INGENTING JAG SÄGER LÄNGRE SPELAR LÄNGRE NÅGON ROLL

vi vann den sista matchen med det laget innan sommaruppehållet!  Så jäkla grymt!  och med 5-1 dessutom! wohhooho.
Nu har jag käkat massa m&m's som jag fick av matilda och nu är jag heeelt slut och ska gå och lägga mig!  Imorgon är det ännu en match, fan va kul! Ska dra med mig någon som inte jobbar ut till långanäs också, yesss

JAG VAR BARA INTE GJORD FÖR DESSA DAR'

Premiärsolade/badade på långanäs hela dagen igår med min kära fru Emma! Det är fan sol idag också, så nu drar jag med Blenda till campingen och ligger där istället!  egentligen borde jag undvika solen idag, för ikväll är det hemmamatch som står på schemat!  i typ 30 graders värme, men jag klagar verkligen inte!  fyfan va skönt det är!
hejsvejs


bara för jag inte hiinnnerr ta någon annan bild
ah


I CAME SO CLOSE TO GIVING IT UP




Är lite stolt över mig själv att jag faktiskt orkat ta bilder idag, lägga över dom på datorn, och sen ladda upp dom här. Fasen va duktig jag är!
Idag har det varit en sån där Elin&Alexandra-dag. Legat på hennes studsmatta och degat, gått genom hela eksjö, varit hemma hos mig och gjort världens godaste mat osvosv. Fan va nice!
När alle gick hem stack jag istället upp till kontoret med Emma, första gången i år!  sen kom även steffi, nisen och emmy. myyyysssssspyyyyysss!
Nu är klockan halv 2 och jag är knappt trött, fan, jag har redan vänt på mitt dygn. inte braooo!

VI ÄR INTE SÅNNA SOM I SLUTET FÅR VARANN

shiiiiiitttt vilken degig dag detta blev till. Hängde hemma hos simon lite innan, annars har jag bara legat i min säng hela dagen. Vilket i och för sig är rätt skönt och så!
Ska ladda ner någon bra film och sen dö i soffan med den, myskläder och ostbågar. Ska ragga upp alexandra så hon kommer hit också! fint som snus!


THEY DO NOT UNDERSTAND

tillbringade min kväll hemma hos evelinn igår på midsommarafton, askul!
sen blev det lite häng på stan till typ 3. Herregud. jag kommer behöva sova flera dygn för att ta igen mina timmar. jaja, trevligt var det iallafall :)
Nu väntas en promenad med emma!




från malmbäck-natten!

TO THE WHOLE WORLD YOU MAY BE JUST ONE PERSON, BUT TO ONE PERSON YOU MAY BE THE WHOLE WORLD

Hängde hemma hos alexandra igårkväll med henne och ludwig. trion! Det blev rätt sent och jag kom hem runt halv 3. Trevligttrevligt

Idag tänker jag ligga i min säng och sura hela dagen. Fyfan vad jag inte pallar midsommar just nu, men jag antar att jag kommer ändra åsikt ikväll då jag umgås med mina vänner. jag vill ha kontorskvällar med Emma snart, ja!


det finns idioter till allting, fuckk offf


ahhaa, soet

I WAS ONLY WAITING FOR THE SKY TO FALL DOWN

Ska ut och kötta fotboll med Emma i regnet nu!  Sista dagen på fotbollsskolan och jag kommer sakna det även att det är fett segt att gå upp på morgonen.  Men vi får väll hoppas på att vi återkommer nästa år :)

Nu måste jag cykla iväg och drunkna i regnet...
Safe_image_large

weheartit

HÅKAAAAAAN

Var helt jäkla slut på träningen, asjobbigt!
men det skiter jag i just nu, för jag är typ den gladaste tjejen i världen just nu - BILJETTERNA TILL HÅKAN HELLSTRÖM OCH THE ARK ÄR BESTÄLLDA!!!!! 
är TYP ASGLAD WOOHOHOH. 


såååå... jag firar det genom att gå ut och gå med alexandra!! BRA


THIS ISN'T THE TIME FOR THE BROKEN HEARTS END

Fotbollsskolan rullar vidare och nu är det bara onsdag och torsdag kvar!  Det går snabbt faktiskt!  Men det är väldigt skönt att ha någonting att göra om dagarna även om man är helt slut när man kommer hem!

nu har jag hunnit slänga i mig lite jordgubbar och pannkakor och även haft lite besök av Alexandra, så nu ska jag iväg och träna!  Första gången på flera veckor! Egentligen har jag verkligen ingen ork, men det får funka nu iallafall!

bara för jag är snäll idag bjuder jag på denna mongobild som jag hittade på hemsidan. hahahah!  världens bästa elin och emma med våra små tjejer (;
ahahhaa, fyfanva fult

hejdåååå

IF NOTHING GOES RIGHT.... GO LEFT

Första dagen är avklarad, och jag kan lova er att man blir helt slut!  Att ha sånt ansvar hela dagen och sen bara kunna slappna av när de åker hem, asskön känsla! Men kul är det, väldigt roligt :)
Nu ska jag ta något mums att äta och sen dra iväg på match i Torpa. Får väll hoppas på att inte denna matchen blir inställd iallafall!


