AS YOU MOVE ON, REMEMBER ME, REMEMBER US AND ALL WE USED TO BE

denna dagen är åt helvete. tänker sitta hemma, osminkad,ofixat och allt sånt hela dagen,kvällen  och natten - tur att jag är ensam hemma också.
det är nästan läskigt hur vissa låtar stämmer in så otroligt i nuet och i sitt eget liv, och i sina egna förjävliga problem.

vill kunna förklara med riktiga ord hur allting är nu, men fan. vem bryr sig?!


nej fan. palla.

halloween

STEFFIS BILDER!

JAG KAN INTE ENS GÅ UTAN ERA ANDETAG


hade visst inte så mycket mer bilder, men jag tror allt att steffi hade med sig sin bauta kamera :)
kvalitén suger!!

NÄR LÅNGA NÄTTER INTE BLIR SOM MAN VILL

skulle egentligen vilja ta en bild på hur förjävlig jag ser ut nu, när jag kom hem igår orkade jag inte tvätta bort sminket så det har kletat ut sig över hela mig plus att det tyvärr fanns en tusch penna tillgänglig heela kvällen igår så idag är det rätt kul och läsa vad alla har skrivit för kul på hela min kropp... 3 personer har skrivit sitt eget namn sjukt stort och ett hjärta efter - HAHA!  sköööna

yes, lite allmänt om kvällen bara innan jag måste duscha/äta/dö , det var sjuuuukt kul och det var precis en såndär kväll jag behövde, folket är ju hela galet med jag älskar varje liten prick av dem! vill ju nästan pussa på dem allihop.

idag är en lyssna-på-melissa-horn-dag-och-dö-dag . men det har jag ingenting emot. för, fan va kul det var igår :))



BILDER KOMMER SNART!

RAISE YOUR GLASS - PINK

denna får vi ju inte heller glöömmaaaa -

YOU ARE THE BEST THING THAT'S EVER BEEN MINE

har gaaanska mycket panik just nu. ikväll blir det lite halloween party och jag har verkligen ingenting att ha på mig!  ångestångsetångest.
har iallafall målat mina naglar svarta, en liten bit på väg iallafall..

samtidigt som jag springer runt här hemma och har ryck så lyssnar jag på denna -->




NEJ NU HAR JAG INTE TID ATT SITTA HÄR. PUSS OCH ADIOS AMIGOS - IMORGON HÖRS VI ÅTER IGEN ..

THEY BRING ME TO YOU

har haft en underbar och lugn fredagskväll med alexandra i simhallen/bastun. när jag kom hem väntade en FÖR god kladdkaka och hemkommen bror.

och nu sitter jag här och snart dra mig mot sängen, men först ska jag&ebba prata klart om vårt killsnack - haha ;)

nu ska jag sova så jag orkar med imorgon!


bara för jag saknar den 8e juli (:

EMMA+ELIN = INTE BRA SAMMARBETE

EMMA OCH JAG ÄR VÄDLIGT LYCKADE.
LYCKADES BITA I HENNES LÄPP IDAG, SÅ NU HAR DEN KVINNAN EN FIN BLÅ OCH UPPSVULNAD UNDERLÄPP.
dagens bästa


YOU ARE FALLING TO PIECES EVERY TIME

ännu en skön dag med 9c1!
började hela dagen med att kolla på film ända fram till den två timmars långa lunchen.  avslutade med lite spanska och lite idrott!

nu ska jag fixa lite små saker och sedan åka och träffa världens bästa alexandra! 

ser fram emot ett jävligt skönt och roligt lov nu alltså.
ikväll kommer bror min hem från linköping, och imorgon blir det mys med massa FINT folk - SÅN JÄVLA BRA BÖRJAN PÅ LOVET!

jag känner på mig att detta lovet kommer bli det bästa på länge med massa med mys och kul med finfina människor!


