till Egypten. får sehur det blir med resor och sånt, om vi får någon annan resa istället eller om vi ska vänta till påsklovet. No sé
har gjort mig världens godaste smoothie och nu ska jag kolla på Whallander med mami.  Får inte glömma att skriva ut min gymnasie ansökan sen också. spännande!
Nu är jag helt slut och förtjänar choklad. hahah. jag vet att matilda garvade där.

pusspusupspussp



hoppas verkligen att detta med resorna ordnar sig nu så att vi får vår efterlängtade tid utomlands tillsammans!
finfina syster

FÖRBANNAD

KUL att vi kanske får ställa in vår resa till Egypten pga. alla dessa jävla demonstrationer. är ju sådär lagom glad just nu.

har hängt hos matilda och kollat på film och ätit semla största delen av eftermiddagen. Nu ska jag åka iväg till p-hallen och träna lite fotboll. när jag kommer hem ska vi snacka om hur vi ska göra med resan och det. jävla pissssss demonstranter.



JAG TYCKER OM DIG, MIN FINA

har haft världens bästa dag med min älskling.
livet äger.
nu ska jag sova, hejdoooo


NU VET DU ALLT OM INGENTING DIN JÄVLA SOPA

jag var tvungen att förändra nånting
du hade just lämnat mig
jag vakna upp och höll om en dunk gin
men i drömmen jag just drömt höll jag om dig
och jag såg min ungdom
trampa gasen i botten
och sen köra rakt in i en bergvägg
man måste dö några gånger innan man kan leva



startar min lördagsmorgon genom att spränga mina högtalare med finaste Håkan Hellström. mmmmmhhhmm.
har egentligen inte tid att sitta här, måste fixa mig. för idag ska jag leka med min fina alexandra. det var längesen så det kommer bli ganska så asnice.


JUST THINGS ABOUT ME, MYSELF AND I

• jag är verkligen beroende av facebook. For real

• varje gång jag går till skolan och min väska är half tom, så lägger jag alltid i mitt hårspraayy, bara för det inte ska kännas så tomt, inte för jag kommer använda det. En gammal vana bara..

• Det fanns faktiskt en tid då jag var riktigt grym på matte. Typ i femman. Men sen sjönk det när vi fick ny lärare osv. på högstadiet!

• Jag skriver dagbok, dock inte dagligen. Men när jag är förbannad så skriver jag av mig. Verkligen alla mina tankar blir till meningar i den boken istället. Rätt kul att läsa det som var störande i somras. haha. 

• Jag har aldrig passat i hatt,mössa eller någon annan huvudbonad. Lite synd, eftersom det kan vara sjukt på vissa människor. speciellt en svart hatt!


hhahahaha, världens fulaste bild.... menmen
MC. FLURRRYYYYYY ♥


JAG HAR VARIT I ALLA STÄDER, LETAT EFTER DIG

HELG igeeeen!  
veckorna går så snabbt fram och det är helg! aldrig varit såhär skönt med helg som det är nu.  och det bästa är att jag inte har nååågonting inplanerat, ska bara hänga med människor och chilla järnet.
Nu ska jag snart sätta mig framför tvn och kolla på handboll, där jag också ska spendera min kväll, tillsammans med mami! papi är i Italien och åker någon tävling. fattar nada. men ska iallafall gå och äta upp alla hennes ostbågar nu!  asbra. '

söt bild....

SOMMAR

missförstod träningstiden idag så jag trodde det var en timma senare än vad det var. så där röööök den. woohoo. duktigt elin.
spenderar resten av min kväll framför skype med alexandra, eller så drar jga på en film. får se



ge mig sommaar dooeeee


SHARM EL SHEIKH


nu är det seriöst fööör kallt här. både inne och ute. drömmer mig bort lite. bilderna blev lite cpe, för jag var tvungen att dra ihop dom. men här är iallafall bilder från vårt hotell. 19 dagar kvaaaaaaaaaaaar till solen! götttmos




EVERYTHING COMES TO AN END



världens just nu finaste låt.




har iallafall haft världens bästa dag. När man har en så bra klass som jag har går det inte att hoppa över alla jäkla garvattacker. så jävla kul är det. 
jag kan också säga såhär, jag mår bra, väldigt bra. u n d e r b a r känsla!  nu slipper ni alla emoinlägg här på bloggen! Nu ska jag väll kanske börja slå upp orden till svenska läxan, sen är det bara    4 timmar kvar tills det är träning...
NU SNART --> sova

AND PART OF ME STILL BELIEVES

skulle bara säga att det gör sjukt ont att skratta när man har kletat över hela ansiktet med ett fett lager ansiktskräm, väldigt fett.