SNÄLLA BLI MIN IGEN

jaha hörni, det är inte alla som har åkt fram och tillbaka till jönköping på en dag för att bara värma upp inför en fotbollsmatch... Ja, matchen blev inställd pga allt regn! Lite surt att behöva åka en massa för det. Men men, trevlig pratstund med evelinn iallafall!

Nu funderar jag på att ut och springa i regnet iallafall, när jag ändå är ombytt!  Ikväll ska jag ladda hem någon riktigt bra film och glo på. Imorgon blir det fotbollsskolan klockan halv 9!!

!

without you, i'm nothing.
   - jag älskar dig



älskling.
du får mig hel. Du har på ett sätt fått mig att blivit en helt ny person. Du är så underbar. Efter allting som har hänt den senaste tiden har du hela tiden varit min räddare, idol och vad man nu mer kan säga. Du är så bra, bara som du är. Du har fått mig att se framåt. På det sättet som vi klickar ihop kan vi hjälpa varandra, vad det än gäller.
du är så bra.

19 JUNI

det blev lite film hos ludde igårkväll med honom och alexandra. När jag och alle gick hem tog vi en sväng om stan och hittade lite annat trevligt folk. Kom hem runt 2 och nu är jag helt död. Funderar på att sova lite till, men vi tre ska jag iväg till jönköping för att spela lite match mot serieledarna!

Imorgon börjar en vecka som innehåller massa fotboll. och jag är taggad! YES

Tumblr_lez5yflhia1qe4toio1_500_large_large


mhhhhhmmmmm,

WHAT ARE WORDS IF YOU REALLY DON'T MEAN THEM WHEN YOU SAY THEM?

Blenda klippte mitt hår några centimeter igår, det var spännande och väldigt, väldigt hårigt...  Nu ska jag inte ligga här mer och inte göra någonting. Måste duscha och äta jordgubbar! fast jag är fortfarande mätt sen min och matildas lunch igår....  Sen ska jag träffa alexandra och antagligen ludde.


och förresten känner jag för att göra något galet kul med alla 95-or snart, för vi äger.

 

WITHOUT SAYING A WORD YOU CAN LIGHT UP THE DARK

GUESS WHAT!?   vi vann igår - med 3-0 också för den delen! Det var skitkul att spela, men jobbigt. Brukar aldrig be om att få byta, men nä, igår gick det inte mer!

Sitter för tillfället och kollar på svampbob och läser min kära vän Emmas blogg. Hon är ju lite rolig och skriver om sitt jäkla vatten och dess korkfärg, och ursprung osv. haha, hon är för söt!   Om det inte hade varit så dåligt väder hade jag dragit med henne ut på kontoret varje kväll! och nej, det går inte att ersätta det riktiga kontoret med någon annan plats!


THAT YOU NEVER WERE THE BEST FOR ME

Tumblr_lmuyiizvhb1qgs7yjo1_500_large
WEHEARTIT

'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you.




drar iväg till ränneborg och spelar lite dm-match mot Tranås! taggad, faktiskt!

IT IS TAKING ME HIGHER

Sitter för tillfället hemma hos min kära syster Blenda och kollar på när hon lagar mat! Det går ju inte så bra, men jag orkar inte hjälpa henne så jag sitter bara och skrattar åt henne snäll som jag är.
Idag har vi haft en veckas sommarlov och jag tycker jag har hunnit med rätt mycket faktiskt, eller egentligen inte. men jag har iallafall tillbringat alla mina dagar tillsammans med fina vänner. Ja, här ska man ta vara på varje minut av sommarlovet. Och nästa vecka är det dags för fotbollsskolan, och jag är taggad till tusen!

Nu ska jag väl kanske hjälpa blenda lite, sen ikväll är det dags för dm-match!

adjööö

DET HÄR ÄR VÄRT ATT DÖ FÖR, JAG TROR MITT HJÄRTA BLÖDER

Är så sjukt trött hela dagarna nuförtiden! Ibland får jag bara anfall och vill bara gå och lägga mig och sova. Även att jag sov 12 timmar inatt så är jag fortfarande galet trött...

Igår spenderade jag dagen tillsammans med Alexandra. Myspys på hennes studsmatta! Sen såklart, så spelade jag match också. Måste komma igång med träningarna nu, för shit va trött jag var igår, det var knappt att jag orkade spela hela matchen. Idag ska jag äntligen träffa blenda, det var längesen faktiskt!   Och senare blir det lite mööööte! (:

En bild på världens bästa Wilhelm, bara för jag saknar honom redan! hihihi :)

WE WILL NEVER BE ANYTHING BUT LOUD

VARFÖR ÄR DET SÅ KALLT FÖR?
DETTA ÄR JU INGEN RIKTIG SOMMAR,


myspys igår på emmas innegård med 7 liter popcorn och massa filtar!  Idag är det måndag vilket betyder att jag äntligen är ensam hemma, så fett skönt! Och ikväll är det dags för match, är otroligt otränad men det ska nog gå iallafall (:

!

eftersom jag aldrig orkar anstränga mig för att skriva ner alltid jag gör om dagarna tänke jag att ni skulle få en sammanfattning i bilder nu, såhär mitt i natten när jag ändå inte kan sova!  dessutom säger en bild mer än 1000 ord. såååå...