CHOKLAD

blev sjukt sur på mamma och pappa innan eftersom de åt upp min choklad som jag skulle spara till helgen så jag fick 25 spänn och gick bort och köpte en extra fet godispåse, endast till mig själv. haha. ibland lönar det sig att vara sur,

har varit en underbar dag! dagens bästa var lätt sötobarnet i matsalen som ropade och busade med kewin! samt när vi slutade - HHAAH
imorgon är det fredag, vilket betyder sista dagen innan lovet. SÅ JÄVLA GÖTTTT

nu ska jag äta mer choklad, och sedan gå ut en sväng i regnet.  ;)))


Han är så fin, den där lasse

Stockholm den 19 oktober 2010
Hej vänner!

Jag sitter och tänker på den där kvällen i Malmö när vi precis klivit av scenen. Jag satt på en bänk på en liten avspärrad del av Stortorget med en öl i handen. Ett par minuters märkligt lugn. Anspänningen var över, vi klarade det, typ tjugofem gånger. Och vi hade en väldigt minnesvärd sommar på vägen. Tänker också på dom första dagarna vi sågs, jag och bandet, i replokalen sex veckor innan turnén. Hur man då helt och fullkomligt har glömt vad en turné är, hur det känns, hur man mår, vad man möter. Sen går det på som ett stormväder tills man flyter i land på ett stortorg i Skåne. Så känns det i alla fall nu, som att det gick väldigt fort. Så som det sägs göra när man har roligt.

Efter en liten lucka i tillvaron, några dagars tomrum, kom hösten och jag har grävt ner mig i skivor och filmer och lärt mig olika sorters taggbuskar och engelska ord för olika bär. Det låter konstigt när man säger det så här märker jag. Jag har även provat på olika åkattraktioner, varit på bröllop i Italien samt tagit med min son till Söndermarken i Köpenhamn. Det är skönt att vara ledig och skönt med höst.

Ibland tänker jag att jag skulle börja skriva på en skiva igen, men jag tror inte att jag är riktigt rustad än. Det får ta den tid som behövs. Jag försöker göra lite annat så länge. Konstigt brev det här. Vad jag verkligen vill säga är förstås TACK för allt! Tack för att ni kommer på konserterna och för att ni är världens bästa publik. Det blir så meningsfullt när ni står där.

Och när jag ändå är i gång med tackandet så vill jag passa på att tacka alla som var med på turnén. Mitt band, Ane, Laleh, Melissa, Sophie, Dundertåget, Love med musiker, scenbyggare, tekniker, vakter, barpersonal, catering, turnéledare, chaufförer, kafépersonal, skivaffär, Amnesty, merchandise, alla! Jag kommer aldrig att glömma den här sommaren.

Och stort tack för alla gratulationer jag fått idag!

Kram och på återseende

Lasse.

CAUSE IF THIS IS WHAT WE'VE GOT, THEN WHAT WE'VE GOT IS GOLD

gött med en dag med endast två lektioner. intresseval, vilket består av en och halvtimmas målning och sedan hemkunskap som var otroligt chiill också.

borde egentligen städa ordentligt på mitt rum just nu, men orkar inte!  men får se till att göra någon slags nytta här hemma iallafall. kanske drar med mig mobilen och ett par hörlurar och går ut och krattar lite löv. vi har nämligen dagseverke idag, därav den korta skoldagen!


UTAN DINA ANDETAG

har aldrig känt mig så fånig och löjlig som jag gör just nu.
är nämligen helt ensam hemma, och här sitter jag i min ensamhet och kollar på massa gamla bilder, och jag har aldrig i hela mitt liv lipat så mycket som jag har gjort nu. av lycka självklart, alla bilder från falkenberg, fjällen, alla från när vi var små. vi. matilda axelsson & elin widen. det är vi och ingenting annat. du.är.allt



this is love,



och påtal om matilda så kommer hon förbi en sväng, och kollar på Sommaren med Göran med mig, världens bästa film med världens bästa människa. UNDERBART!

