HOWIE DAY - COLLIDE

har hittat världens bästa låt, texten i förra inlägget kommer från den också.
sjuukt bra.


börjar allvarligt lipa snart!







skolan var, som jag sa igår, väldigt chill och flöt på bra! var nervös hela dagen för so lektionen, eftersom vi skulle få tillbaka våra so prov. brukar alltid vara nervös för sånt, men med so:n är det nått speciellt på nått sätt, känns som det är väldigt viktigt. men det gick ju bra iallafall, mvg- . väldigt stolt över mig själv, även om det var lite småsaker jag kunde ha fixat ochså.
ska kolla igenom spanskan en gång till, eller några gånger till, och läsa texten. sen ska jag faktiskt sova, känner att jag behöver det!
ska baaaaara lyssna på låten några 1000 gånger till,


HOWIE DAY

"even the best fall down sometimes
even the wrong words seem to rhyme
out of the doubt that fills my mind
I somehow find
You and I collide"




 foto: nina abari

BUT I'M STILL WAITING

ser verkligen fram emot att se kenza&tyra show imorgon! premiären och allting. dom två tjejerna är nog de roligaste som finns, kan skratta tills jag ligger på golvet bara av att läsa deras bloggar,

sitter (ligger)  just nu i soffan och kollar på IDOL, har varit rätt dålig på att kolla på det iår, och vet knappt vilka som är med och tävlar.

imorgon är det redan torsdag, sovmorgon och bara 4 slappa lektioner. ASGÖTT.
nu ska jag kolla klart på idol, sen gå och lägga mig. behöver verkligen det!


DU HÅLLER MIG KVAR I NÅGONTING JAG LÄMNAT FÖR LÄNGESEN

håller på att kolla igenom min gamla bilddagbok som jag inte har tagit bort än, tänker inte gör det heller för det är så otroligt kul och kolla igenom vad man skrev för typ 2 år sedan, hur man var då. och det rolifaste är att se hur mycket man har förändrats med tiden, eller iallafall mognat.

hittade en bild som jag hade lagt upp där iallafall,  och jag kunde inte sluta skratta!
;))





tog tag i mitt liv och gick ut och gick, och när man väl är ute vill man aldrig gå in känns det som!  gick runt en mil. ASSKÖNT.
så nu ska jag ta en dusch och sen packa ner mig framför tvn. eller så stannar jag här och pratar med fint folk (:

I CAN'T LIVE IF LIVING IS WITHOUT YOU

tråkigt inlägg igår, men ville bara få ut det på något sätt, bloggen blev offret yes!

kort skoldag idag med  SO - idrott - svenska - bild - språk
måste säga att tisdagarna är de bästa dagarna, korta och inte alls jobbiga lektioner, asgött.

ska ut och springa eller gå eller någonting liknande snart iallafall. känner att jag kommer bli så jävla lat nu när fotbollen är slut, får väll gå på de där jävla inomhusträingarna iallafall sen när de drar igång! men ska försöka att dra tummen ur röven och ge mig ut sen, försöka

men först ska jag göra det som jag är absolut bäst på! sitta och dega sönder vid datorn och lyssna på myslistan på spotify! 


upprepad bild - men jag gillar den!


WHAT GOES AROUND COMES AROUND YOU SEE

 

jävla idiot -  varför bryr du dig änns om folk som du inte har en jävla anledning till att lägga ner tid på. fattar inte änns hur du orkar fortsätta förstöra ?!


DET BLIR EN SOMMAR I SVERIGE MED DIIIIIIIIIIIIIIG

vår kära sista match mot vrigstad blev inställd eftersom de hade för lite folk. riktigt synd!  
nu är fotbollssäsongen över, troligtvis föralltid.  låter sjukt sorgligt när man säger så ju, hade velat spela en allra sista match iallafall!

istället fick vi en ros, och gratis fika i kiosken, och dessutom en herrmatch att kolla på på köpet!

avslutade en mycket bra helg med en walking runda runt sjön med matilda, väldigt skönt!  efter det träffade jag alexandra och vi satt och snackade skit&problem som vanligt, efter en stund kom även emmy&arina.  bra kväll! ja det har fan varit en riktigt bra helg. VÄLDIGT bra.

nu ska jag torka mitt hår och fixa lite sånt, och sen sova!
puss


I JUST CAN'T GET YOU OF MY MIND

orkar faktiskt inte med min blogg nuförtiden och berätta exakt vad jag gör om dagarna. men ibland är den så bra att ha när man ska klaga på saker och ting. men det tänker jag inte gör nu för jag är så nöjd med allting förtillfället. jag är happyyyy.