Dagen har varit väldigt bra, och nu när både hemkunskapen och kemiinlämningen är gjord så känner man sig så lättat. mindre stressad också. s k ö n t
har egentligen tusen andra saker att göra men jag orkar verkligen inte, somnade i soffan innan och vaknade nästan lika snabbt av att mamma stod och skrek på mig. jobbigt. ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt. eller försöka i varje fall..


AHHHHHHHHHH. MIN NÄSA HAR STELNAT.


I don’t wanna dream about
All the things that never were
Maybe I can live without
When I’m out from under

FÖR VEM KAN GLÖMMA ATT STJÄRNORNA NÅGONGÅNG BLIR STENAR, VEM VET HUR LÄNGE VI HAR VARANDRA?

nu är allting beställt och sprutor tagna. allting är klart!  jag börjar redan bli lite smått nervös, speciellt för flygturen. men jag klarar det nog, antagligen.
försöker skiva och hitta på något bra till min jävla kemiuppsats som jag har kämpat med i säkert en vecka nu utan att ha kommit någon vart.. Detta kommer inte sluta bra. men jag får kämpa det sista nu haha. den ska ju in imorgon....

Idag var det nog den chillaste skoldagen på länge. Det ända vi har gjort är att kolla på hockey hela dagen. Det var nämligen skol-sm i vår ishall! matilda och jag dampade självklart runt den största delen av dagen också, haha. fan va coola vi är.
ikväll ska jag äntligen träna, inte gjort det på en vecka nu heller. Ska bli skönt att få åka till vår älskade (?) p-hall och bara slappna av med fina innebandytjejer.  Nej, nu ska jag fortsätta skrivaskrivaskriva!



tack för du är så bra. väldigt bra

NÄR TANKARNA TAR ÖVER ALLT

är på melissa horn humör och skulle kunna lipa åt vad som helst nu känns det som. fyfan vad jag hatar pms och alla andra jävla humörsväningar.  

ska försöka sova nu, rätt tidigt faktiskt. Ska bli skönt och imorgon är det skola igen. jag vill ha lov. mest sportlov.
ska bli förjäkla skönt att åka iväääääääääääg.
längtar röven av mig, myes

O R K  AAAA


här får ni iallafall tre från helgen i lund. skäms nästan att jag inte har fixat mitt photoshop. men detta funkar väll.
de tre supersöta barnen på sista bilden gör ju så man smälter också.
rätt coolt att när man stod där och kollade ut genom fönstret, så såg man över till köpenhamn, asballt!






DET SVIDER TILL DÄR KNIVEN SKAR. JAG HAR VARIT VAKEN HELA NATTEN OCH KÄNT OM HJÄRTAT SITTER KVAR.

klockan är snart halv fyra och jag borde verkligen ligga och sova i min alldeles för sköna säng. Men facebook lockade mer, och som sagt så lockas jag ju av att blogga mer på natten än på dagen, så okej..
har haft fullt upp hela dagen idag, faktiskt. Först och främst har jag hängt i jönköping hela dagen fram till fem någonting med matilda. det ägde och jag hittade massa roliga saker, som jag inte tänker visa här för jag känner mig bara så fjollig då. När vi kom hem chillade vi hos matilda oså.
Runt 10 någongång drog jag mig istället till Ludwig, där var också Alle, joel och jesper. Lite filmmys oså eftersom min kära ludwig faktiskt fyller 16 år idag, tro det eller ej ;)

EFTER det, närmare bestämt runt 1 så drog jag mig till familjen Waerme och träffade mamma och pappa, samt blendas familj. och nu kom vi precis hem och jag är heeeelt slut. Imorgon blir det sovmorgon, fient.

förresten.. så ska jag åka utomlands vecka 7!?!?!??
blenda ringde mig och frågade innan om jag ville hänga med till Egypten en vecka. snacka om jag blev chockad, men så jäkla glad. Detta är precis vad jag behöver.  att åka ifrån alla idoter här och bara koppla av ordentligt och glömma allting för en vecka.  Kommer bli sjuukt nice.