FÖR DIG SKA JAG GÖRA DET TUSEN GÅNGER OM

sitter här och försöker värma upp mina stackars fingrar. man kan inte vara ute längre utan att frysa sönder!

har varit en väldigt rolig måndag faktiskt, med lite militärer på besök vilket var vääldigt intressant, besök hos peter amogli och rörelse på matten. härlig och lugn start på veckan. och bara en vecka kvar till lovet vilket är vääldigt härligt!

nej, nu ska jag äta lite mat med mor min, sedan duscha så jag smälter lite - och sist SOVA!


godnatt

EVERY LONG LOST DREAM LED ME TO WHERE YOU ARE

borde sitta nerborrad i biologi böckerna just nu, så vafan gör jag här?
provet är imorgon, och jag har inte pluggat någonting. ångesten kommer väll krypa fram ikväll när jag ska sova, och det kommer sluta med att jag somnar med böckerna över huvudet, ja, jag har varit där förut.

mys och pratkvällen igår med alexandra blev efter många om och men en övernattning också. vi låg och pratade om allt möjligt hela natten, en film hann vi också med. vid fem somnade vi och vaknade igen runt tolv. och denna söndagen har varit precis som den ska. har legat i soffan fram till 4 och pratat ännu mer, vartfan kommer allt snack som vi har att prata om?!  underbara timmar tillsammans med världens bästa alexandra iallafall,

när min ansiktsmask har stelnat och jag har tvättat av den lovar jag att plugga lite biologi, det är iallafall vad jag borde göra.


ingen mig utan dig, älskade du.


bild från en av alla miljontals fina promenader vi har tagit, haha! sött

FINALLY I COME AROUND, IF I WAS TO SAY I'M SORRY

måste börja detta inlägg med att säga att jag har världens sjukaste föräldrar..

har varit i vetlanda hela dagen idag, hittade knappt någonting men en tröja och ett par tights följde med hem iallafall! 

igår var det myskväll hos emma, men henne,evelina,matilda,vendela,elin&ebba! härlig kväll må jag säga.

nu ska jag inte sitta här mer, ska istället ta och städa lite innan världens bästa alexandra kommer över hit. det blir mys, film,godis och en massa mys till. känner att en kväll med alexandra är precis vad som behövs!

gammal bild, ja

MED DIG SER JAG LJUSET

skolan rullar på, fortare än jag vill egentligen.

jag vill inte ha någon jäkla vinter, jag vill ha tillbaka sommaren då man kan vara ute till klockan 2 på natten utan att frysa sönder. jag saknar alla kvällar på kontoret! verkligen!
nu kan man ju knappt vara ute 10 minuter ens, utan att dö av kylan. och inte nog med att det är så kallt, så är det ju mörkt och dystert dygnet runt, vilket gör att man bara vill sitta inne under täcket och kolla på filmer tills man dör.


igår hade jag fullt upp att plugga till spanska provet, därmed ingen blogguppdatering. tror det gick rätt bra, men jag vågar inte hoppas på för mycket eftersom då brukar det bara gå väldigt väldigt dåligt..


S A N N I N G A R

  jag hade en period för nått år sen när jag brydde mig otroligt mycket vad jag åt och stoppade i mig. men nu, bryr jag mig inte ett skit!! har tillochmed slutat att väga mig, jag menar, man lever ju för fan bara en gång!

• jag skulle inte kunna leva utan en dator. det är bara så. hehe

• jag tycker det är vääldigt jobbigt att prata med andra om mina problem, pratar helst om vad andra har att berätta. men endå, så älskar jag att berätta saker för mina fina vänner.


• oboy är min nya drog. så jävla gott och beroende framkallat så det är inte sant. och speciellt den där med daimsmak. MUMS! 


• jag tror jag tänker för mycket, alldeles för mycket.


HÄR FINNS SÅ MYCKET VACKERT SOM JAG INTE KAN SE

det är sånt här vackert man lyssnar på en lugn onsdagskväll som denna. dagen har varit lik de andra i veckan, och jag älskarälskarälskar min klass. nu ska jag plugga lite spanska till, sedan ta en lång och skön dusch!