igår vaknade jag redan vid klockan 6, så jag gick upp och gluttade på film istället. men som ni vet så somnar jag väldigt lätt till film. sen gick jag och åt en riktig helgfrukost som mamma gjort. tumme upp för det.
umgicks med fint folk i stort sett hela dagen igår.  moa hilda emma alexandra och ebba en liten stund.

de tre första namnen var jag på bio med . tusen gånger starkare.  och nej, filmen var ingen jätte hit precis.  satt ute och pratade till halv tolv eller någonting efteråt också, och jag avslutade min kväll med en promenad genom hela eksjö. nästan iallafall.

nu ska jag fixa iordning lite, eller gå och sova igen. ÄR SJUKT TRÖTT. 
i eftermiddag blir det avslutning på fotbolls säsongen, match mot vrigstad på ränneborg klocklan 17.00

och nu fan ska vi vinna detta, YES!

 


upprepad bild - ni älskar det


FÖR VI LEVER INTE LÄNGE NOG FÖR ATT RÄTTA TILL ALLTING DOM GJORT MOT DIG

har egentligen så mycket jag vill skriva och berätta om. berätta hur mycket vissa människor betyder för mig och hur jag inte skulle kunna va så som jag är idag utan dom.
för att göra det lite kortfattat, alla 95or - ni är så jävla bra!  känns som vi kommer ta över hela världen tillsamman. så alla känner sig det minsta träffad, ta åt er!

igår var en helt okej rolig kväll! väldigt rolig i början men i slutet hände det ju en massa saker - som vanligt!    men tack för allt endå fina människor! 

kvällen avslutades iallafall med att sitta på stan och prata med becka, alle och karl.  och äta pannkakor, det var nog det bästa jag varit med om i hela mitt liv - haha!

nu ska jag fortsätta att klaga på alla ställen som jag har ont på. sen så snart ska jag hoppa in i duschen och fixa lite. sen ska jag antagligen träffa några puddingar!  och ikväll blir det bio. 

blir nog en riktigt bra lördag!






en gammal bild på mig och världens bästa alexandra!  kärlek ♥








älskling, du vet att jag vill hjälpa dig. men alltid är det inte så lätt & man vet inte riktigt hur man ska vara eller vad man ska säga. men vi klarar allting tillsammans!

CP

jag stör mig. jag stör mig. jag stör mig. jag stör mig. jag stör mig. jag stör mig. jag stör mig.
kan upprepa de 3 orden hur många gånger som helst. men vissa människor vill man bara strypa ibland, visst är det så !?   man vill bara ändra på dom, och göra så dom slutar upp med det man stör sig på. men i detta fall går det inte. STÖRD

har i stortsett stört mig (haha) hela dagen. på allt och alla. på spanskan ville jag bara dö.
såhär positiv är jag idag, yes.




nej fan, pallar inte denna jävla blogg.
ska prata med världens bästa emma nu istället!

21 SEPTEMBER

orkar egentligen inte blogga. eller skriva överhuvudtaget!

dagen har iallafall till stor del bestått av att tagga till matchen som skulle vara ida, men jag behövde tydligen inte vara med tillslut, vilket var rätt bra med tanke på mina stora läxproblem! har försökt att ge mig på på so pluggandet, men det går inte vidare bra. detta provet kommer... inte gå speciellt bra känner jag.

drog med mig alexandra och invigde mina easytone en runda, gick ut till ränneborg och kollade på matchen i andra halvlek. eksjö vann iallafall med 5-0 . mycket härligt!

sen som vanligt, kunde vi inte dra oss ifrån varann. så vi satt ute på vägen och snackade tills klockan blev allt för mycket. älskar verkligen våra pratstunder, dom är guld värda.



förresten,
grattis elin 15 år todayyy. big day!



har börjat kolla på andra säsongen av sex and the city idag också, jag älskar den serien. här är en anledning till varför:
“No matter who broke your heart, or how long it takes to heal, you'll never get through it without your friends”- Carrie

JAG HUGGER I STEN

Vad jag verkligen minst borde göra nu är att sitta vid datorn, men eftersom jag skulle skriva klart min svenska uppsats så blev det ändå lite koll på facebook, bloggar och här då.
så jag tänkte egentligen bara slänga in ett hej, och säga att jag har haft en underbar helg!

har hunnit med en hel del saker egentligen, tillsammans med matilda!
Var ju som sagt i linköping igår men min störda familj, hälsade på brodern min som är nybliven linköpingsbo. jättefin lägenhet hade han iallafall!

matilda&jag gick ju även en runda på ikano och vi hittade lite kul saker. inte alls mycket, men lite nödvändiga! fick iallafall de där reebok walkingskorna som jag la upp på bild för någon vecka sedan! måste ut och provgå snart också, funderar på att ge mig ut ikväll.