Blue Village Exotic AquamarineBlue Village Exotic Aquamarine

YEAH BABY, ANOTHER YOU.


YOU ARE STILL ON MY LONELY MIND BABY




hängde på bibloteket i några timmar för att plugga lite matte med emma innan. vi lyckades ju rätt bra i början, men sen spårade det ut.. fick småvibbar från i somras när vi hängde på kontoret hela kvällarna och nätterna. Det var underbart. hon är så fin, min emma
nu ska jag sova. äntligen. inte sovit ut på en vecka nu.
Tror faktiskt jag hoppar över träningen imorgon också för att få sova ännu tidigare imorgon också. mmmhhm.

godnatt världen


this is gonna take a long time, and I wonder what's mine.
I can't take no more,

EGOPIIIIIXXX

just nu känner jag hur blogglusten kommer tillbaka, sakta men säkert!
eller det är väll oftast så, såhär mitt i natten då jag egentligen borde sova.
fan.
skolan går åt helvete nu känner jag. ska ta tag i det där...... någon gång.
nu ska jag fortsätta att skypa med mina kära vänner. bara 6 timmar kvar tills jag ska upp juuuuuuu

har alltid tyckt om att fylla min käft med fotbollar innan trääniiiingggg

SKÖN

ibland är jag så jävla rolig.
detta är det jag gör när jag egentligen borde sitta nerborrad i mina matteböcker.

A R G

är så jävla förbannad så jag inte vet vad jag ska ta mig till.
på riktigt den här gången.
FUUUU
slmdfjlösjofpedsmölfnqwklahidaiodhelknhawefbabfaennölsvdlöjhopeaopqhopfeqaHPhposdhfhlfdspigwaeFDU030TEWFDO6JSPKLSAFGPWHAEPSGÄHFDSOLSEDRHGIRALEYHFDOCKVHHADHHGFADHIÄ

DU FLYGER HÖGRE ÄN OSS ANDRA, MAN FÅR SE UPP VARJE GÅNG

funderar allvarligt på att lägga ner bloggen. ska bara lägga in bilder på datorn och bomba er med en riktig bilbomb innan jag bestämer mig. 
har iallafall tillbringat hela fredagen och lördagen i Lund med kusin med familj,moster och hennes man och mamma och pappa. Har varit där eftersom min andra duktiga kusin och hans flickvän tog läkarexamen. Så då var det lite festligheter för dem i bland annat ett väääldigt stort hus precis vid havet, väldigt fint osv.  mycket behövligt att komma iväg sådär lite också.

även om min familj inte är skapad för att åka iväg, för det händer alltid någonting. Denna gången gick bilen sönder och jag lyckades glömma mitt batteri till kameran hemma, och jag som skulle agera som fotograf i domkyrkan.. Vi fick hyra en bil där så det löste sig, tillslut. men ändå. lite smått fail. Det med batteriet löste sig också, som tur var.






suddig bild, men här är iallafall äntligen EN bild från nyår iallafall.
fler kommer imorgon eller så. nu ska jag äntligen få sova, minst 10 timmar ska jag sova iallafall. GÖTTTTTT








00:03

jag kan verkligen inte sova. jag antar att jag kommer vara död imorgon. men det orkar jag inte bry mig om just nu.
vet inte vad jag mer ska säga.
nu ska jag dö.





jävla idioot


WHAT THE HELL

All my life I've been good but now, I'm thinking what the hell
All I want is to mess around and I don't really care about
If you love me, if you hate me
You can save me, baby



drar ut och träffar lite folk istället för att hänga här. blir fint.
innabandyyyy ♥





JAG GAV ALDRIG UPP DIG NÄR DU FÖRSVANN

jag känner ingen ork. Verken till det ena eller det andra. Nej, verkligen inte till någonting. Skulle behöva gå ut på en promenad och rensa mina tankar en hel del, men inte ens det orkar jag. Det handlar inte om lathet, trötthet eller någonting annat sånt. Jag orkar bara inte med längre. Känner att dagarna och veckorna springer förbi och jag hänger inte med. jag blir förvirrad till allting. Skulle gärna vilja stoppa tiden och försöka leva ifatt.  Eller varför inte spola tillbaka lite, till September där någongång?
Inte speciellt bra start på året. Men jag överlever nog. antagligen.
Nu ska jag läsa mina gamla inlägg och drömma mig tillbaka.