Melissa Horn – En famn för mig
  

På andra sidan jorden, på andra sidan stan
Finns ingenting att göra, jag har sovit hela dan
För mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig
Jag vet att det går över men det är lika svårt för mig

Här finns så mycket vackert som jag inte kan se
Jag drar mig sakta undan och solen följer med
Jag vet vad jag behöver och jag stannar där jag är
Det regnade idag och det finns en mening med det

Har du en famn för mig
Har du en famn för mig
Var du än befinner dig
Har du en famn för mig

Jag tror att jag har valt nått som inte gör dig väl
Och om du inte saknar mig så har du dina !!!! skäl !!!!
Men älskling flyg till mig jag vill att du ska se
Att det regnade idag och tackar dig för det

Har du en famn för mig
Har du en famn för mig
Var du än befinner dig
Har du en famn för mig

Överallt på jorden finns människor som vet
Att regnet alltid faller i tid och evighet

Var du än befinner dig
Har du en famn för mig
Har du en famn för mig
Har du en famn för mig
Var du än befinner dig
Har du en famn för mig

...måste bara tala om, att det snöar?


jag hatar vintern.
ska gå i ide nu.


ÄLSKADE LASSE

känner mig helt borta, min älskling fyller ju år idag!
världens bästa lars winnerbäck, alltså!





bara den första bilden är min!
grattis finfina du,
nu ska jag sova, efter en otroligt bra dag. bästa dagen på länge faktiskt.
med lite allt möjligt, lite fotbollsavslutning som iof var rätt sorglig ibland, sönder frystna fötter och en massa galet i skolan.


VI TVÅ ÄR SAKNADEN TILL HAVS


9c1 ♥

bilden är tagen av världens bästa evelina. bara för jag inte ta en egen bild, ha-ha..
detta ska då vara skolans bästa klass, ja tillochmed eksjös bästa klass. och även sveriges bästa klass, den är brabättrebäst. alla är så fina och bra, vill bara pussa på allihop. egentligen hatar jag skolfotot, eftersom jag alltid lyckas göra bort mig nått så ordentligt. men tur att alla andra är så otroligt fina då,

nu --> tillbaka till spanskan
och ikväll blir det fotbolls avslutning med fina laget, underbart!

THE MOMENT OF TRUTH IN YOUR LIES

min dag har nästan varit perfekt, tills jag kommer hem till det där jävla skolfotot.
det är det västa som finns, helt allvarligt!

tänker gå och dö nu, och dricka mer oboy med daimsmak - NY DROG!!


slänger in en annan drog också:
goo goo dolls - IRIS






skriver mer senare

I CAN'T STOP THIS LOVE

nuså, efter en väääldigt långtråkig söndag ska jag äntligen lägga mig och sova. behöver det verkligen känner jag. hur kan man bli så trött av att göra absolut ingenting?
en sak jag måste vänja mig vid är att det är tyvärr inte sommar länge så man kan faktiskt inte vara ute hela nätterna utan att frysa ihjäl längre. så idag mår jag som jag förtjänar, alltså en jävligt fet förkylning har kommit och attackerat mig. ska försöka sova bort den, och sen ladda om för en ny skolvecka, men världens bästa klass!

mår betydligt bättre nu än vad jag gjorde imorse. är så grymt glad så det är inte sant, förutom den där förkylningen så är allt perfekt!




PEACE AND LOVE

SÅ STÅR DET SKRIVET I PANNAN NÄR MAN VÄCKER EN ÅNGEST NÄR MAN SLÄCKER EN ANNAN

idag är en såndär dag - en såndär dag då jag känner att allt bara kommer gå åt helvete.
jag har ingen ork till någonting, kommer förmodligen tänka sönder mitt huvud idag också, vilket inte är speciellt toppen. imorgon är det måndag, vilket betyder skola. det blir bra. för då finns det så mycket annat man kan tänka på, + att jag får träffa emma, vilket är asbra.

borde ta tag i mitt liv typ nu och iallafall sminka mig lite, så jag ser lite normal ut!
sen ska jag dö osvosv.



(y)

AS YOU TURN, YOU TAKE YOUR HEART AND WALK AWAY

första gången på väääldigt länge som jag inte kunnat sova när det väl är helg. behövde bara jobba i en och en halv timma också, rätt gött faktiskt, det enda jag hann göra var att fika på en nybakad kanelbulle och göra min egen chailatte, asgott!  måste bara säga att denna praon var den bästa jag varit med om! så bra tjejer, och så mycket man har lärt sig, FAKTISKT! ja, väldigt bra vecka med andra ord.