REEBOK EASYTONE - stadium

tubskarf - gina tricot



köpte också en tröja inna på gina, men eftersom mitt jävlafuckingcpstördafitt minnekort inte vill funka när jag för en gångsskull lägger upp vad jag har köpt. jävla cp.



nuså. ska jag fixa med alla de miljontalssaker som jag måste göra.

DU SA DU BEHÖVDE TID OCH DU HADE TID

kom nyss hem från musikalen Peter Pan. brukar aldrig vara någonting för musikaler, men just detta har jag sett fram emot, just för man känner igen rätt många människor som är med i det. så ja, det var sjukt bra!

egentligen borde jag gå och lägga mig nu, eftersom vi ska upp rätt tidigt imorgon. drog med mig matilda också, bara för att vi är bäst! 
men först ska jag värma upp mina fötter.


KÄRLEK ÄR ETT BREV SKICKAT TUSEN GÅNGER

vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig
vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn'






tror jag har kommit in i en håkan hellström period igen, och det är underbart.

VI TVÅ ÄR SAKNADEN TE HAVS

känns lite konstigt när man vaknar upp klockan halv 8 och får världens ryck och börjar rota fram alla gamla skolkataloger, sen somnar man om igen efter bara en kvart..

idag är det iallafall lördag, och det är veckans bästa dag. som alla redan vet.  som sagt blir det Peter Pan ikväll och god mat på Tokyo innan med fam. axelsson och mamma&pappa.

nu ska jag ta världens längsta och välförtjänta dusch. vi hörs senare!


skulle kunna döda för att få den veckan tillbaka!

BETWEEN THE LINES OF FEAR AND BLAME



blir en såndär typsik höstkväll med god mat, film och myskläder.
orkar inte gå ut och vara social ikväll faktiskt, för ikväll är hela familjen widén samlad för första gången på länge, skulle vara väldigt mysigt att utnyttja det.  dock har jag laddat ner lite nya filmer som jag tänkte ha ikväll, så det kanske inte blir så socialt mot dom iallafall. 

ska somsagt äta lite gott snart, pita bröd detvillsäga.
ingenting speciellt planerat i helgen heller. fast imorgon blir det Peter Pan med familjen axelsson, ut och äta lite gott innan också. och på söndag blir det antagligen Linköping.





SOMMAREN MED GÖRAN

detta måste vara världens bästa film tror jag. iallafall om man frågar matilda&mig (;


HAHAHHA

FEELS LIKE A CIRCLE AROUND ME WHILE I WAIT FOR YOU



skulle veekligen inte säga nej till lite nya kläder nu, och inte bara de som är på bilden. måste verkligen bege mig till en storstad snarast.  och den rosa halsduken ska jag ha, så är det bara.

RIGHT BACK WHERE I STARTED FROM

bara för att jag är trött och detta är lksnfnwen jobbigt.
elopjoprwjofnersdfjajsopjopfwjoejop

rubriken stämmer iallafall väldigt bra med allt som händer nu. positivt/negativt, det vet jag dock inte.
nu ska jag sluta babbla om sånt som ingen fattar förrutom JAG :; :; :;


endast slöjd och matte stod på schemat idag. SKÖNT.
fick små vibbar av dendär sommarlovskänslan, men imorgon går vi länge igen. dock är det ju fredag&helg sedan, härligt det med.
nu ska jag snart byta om och sen åka ut till ränneborg, om jag inte somnar innan det. ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT!!!!
skolan tar kål på mig.


bilden är gammal, skitsamma- jag pallar inte
typ.. hejjagheterelinochjagharintemålatminanaglar,jagharocksåskadatmigpåmintumme,ochförattgöradethelaännu
bättresåharjagenfjortismun :)))))

NÄR MAN SER ATT DET BLÖDER, JA DET ÄR FÖRST DÅ DET GÖR ONT

idag är skolan till för att älskas. vi börjar halv 9 och slutar 11.  rätt onödiga dag, men endå så skönt!
måste också tillägga att jag hatar sånthär höstväder, regn&blåst samtidigt. kul att man vet att man måste ta sig till skolan på nått sätt igenom världens oväder. nej, inte alls kul.

uppdaterade ingenting igår eftersom jag hade annat för mig, träffade lite vänner och sånt härligt.  men jag lär ju återkomma senare, om jag inte dör av vädret.
nej nu måste jag bege mig till matilda!