2011.06.12

have you ever try to smile and hide your pain, even though you're not okey?
-  i have.




CAUSE TONIGHT I AM GONNA TAKE YOU HIGHER

Gött väder ju, nästan så man vill ligga ut och steka hela dagen. nä
Men det är fredag, och vädret hindrar aldrig, så nu ska jag och mina vänner ut röja här i stan!  hahah (:
partyyytime, mjes!

nu ska jag ringa matilda, hejdoo


galen bild, men det får duga

SUMMERTIME

Det är ju så självklart att man ska vakna upp med spöregn såhär på första sommarlovsdagen. Igårkväll efter lite god mat på Amazing så drog vi till hilda och myste där på hennes altan resten av kvällen. Kändes bra efter en sån otroligt jobbig avslutning.
Jag ska inte låta som världens lipsill nu, men, jag har aldrig känt så starkt att jag verkligen inte vill sluta skolan innan förrens nu. Och i kyrkan var det hemskt, fyfan. Det gick bara inte att hålla igen.
Det känns så konstigt att nästa gång jag kommer till skolan kommer min klass inte sitta där, sådär som de har gjort nu så fint i 3 år. Jag kommer inte kunna gå och krama på alla hela tiden som jag brukar. Vi kommer inte heller längre dampa och bråka med varandra som vi brukar vara rätt bra på. Rasmus kommer inte länge klaga på att det är för varmt, och alla andra kommer inte heller kunna protestera emot honom. Vi kommer inte heller kunna klaga på Jonas eller Karolas skämt längre. Inte heller äga på fotboll, som vi brukar på våra idrottslektioner. Vi kommer inte heller kunna klaga på att vår korridor är för trång och att våra skåp är för nära.
GAH, ångestångestångest


men iallafall.... 
 .... så önskar jag er en glad sommar!


.

Detta känns inte bra någonstans.
9c1 ♥


NÅGON BORDE BYTA STAD, FÖR NU KOMMER ALLT TILLBAKS

Det är mycket som händer nu om dagarna!  Jag har hunnit med en dag på liseberg (observera att jag tvingade mig själv upp i atmosfear-tornet och åkte den, fan va grym den och jag är alltså), en klassfest, överrasknings mys till matilda,  allmänt natthäng, ränneborgsdag, småjobb på balen, och annat trevligt häng med mina vänner , på dessa dagar som jag inte rört min blogg.

Sen är det även klart att jag är med på fotbollsskolan även iår, och fytusan vad jag är taggad till det. Det är så satans kul att vara med de små ungarna och träna fotboll hela veckan!

Imorgon är det den 9 juni, vilket betyder skolavslutning. Jag kan inte riktigt förstå eller ta in att jag verkligen går ut grundskolan imorgon. Som ett avklarat kaptitel i livet. Helt sjuuukt. Men om jag ska vara riktigt ärlig ser jag inte fram emot morgondagen ett dugg. Jag vill inte säga hejdå till min klass, min älskade klass som jag tycker om sååå mycket. Efter tre år tillsammans. Åh herregud!   Men jag antar att det bara kommer vara jag och Evelina som är såhär töntiga och kommer sitta med rödsprängda ögon hela tiden... Men nu ska vi inte tänka mer på det, för imorgon ska jag till alexandra så ska vi fixa iordning oss tillsammans!
BRA

Vi får se om det kommer upp någonting imorgon eller om jag väntar ytterligare några dagar, min hjärna går på högvarv..

4 JUNI

orkar inte med bloggen längre så jag tänkte att den skule få stå och damma nu ett tag.  Det blir lätt så när det är 25 grader varmt ute och man umgås med fina vänner hela dagarna och nätterna.
jag älskar sommaren och detta väder!
ikväll ska jag chilla med mina underbara klasskompisar, myyyss på hög nivå!

Ha det bra, och ta vara på tiden och solen!



galen bild från avslutningsfesten!

WE ALL BECAME FRIENDS

Vi hade det hur mysigt som helst i skällsnäs!  Vi grillade, stekte, myste, fiskade, paddlade, och sov några timmar.
Igår hängde jag med evelina och kewin hela eftermiddagen och direkt när jag kom hem, vilket var vid 7, så däckade jag direkt i min säng och sov tills nu. Helt sjukt!
Idag måste jag träna på något sätt, men först sova lite till...
Bilderna på min älskade klass kommer väl antagligen komma upp här, men först på facebook :) jag tycker om er så hiiimla mycket.


Nu måste jag ut i solen! pusssss

FEST I HELA HUUUSET

är helt död. bokstavligen!
igår var det niornas avslutningsfest och efter att ha dansat i klackar hela kvällen är mina fötter helt döda idag, men nu är jag uppe med tuppen iallafall.. fööööör nu ska världens bästa klass åka på sin sista klassresa! wohöööo
nej nu jävlar ska vi paddla! :) även att jag är typ halft sjuk...

RSS 2.0