ändrade planer ikväll, myser med matilda ikväll istället eftersom jag känner att det var väldigt längesen vi gjorde någonting tillsammans, bara vi två. så som det ska vara!

nu ska jag upp och äta pizza med mami&papi!
ha en underbar lördag,

i love you


FÖRSTÖR INGA MINNEN, DU VILL INTE SE MIG SÅHÄR

har så jävla tråkgit så jag tror att jag tar livet av mig snart.
känns jävla obehagligt att säga detta men sant är det - JAG SAKNAR SKOLAN!!!


tänker tröstäta hela dagen bara för det,

16 OKTOBER

...skulle bara säga att jag hade en jättebra kväll igår, väldigt bra.
och nu ska jag iväg och jobba.

lär ju inte bli så mycket uppdatering idag heller, för ikväll blir det antagligen mys med tjejorna.

I'M NOT READY TO MAKE NICE

Forgive, sounds good
forget, I’m not sure I could
they say time heals everything
but I’m still waiting
 




MAN MÅSTE DÖ NÅGRA GÅNGER FÖR ATT KUNNA LEVA

äntligen är håkans nya album färdigladdat.
lyssnar på det medans jag skriver detta, och jag är en aning besviken. jag vill att han ska göra mer låtar som "kom igen lena" , "en vän med en bild" osv. inte sånna här sorgliga saker.
men jag slår vad om att när jag har lyssnat runt skivan ett antal gånger så kommer jag vara totally in love.

ännu en dag avklarad på lilla cafeet. dagarna går bara snabbare och snabbare känns det som, och imorgon är det näst sista dagen. jobbar lördag också! men det blir nog helt okej (:

borde/vill ut och träna nu! men jag har ingen ork.  hade ställt in mig hela dagen på att gå och gymma med pappa ikväll igen, men självklart skulle han iväg. han föreslog imorgon istället, men vem vill träna på en fredag?!
istället började han prata om att köpa ett alldeles eget gymkort till mig, halleluljua. måste bara hitta en träningskompis också........MATILDA, KÄNN DIG TRÄFFAD!!!!!!

efter att jag både har hunnit med en lunchdejt med min kära vän emma, och en snabbfika med marie&matilda OCH middag med pappa, så är jag helt uppstoppad och funderar på att gå och lägga mig.





finaste håkan,

VI TVÅ HÖR HEMMA I ETT RUM MED INGA ANDRA


oredigerad/dålig bild får ni idag, bara för jag är så jävla trött och inte orkar anstränga mig, inte alls.

2a dagen för mig idag på praon, det gick snabbare idag, vilket vi tackar alla gudar för. var en snabbis hos blenda efter det. har hunnit med att äta lite och kollat face. nu ska jag iväg på gymnasie information. skulle gärna skippat det med tanke på att jag inte har någon ork, och för att jag inte vill visa mig ute, har världens bad hair day :ccccccc


uppdaterar senare, när håkans nya album har laddats klart. MEN DET GÅR SÅ JÄVLA SEGT.
mitt liv idag </3333

DEOJPF3FKWEÖ


I'M NOT READY TO BACK DOWN

har haft min första praodag idag. på Lilla cafeet.
har fått göra det mesta och malin&minna som jobbar där är vääldigt söta och snälla mot mig&den andra tjejen som är där. en väldigt bra start med andra ord!  men nu är jag helt slut efter allt bakande&plockande från/till diskmaskinen. funderar på att ta en liten powernap.  fast jag borde inte, för då kommer jag inte kunna sova ikväll.   måste bara meddela om att det är vädligt bra att jobba på café om man är så sockerberoende som jag är, fick fika på världens godaste kaka! YES

ska nog gå över till blenda en sväng senare också, bara för att få prata av mig lite. blir kanon! 
återkommer senare eller imorgon


är rätt stolt över mig själv eftersom jag hittade denna skatt någon gång i helgen.
mitt och matildas gamla bästakompis halsband! söttttttt

THEY SAY TIME HEALS EVERYTHING, BUT I'M STILL WAITING.

har känt mig så vuxen idag. har haft en "ledig" dag och varit och "lunchat" med matilda. rätt vuxet va?!
men nu sitter jag hemma igen och redigerar massa bilder som vi var ute och tog idag när det var så fint väder. matilda praoar nämligen på nått fotoställe på kommunen, så idag när jan endå inte hade nått för mig så följde jag med ut, några fina bilder blev det allt!

ska gå och lägga mit riktigt tidigt idag, så jag orkar med 4 dagar på Lilla Cafeét nu. det blir nog görbra! 