ADIOS

I MADE A MOVE I THOUGHT WAS RIGHT

som jag nämnde innan spelade vi match idag, mot bodafors faktiskt.
vissa minnen från bodaforscupen (som vi spelade när vi var runt 10? år) kom fram.  hursomhelst var ingen speciellt taggad, förutom sara då. så det drog ner lite, och det gjorde att vi förlorade med 3-0. 3 orättvisa mål måste jag påpeka också.

imorgon är det onsdag, och jag har inte inte sovmorgon. nej.  men skulle inte tacka nej till det, och slippa den där jävla färg&form. men jag överlever nog antaglien. får vi hoppas!



två lite random bilder för det,





OH, IT IS LOVE

slarvigt var ordet, ja.


självklart har jag lyckats stava fel i texten i den förra bilden också.
slarvfel, som vanligt!


hela jag är ett slarvfel :)

I DON'T WANT TO SEE YOU HERE AGAIN

vare sig ni inte tror mig nu eller inte så måste jag faktiskt erkänna en sak..
det finns faktiskt ett minus med photoshop, och det är att när man väl har börjat kan man inte sluta. och jag har tagit någon slarvig bild och vill finputsa den lite i ps så kan man verkligen inte sluta, och man kommer inte därifrån heller. nej, man är verkligen fast!  men jag älskar det, och det finns tjugosjutusen funktioner som jag fortfarande inte har lärt mig, och jag älskar att lära mig nya saker i det. yes! 

eftersom dagens träning var inställd idag gick jag ut och gick med matilda istället, vår nya rutin. än så länge har det ju funkat bra iallafall. har ju gjort det 2 gånger än så länge...
imorgon är det ivilket fall som helst match mot bodafors!  får hoppas på att "gammelmormor" inte är med denna gång (; 

nu ska jag fortsätta plugga arslet av mig i matten, samt fortsätta med att ha panikångest över att praolappen ska vara inne på onsdag och självklart har jag inte hittat praoplats, har inte orkat. och nu är det inlämning, SJÄLVKLART JAG, vem annars?!



...och som sagt, jag satt och pillade i ps innan. resultatet blev bilden över.

I'M DROWNING IN THE WATER

blev helt ivrig när jag läste elins blogg innan. att hon hade badat bubbelbad och tändt ljus och sånt.
så nu, håller jag på och hälla upp vatten i vårt badkar, dock inte bubbel. men det funkar lika bra utan.

så nu ska jag avsluta min söndag där, i vattnet.
vi hörs imorgon!


elins bild

DROWNING-DARIN




jag har blivit helt kär i darin - ALLVARLIGT

IS THIS WHAT THEY CALL MOVE ON?

I'm back!
har varit en lugn helg, äntligen!

i fredags myste jag med emma&matilda som sagt, vi kollade på två filmer och åt massor med goda saker. I lördags åkte jag och träffade släkten i Kosta, också som sagt.    kom hem med ett par cykelbyxor& inte så mycket mer. det är rätt dött där egentligen, men det roliga var ju att träffa släkten. speciellt lilla wilhelm!

på kvällen när vi kom hem hann jag inte mer än att gå innanför dörren och sen var det dags att åka iväg igen. åkte hem till steffi och hade ännu en myskväll med henne & alexandra. jag älskar dessa brudar, ni är så bra så bra så det är inte sant!    GRATTIS TILL STEPHANIE SOM FYLLDE ÅR DÅ OCKSÅ! 
bild i repris bara för det också..

 

 

 

söndag idag iallafall, får se om det blev någon fotbollsträning idag, annars får jag fixa det på egen hand. om jag orkar dvs.   
nu ska jag chilla järnet.