nlshlvdhldsifoahfldkweahiosdl



Ser fram emot helgen iallafall, väldigt mycket! :)


JAG BORDE HA FÖRSTÅTT DÅ NÄR DU TITTADE BORT ATT ALLTING HAR ETT SLUT, ATT ALLT DET VACKRA ÄR KORT

borde egentliigen ha lagt mig för längesen för att ta igen alla sömntimmar som jag har missat nu i tre veckor. haha, det kommer inte gå bra imorgon alltså. Kommer väll vara lika trött som jonas brukar skylla på att han är ;)Var även och tränade fotboll innan för er som ville veta. Ni anar inte hur jävla svårt det är att spela inomhus, bollen rullar ju förfan över hela hallen så fort man bara petar på den, så jävla annorlunda känns det. lite synd att jag inte kan hänga med till Oskarshamn näst helg för att spela lite cup bara, för nästa helg bär det av till Malmö/lund istället.
Nu ska jag nog ändå ta och lägga mig med ett fett stort leende på läpparna, för nu mår jag bra. väldigt bra.



kollade igenom mina mobilbilder och hittade denna. Tror den är från skolavslutningen.  Saknar att kunna gå i klänning, saknar även min locktång. hahaha. fan vilka i-landsproblem jag har.  NU ska jag sova.


I'M INDESTRUCTIBLE




I'm gonna love you like I'm indestructible
Your love is ultra magnetic and
it's taking over

I'M GONNA LOVE YOU LIKE I NEVER BEEN HURT BEFORE

trots att det är söndag idag har jag faktiskt inte någon söndagsångest... än iallafall. lär väll komma framåt kvällen antar jag. Hade iallafall en superbra kväll igår hos ludde med honom och alexandra. Mys och en dålig film är vad som behövs ibland för att humöret ska gå uppåt igen. Nu ska jag ta tag i mitt liv och göra någonting vettigt den sista dagen. GO ELIN



eftersom min kamera och allt annat fortfarande är hos min kära fru Emma så har kan jag inte visa bilder från verken jul eller nyår. men det kommer väll framåt..men så länge så får ni så här roliga cambilder....





NOW I'M BY YOUR SIDE

sticker iväg till ludde ikväll antagligen istället för till matilda, hon behöver sova :) , blir fint ändå.
ska klaga sönder mig, för just nu stör jag mig så jävla mycket. fyfan jävla heölevetejreotrekönklsfdljr

YOUR LOVE IS ULTRA MAGNETIC AND IT'S TAKING OVER

nu är allt som vanligt igen, för matilda är hemma!
har lekt med henne hela  dagen och nu ska vi nog snart kanske ses igen!  :)
livet ägeeeeerrrrrr
nej.

SÅ STÅR DET SKRIVET I PANNAN ATT MAN VÄCKER EN ÅNGEST NÄR MAN SLÄCKER EN ANNAN

nu har jul varit, även nyår , det finns liksom ingenting mer man har att se fram emot. Så nu är jag trött på vintern och vill ha sommar. Emmy sa någonting som fick mig att verkligen längta sönder mig till sommaren. Hon påminde mig om den där känslan när man är med de allra finaste och bästa vännerna ute en sen sommarkväll, sitter på en brygga vi sjön och bara har det så jävla gött.  I sommar ska jag verkligen ta vara på varje dag, varje kväll och varje natt. Förra sommaren var såå bra, och det ska denna också bli. Men jag ska umgås med flera olika personer istället för bara ett "gäng". Jag ångrar att jag inte umgicks mer med Evelina och Emma i somras, så det ska vi ta igen denna sommaren istället.  Jag ångrar också att jag la ner rätt mycket energi på att må dåligt över saker som jag egentligen borde skitit i, denna sommaren ska jag lägg alla problem åt sidan och spara dom till hösten och bara köra på, bara vara liksom. Detta är den sista sommaren innan vi, alla underbara 95or, splittras från varandra och placeras på olika platser, olika skolor, olika program, och olika klasser.  Det där sista skrämmer mig väldigt mycket. Jag känner mig inte redo för en ny klass och verkligen inte redo för en ny skola. Vill bara gå om högstadiet några gånger och sen börja jobba och det istället. Bara hoppa över gymnasiet liksom.
Men som sagt, den här sommaren ska bli den bästa på länge. Och jag tror verkligen det kommer bli bra för mina vänner är så bra så de kommer nog hjälpa mig med att göra mina dagar.