TRE från dagen:


UNDERBART

har haft världens härligaste och roligaste dag med blenda!
åkte och satte oss vid sjön och hade picnik med pastasallad&muffins. jätte mysigt hade vi iallafall, bilder finns!
jätte bra söndag har det varit iallafall, imorgon är det måndag vilket egentligen betyder skola, men är ledig imorgon också, men på tisdag blir det prao! som jag faktiskt ser fram emot jätte mycket,
nu ska jag ta en muffins till och sen kolla klart på ensam mamma söker! sen fasktiskt gå och lägga mig skapligt, imorgon ska jag ut och luncha med matilda!  underbart






101010



KOOLLLA DATUMET.
håller på att göra lite försenad lunch tillsammans med världens bästa blenda! vi passade även på att göra dessa underbara kladdkaksmuffins, senare ska vi ut och ha en liten söndags pikinik, mysigt värre! drar med mig kameran och så :)
nej nu måste jag provsmaka lite,


THEY BRING ME TO YOU

min dag har bestått av, chips&kameran.
var en sväng hos blenda en stund också, det är otroligt hur längesen det var vi träffades och pratade. hennes underbara kusin på 5år var också där, och hon fick bli offret att kastas runt på studsmattan, haha! dagens höjdpunkt. när jag skulle gå hem så frågade hon efter mitt nummer, hur sött?!


har för första gången på flera veckor faktiskt rört kameran, var ute en sväng och fastnade vid den bästa platsen på hela jorden. mitt ställe. det bästa tänkestället i världen är det iallafall,

nu klarar jag inte av att sitta hemma hela kvällen, vill gå och kolla på när mina tjejer spelar handboll men jag får se hur det blir med det.
senare ska jag nog träffa alexandra, dagens andra höjdpunkt!


2bilder från idag



EN DEL AV MITT HJÄRTA KOMMER ALLTID SLÅ FÖR DIG

hade världens mysigaste&roligaste kväll igår med moa,emma&emmas mamma ;) 
kollade på idol och såntdär kul,


nu ska jag fixa iordning lite, sen ragga upp någon att sociala mig med :)

AND HISTORY BOOKS FORGOT ABOUT US, AND THE BIBLE DIDN'T MENTION US, EVEN ONCE

FREDAG, vilket betyder lång lunch. så jag,emma,matilda,moa,hilda,evelina&rasmus gick och åt pizza, världens härligaste gäng.
har klarat av även denna skolvecka, vilket känns fantastiskt. men på ett sätt inte. en vecka framåt betyder att det är en vecka mindre kvar tills 9c1 splittras..

anyway. idrotten idag var grym! spelade inomhusfotboll, vilket inte är speciellt kul egentligen, men med den där klassen alltså - KÄRLEK.

nu är de fredag och jag älskar det, det blir som jag nämnde igår en dag extra för mig i helgen dessutom. väldigt skönt och behövade. nu ska jag snart bege mig upp till mina coola föräldrar för att äta lite och ikväll blir det nog idol och mys med fina tjejer! det blir en kanonavslutning.




I CAN'T KEEP MY EYES OFF OF YOU



är äntligen klar med den där jävla so uppsatsen. hur svårt kan det vara egentligen?  känns som det är mycket lättare att skriva en engelska uppsats, och det borde det väll endå inte vara va? men jag får hoppas på det bästa nu!  och efter det jonas sa till mig idag måste jag VERKLIGEN hoppas på det bästa... hahah.

gick till min praoplats efter skolans för att kolla så allt var okej och så, och det var det. ett litet plus till dem som sa att jag inte behövde komma dit på måndag - så jag får en exkra ledig dag nästa vecka - GÖTT!
nu ska jag nog kolla lite på spanskan och sen lägga mig och sova ut, så jag är snäll&gullig mot jonas imorgon ;)





YOUR SMILE, YOUR EYES AND YOUR HEART.

jag vet hörni. jag är inte den bästa på att blogga just nu.
men nu sitter jag i skolan, och det är väll den enda uppdateringen som ni får idag.  har haft nästan fullt upp både igår och förrgår.  matteprov&kemiredovisning&so-uppsats& lite annat smått och gått.
nej nu ska jag ut på hemlig dejt här i skolan, haha! :)

vi höörrss


bara för den människan är guld värd!