CAUSE THE DAY I THOUGHT I'D NEVER GET THROUGH, I GOT OVER YOU

alltså skulle kunna ge ett fett hjärta till hela denna veckan, den har gått snabbt. och varit hur kul som helst, faktiskt. ett stort hjärta till 9c1 iallfall.

idag är det fredag, vilket jag gillar starkt.
en blandad dag i skolan idag med innebandy, so-redovisning, lunch hemma, strömavbrott i skolan och mycket mer. helg nu iallafall. vilket är otroligt skönt!

nu drar jag snart med mig min kära vän matilda så åker vi upp till kvarnarp och kollar på film och myser med vår andra kära vän emma! bra slut på en bra dag helt enkelt!
imorgon bär det av till kosta. ska försöka hitta lite träningskläder och sånt annat roligt. får äntligen träffa världens bästa moster och kusin och kusinbarn också. som jag inte sett sen konfirmationen, dvs 22 maj. överlycklig är ordet!

nu ska jag borsta tänderna så inte matilda svimmar av ;)

HOW WE'RE GONNA BE JUST FRIENDS?

skrev ingenting igår för jag orkade vrekligen inte. men jag var på redigera-bilder humör igår så jag tog en bild över Berlin som vi besökte i maj i år med konfirmationsgruppen.

det var marknade igår, matilda och jag var uppe en snabbis och gick fram och tillbaka. den vanliga rundan helt enkelt. köpte med oss munkar och det traditionella malunds godiset. sen gick vi hem hit och kollade på Vampires Suck. härligt!

väldigt chill dag idag, ett besök hos skådespelaren Peter Amoglie hann vi med. han är grymt skön!
nu ska jag försöka bli klar med denna jäkla berättelse som vi skriver på svenskan, det är svårt. ja
sen ska jag även plugga in lite spanska glosor och sen åka iväg och träna, ska bli skönt efter den där pizzan jag och matilda var och åt idag på lunchrasten! 

BERLIN





I can be your hero baby '


RUNAWAY

var helt död när jag kom hem men meningen var att jag skulle plugga in lite spanskaglosor och läsa lite spanska text, men efter bara en liten stund låg jag och sov. hur skönt som helst.

nu ska jag byta om och sen dra ut till ränneborg och träna ett pass med laget.
imorgon är det marknad och sånt, rätt tråkigt egentligen. får väll köpa sånt där gott godis iallafall, sen är jag nöjd.
nu måste jag iväg!

I DON'T WANT TO LIVE THAT LIFE SO I STICK TO WHAT I PREFER

sitter förtillfället just nu i sängen och borde gå och borsta tänderna och sen sova. skulle va skönt och somna innan klockan blir 11 för en gångs skull.

dagen i ära har varit helt okej faktiskt, även om jag börjar bli en aning skoltrött redan. men det funkar nog. hoppas jag!
men som tur är så har jag ju fina vänner som gör mina dagar!


efter skolan idag blev det iallafall inget plugg, vilket var skönt.  blir väll att skjuta upp alting som vanligt! men det gör ingenting, bara jag får en läxfri dag så är jag nöjd.  var ute och gick  med matilda innan också, duktiga som vi är.  alltid mycket roligare att träna tillsammans, därför ska vi ut och gå en gång i veckan nu!  får väll se hur länge det håller! 



young dad - hoffmaestro


STACKARS DIG OCH STACKARS MIG, DET ÄR EN KONSTIG VÄRLD VI LEVER I

matchen mot hult då alltså. 
vi vann iallfall med 13-0, och det var ju bra. 

vissa människor vill jag bara skjuta just nu. ditt fula fanskap :)))))


nu ska jag fixa mitt hår och sen sova.
godnatt världen

tråkigt inlägg

dålig mobilbild på mig och världens bästa stephanie ♥

LIVET ÄGER

rubriken är så sann så man behöver inte säga nått mer.
jag är så otroligt lycklig och stolt över att jag har så fina vänner som har.




vi är starka tillsammans ♥


IF YOU HANG WITH ME

allright. mina rutiner från sommarlovet har tydligen inte lagt av än.  alltså, jag gör inte så mycket på dagarna / sover länge/ äter dålig mat. men sen, senare på kvällen runt 8, ja det är då jag går ut och roar mig med världens bästa vänner halva nätterna. jag älskar att ha det så, men någonting som kallas föräldrar som inte gillar det lika mycket...

men det jag skulle säga var att jag hade världens bästa kväll igår, ja jag hade verkligen skitkul!  tack alla!
bilder kommer antagligen någongång.

idag ska jag sova och göra mig redo för den där jävla matchen. nejdå. det blir nog bra..
nu ska jag iallafall äta frukost.  gröt ♥