Det var verkligen inte meningen att det skulle bli så långt, haha. Men var bara tvungen att skriva av mig lite.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag efter TRE JÄVLA VECKOR äntligen få träffa min andra halva.


MINA FÖRHOPPNINGAR VÄCKTES FÖR ATT SEDAN RASERAS

tillbringade min kväll igår med Alexandra, Emmy, Steffi, Kastriot och massa annat folk på ett lan, hahah. sjukt nördigt men rätt gulligt ändå.  
Idag väcktes jag av en jävligt irriterande far som försökte få upp mig, orkade verkligen inte. Men eftersom vi skulle åka och hälsa på bror jocke i Linköping var jag rätt tvingad att gå upp. så som sagt, där har jag varit heeela dagen och inte köpt en pryl. Men var verkligen inte på sånt humör faktiskt.  
Linköping är en bra stad, som jag själv skulle kunna bo i om några år. Varje gång jag är där påminns jag om i somras när jag och elin var där och såg Lasse. fan va grymt det var!  hela allting var sjukt bra. saknar det apmycket! 

Nu ska jag sova och imorgon ska jag äntligen få träffa matilda, fan va lycklig jag är för det. känns som jag är hel igen. faktiskt.

BECAUSE ALL I SEE REMINDS ME SO ABOUT YOU

sitter i en lite annorlunda sits, går ut och träffar alexandra så blir det nog betydligt bättre.
ohboooyyy'






Can I hold you one last time?
To fight the fear that is growing in my mind
I know I did us both all so wrong
I know I'm not always that strong

ABCDEF and G
Oh that reminds me of when we were free
Before life began to tear us apart
Remember those classes when we though we were so smart




I WANT TO TAKE YOU THERE

har varit sjukt nervös hela dagen, kunde knappt somna igår för jag var så jävla nervös. Men nu så, nu har vi spelat vår första innebandy match iallafall. Jag tror vårt lag kommer blir ett vääldigt bra lag om vi tränar hårdare och lägger ner mer fokus på sporten.  Vi förlorade, men ändå. vi spelade faktskt bra, och alla kämpade - me like!

När jag kom hem hade mamma gjort världens godaste mat som jag dränkte mig i, även massa kakor och sånt gott bara för vi har gäster, men jag orkar inte vara social. Tänker lägga mig och dö i sängen istället, mhm.



hade världens största och fulaste matchställ, hahaaha....
det är rött och inte orange också...

LIFE IS A MYSTERY, EVERYONE MUST STAND ALONE

är riktigt jävla nervös

nu ska jag äta och sen åka, adjööken


lfewhpfwehjlöewd

HAVE YOU EVER HATED YOURSELF FOR STARING AT THE PHONE YOUR WHOLE LIFE WAITING ON THE RING TO PROVE YOU ARE NOT ALONE

dålig uppdatering men jag har verken ork eller lust att skriva upp allting jag gör om mina dagar, hela tiden.
Igår spenderade jag min kväll hos alexandra iallfall, mycket prat och sånt. hon är så fin den där människan och jag tycker om hennes så mycket att det inte går att beskriva.Sen hade jag så jävla svårt för att sova så jag laddade ner Lejonkungen och låg och garvade åt halva natten, åh vad jag älskar sånna filmer!
Nu har jag precis varit och tränat för första gången på väldigt länge, innebandy alltså. Jag är redigt jävla nervös nu men ni får veta för vad imorgon ;)

nu ska jag hitta någon bra film att ladda ner, sen duscha och sen går jag nog över till Blenda en sväng!




ni har sett den förr!

AND EVERY MOMENT YOU SMILE AT ME

det läskiga är ju att jag och matilda har aldrig varit ifrån varandra såhär länge. Men det är inte bra att tänk så, för det gör bara saknaden så mycket större, och värre.
men fasen vad jag saknar dig.