CAUSE YOU ARE AMAZING JUST THE WAY YOU ARE

borde egentligen inte sitta här nu, borde sitta nerborrad i bildpapprena och läsa på det, hur man nu ska göra det. får se om jag pluggar någonting ikväll, annars trot jag faktiskt att jag skiter i det.

har ingenting viktigt att skriva egentligen. ska fortsätta och lyssna på fin musik och så. sen ska jag dra mig hem till alexandra och kanske plugga lite där, fast det lär väll bli mest prat.
hon är underbar, min alexandra.

ha det brabättrebäst







grattis på födelsedagen, 88 år skulle det varit idag.
du är saknad, ja. ♥

HILDA-ELIN-EMMA-MOA KVÄLL

hittade en lite kul video från i sommras när vi hade myskväll hos moa.
emma,jag och moa kastar sallad till varann.
asså HAHAH!

LOVE IS NOTHING YOU CAN TAKE

håller på och målar mina naglar, faktiskt.
har aldrig i hela mitt liv varit en nagellacks tjej.

Sunday it is, och jag har fortfarande inte gjort någonting speciellt vettigt - och det är så jävla härligt.  men nu klarar jag inte av att vara mer osocial, för nu måste jag träffa alexandra, saknar henne så otroligt och det känns som vi inte har pratat på hur länge som helst, inte bara hon&jag. det kommer bli underbart!

ja, det var väll bara det, nu ska jag måla vidare på nästa hand..


hittade massa roliga saker när jag städade ur jockes saker igen, och såhär gullig hade jag tydligen varit mot  honom en vacker gång.
vet iallafall att en viss matilda skrattade till lite ;)
hahha!

ALLTING HAR FÖRÄNDRATS MEN DU FINNS KVAR

denna lördag har varit precis en sådan där lördag som jag har behövt. kasnke låter lite konstigt, men det har varit skönt att vara helt ensam idag, inte varit med någon på dagen och så, passade då på att storstäda mina garderober och plocka ut jockes gamla skit, så nu är det snyggt och ordning i garderoben, men istället ligger all gammal skit på skrivbordet och golvet, inte lika kul!

imorgon är det redan söndag, och som sagt -jaghatarsöndagar- , men ska nog till p-hallen en sväng iallafall och kolla på när mina fina flickor spelar handboll, ska nog dra med mig alexandra på det istället eftersom hon inte kunde idag, det blir nog suveränt!

nu ska jag hitta något bra program som jag kan kolla på tills jag somnar, annars ska jag nog msnlana. haha!

bildbrist . är vid den bärbara just nu, men här får ni en bild på mosi och mig, bara för att jag saknar alla kvällar på kontoret OTROLIGT mycket,




YOU AND I COLLIDE

första oktober idag, (dock är det den 2a just nu) vilket är lite skrämmande! var det inte nyss det var juni och solen sken och det var 30 grader varmt ute?!

hur som helst, så har det varit en väldigt trött dag idag, känns som jag inte har orkat med någonting, eller någon. har varit tjurig och så. men nu är det helg som gäller, och jag ska slappa sönder och bara sova ut på riktigt.

följde med hilda hem efter skolan idag, där jag,emma,amelie,moa och ida firade henne eftersom hon fyllde år den 28:e ! grattis i efterskott snygging! vi åt tårta,spelade galen panna, satt och pratade!

när jag kom hem igen så kom matilda till mig så hade vi en enkel, men mysig liten filmkväll som bestod av eclipse och idol&popcorn ;) mysig kväll må jag säga!

nu ska jag snart krypa ner i världens skönaste säng, och sova länge. verkligen sova ut! så jag är på bra humör imorgon. då ska jag tvinga alexandra att träffa mig, känner att vi har endel att prata om, som vanligt.


RSS 2.0