älskling och jag på dagig -
pluttinutt



jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår blir jag
utan dina andetag '



I SKUGGAN AV DIN STOLTHET SKA JAG RESA MIG OCH GÅ

det blev alltså ingenting med Linköping  eftersom min kära bror hade inspark att underhålla sig med istället. får väll åka upp dit när det inte är lika mycket sånt på helgerna.  skulle åkt imorgon egentligen men då är det match mot Hult, på hemmaplan. matchen som jag har längtat efter hur länge som helst, men nu är jag självklart halvt sjuk.  just min otur.


vad jag vill ha just nu är iallafall dessa träningsskor. kanske inte världens snyggaste men säkert hur effektiva som helst. de har en inbyggd balance platta i sulan som gör att vi måste anstränga oss extra mycket med musklerna i vader,lår och rumpan. PERFEKT ju. 

REEBOK EASYTONE GO OUT W BLACK / GOLD
REEBOK EASYTONE GO OUT W BLACK / GOLD

reebock easytone 1199 :-

TA MIN HAND, JAG FÖLJER DIG, VI SKA ÅT SAMMA HÅLL

I Winnerbäcks andra spår låter det – som vanligt – vemodigt
i wouldn't be the one I'm today without you '

YOU ARE DANCING ON THE STARS

tiden går fort och idag är det exakt en vecka sen stadsfesten, och en vecka sen jag klippte/slingade mig.
idag har skolan gått så fort så det är inte sant, har inte hunnit med någonting känns det som.

vi började iallafall med det som ska kallas a-tid , jobbade med matte och sånt jobbigt.  sen engelska. vi fick tillbaka engelska uppsatserna och kollade på pang i bygget. på engelska uppsatsen hade jag fått mvg x2. helt sjukt, kan man änns få ett sånt betyg?!   blev iallafalll mycket happpyy! efter engelskan körde vi på på med svenskan där vi skrev på våra berättelser. sen lunch, matilda och jag åkte hem hit och lunchade sen tillbaka till spanskan. sist idrott då vi körde paintball. vi förlorade hela tiden  :c

efter skolan åkte jag,matilda,elin och emma hem till eve för att ge henne henns försenade present nu innan hon åker iväg till mallorca i en vecka!

nu ska jag ta en kvällspromenad med alexandra, kan behövas!

imorgon bär det troligen av till Linköping för lite shopping och sånt, behöver lite nytt till hösten!
take care of you






sista bilden är så jävla ful! jag hittade den på nån jävla sida!  ahahah,  men han vakten var sjukt skön.
men bilderna ovan är iallafall från när jag var i linköping förra gången, den 8 juli närmare bestämt!
saknar den dagen mycket

WE CAN RUNAWAY

den här dagen alltså. vet inte om jag ska skratta eller gråta. jag börjar bli sjuk, det vet jag. men konstigt att tempen visar att jag har 35 grader ?! måste va nått fel på den , eller på mig.

var på en enmanna teater med klassen idag iallfall, rätt coolt ändå. men samtidigt segt.
har egentligen ingenting mer att säga, men känner mig på något äckligt sätt tvingad att skriva här varje dag. nu ska jag säga godnatt till världen och sen sova! 

imorgon ska jag och matilda luncha hemma hos mig, bara för det är fredag och vi åker hem och lunchar varje torsdag och fredag. WOW .


detta är alexandra och jag just nu....


DEN HÄR PLATSEN ÄR NÅGON ANNANS, JAG MÅSTE HITTA UT

orkar ingenting längre. känner att detta med "att ta skolan seriöst" (typ försök 219867) går åt helvete också. men kämpa elin, kämpa. PFF

har haft en helt okej dag idag. började med skoljoggen, om jag inte hade varit halvt sjuk hade jag lätt sprungit!  men jag gick ett varv runt sjön med alexandra och matilda istället. sen hade vi hemkunskap, vår nya lärare karin är så bra!  vi gjorde iallafall fisk och potatismos, blev riktigt gott.  efter lunchen körde vi matte med solweig sen körde vi på med kemi, läxförhör och film blev det där.  avslutade onsdagen med biologi. caronline snackar om olika preventivmedel haha..

har hoppat studsmatta med blenda& varit ute och gått med alle nu på eftermiddagen. borde egentligen plugga och sånt . ja ni vet.  men vart fan är orken !?



vet inte om jag skulle klara av hösten utan denna underbara människa. ♥ på dig!

RSS 2.0