DO YOU EVER HEAR ME CALLING?




talking to the moon, tryin' to get to you
in hopes you're on the other side talking to me too
oh, am I a fool who sits alone talking to the moon.





jävlapisssss

TALKING TO THE MOON



konstig och gammal bild, men jag bjuder på den jao.
har haft världens chill dag, rätt skönt faktiskt. Nu ska jag kolla klart på familjen annorlunda och sen sova, jävligt lockande.



THEY SAY BAD THINGS HAPPEN FOR A REASON

jag måste ta tag i mina dagar nu, kan inte hålla på att vända på dygnen som de vore en kudde, eller något liknande. dålig jämförelse. ehehe

Sen är det också så jävla mycket saker jag vill skriva om, liksom, som jag stör mig på.
öfkljewjfölwe, blir helt förbannad när jag bara tänker på det!
Sen saknar jag mina tjejorrrr.
Ja det var väll allt just nu.
Nu ska jag klä på mig och sen göra någonting bra av dagen, typ dampa sönderrr!

ni får en vacker bild på min kära vän emma också, bara för jag är lite random.
och för jag vill spela fotboll ute.
Notera hennes tunga i ena kinden..

BREAKEVEN

What am I gonna to do when the best part of me was always you,
And what am I supposed to say when I'm all choked up and you're okay?








sticker iväg till Ludwig ikväll för att prata,prata och prata! fint som snus :)






WORD






var inte ute på hela dagen igår, så nu ska jag föna mitt hår och gå ut och åka skridskor för första gången på länge med fint folk!

SÅ TA DINA MINNEN OCH FÖRSVINN HÄRIFRÅN ÄLSKADE, ÄLSKADE DU

Har sett ut som en jävla idiot hela dagen, för jag har suttit och garvat för mig själv framför datorn åt allt som hände igår.  Mina vänner är de sjukaste som finns på hela jorden men jag älskar dom ändå.
Jag gick tillexempel runt och letade efter Alexandra så hittar jag Eve på golvet och tar egopix på sig själv och hunden, när jag frågar vad hon gör så ställer hon sig snabbt upp och säger "ingenting" , hahha jag dör!


Funderar på att ladda ner någon film och  lägga mig i min egna säng och glo på den, just nu är jag i mamma och pappas sovrum, det är lite weird, men jag trivs bäst där!

imorgon blir det kanske valbacken, men det återstår att se!

BILDBOMB FRÅN 2010

ja. som ni ser så har det hänt rätt mycket för mig under 2010. Det var väldigt många bra stunder med fina vänner som jag aldrig kommer glömma. massor med minnen har skapats.  Men i helhet tycker jag inte att året har varit så bra, faktiskt. men jag vet inte.
mer har jag inte att säga men jag hoppas att det händer lika mycket roliga saker detta året, alltså 2011. 
Det känns jävkligt skönt med ett nytt år, det blir liksom en omstart på allting. Även om det har hänt saker för bara några dagar sen kan man skita i det nu och börja om, för nu är det nytt år och nya möjligheter, men också nya problem att handskas med.  MEN..nu ska jag inte babbla mer om det.
Man kan ju inte sluta le när man kollar på de här bilderna, så jag råder er verkligen att kolla igenom.






failfailfailfailfailfailfailfail

kom just på att jag är ganska fail.
hejdå

2011

nytt år nu alltså, känns helt sjukt.
egentligligen sova nu. Har tillbringat hela min kväll hos fina stephanie med fint folk! det slutade lite konstigt.. men annars var kvällen helt okej bra. Moa och amelie kom ju och hälsade på lite, det var trevligt :)
nu ska jag hungra ihjäl, eller smyga upp och ta någonting och äta, sen ska jag sova och fan va skönt det ska bli. haha!
Alle lyckades slänga up en dörr i huvudet på mig också, så nu har jag världens bula där... hahha.  fandå
plus att jag var så jävla hungrig innan så jag tog  steffis godis, och när jag gjorde det så sprang ja in i en bänk så nu har jag världens blåmärke också. göttttttttt elin
bilder och sånt kommer imorgon, pusss!

RSS 2.0