jag slängde bort nån slags vän

ännu en torsdag har gåttt.

även denna var helt normal och ingenting ovanligt hände idag. på engelskan tog jonas in mig,matilda&rasmus i ett grupprum och vi fick snacka engelska, men det spårade ut rätt snabbt så nu lär jag ha ig i engelska!  härligt jobbat elin!
sista lektionen höll emma,moa och hilda i. vi hade handboll, HAH, vilket inte är min bästa sport precis.. haha! och imorgon ska vi spela hela lektionen..

imorgon är det redan fredag igen, det går så snaabbbbttt. och imorgon är det också valborg, ingenting är bestämt helt säkert än. men det finns ju planer :)! men alla verkar tycka att valborg är världens största grej, större än nyår.  antingen är det bara jag som är tråkig, men jag tycker verkligen inte att det är nått stort! 

nu ska jag snart äta och sen blir det att träffaa jennie och sen träning! :)



nu kan du få mig så lätt - håkan hellström

ja, låten spelas om och om igen nu, bara för att jag har gått runt och mummlat på den hela dagen, grymt underbar låt!

"vem kysste elin bakom ryggen på marie, var det den store poeten som hon var förälskad i. fanns det en plats i hennes värld för två, snälla skicka ett vykort för jag undrar så"

jag vet inte varför, men jag älskar den biten!




har ingenting mer att säga, nu måste jag gå och göra pannkakor åt min kära far och mig, duktig flicka är jag! haha


bilden är så jävla härlig och ja, den är från sjuan när jag&emma hällde en jävla massa vatten på golvet i omklädningsrummet och åkte runt som -hahah- jag vet inte vad ?!

hahahhaha, EMMAA!  jag var tvungen!
hahhahaha, fyfan va crazyyyy det där var!  LOVE YOU ♥










jag förstår mig inte på dig, du är inte äkta. bestäm dig förfan.


hej

Halllåålå där!

sitter i skolan än en gång, och vi har matte för tillfället.  och eftersom solweig hadeg glömt några papper fick vi gå till datasalen. på intressevalet satt vi också i datasalen så vi är äkta nördar alltså!
eftersom jag lyckades få datorn med ljud igen, så får jag välja musik (h) haha!

nu ska vi äta och sen bild,biolog&sist kemi.
efterskolan skulle jag antagligen hem till blenda och hjälpa henne lite, fast jag måste också göra en termos till fysiken. sen måste jag ÄVEN upp till stan. fan, jag kommer inte hinna allt.
sommarlov, jatack!


kyss ingen imorgon, du kan kyssa idag

hemma från både skolan&konfan nu, kom på att vi åker till berlin om exakt 2 veckor, sen kommer tyskarna och sen är det skolavslutnig.
nu ska jag iväg och kolla på fotboll med emma,hilda & alle!



sommarr !


vem kysste elin bakom ryggen på marie? var det den store poeten som hon var förälskad i?

det här är kärlek, den som inte håller med kan köra upp nått!


n
u kan du få mig så lätt - håkan hellström



Dom är uppe på taken
alla är högt över staden
Sommarn snurrar fort
när vi bara snöar bort
Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte såna som i slutet får varann

Och alla bara pratar
"är det sant" och "jag har hört om dig"
Jag kommer aldrig tillbaka hit igen
Neonskyltar på gatorna
sänder ljus till mig och skatorna
Alla dansar, och jag tänker
är du också själv?
Var är du ikväll..

Vem kysste Elin
bakom ryggen på Marie
Var det den store poeten
som hon var förälskad i?
Fanns det en plats
i hennes värld för två?
Snälla skicka ett vykort
för jag undrar så

Och jag undrar vad som händer
i vår del av stan
Vinden håller tal vid en hamburgebar
Den har blåst sig trött
och alla flickor har gått hem
Och du va sötade än dom
men jag slängde bort dig igen
jag slängde bort nån slags vän

Det va så mörkt

SOMMARTIDER HEY HEY, SOMMARTIDER

sitter och stör mig på att alla enfoton kommit upp på fotbollens hemsida nu, haha, så grymt fult kort. och ja, en gång internet, alltid internet. haha! så grymt ful bild.

evelina var här innan och det är var mycket trevligt, vi kollade bland annat på fotbolls filmen från 2005, det är läskigt hur alla förändras. men söta, ja det var vi! hahah! och riktigt proffsiga på att spela fotboll!

jag funderar på att bege mig ut och springa en sväng, ja så får det bli eftersom det är underbart väder och jag behöver röra på mig!




gyllene tider - sommartider !

bara för att det är riktigt mycket folk där och stämning som fan,  + att man får sommarkänslor när man lyssnar på låten! och MUMS på det !


HEJ

dåååååliguppdatering igår men jag orkade/hann faktiskt inte.

i
vid 10 igår gav jag mig upp till sjönängen för träning, det var en riktigt rolig träning, dock gick det inte så bra. känns som det aldrig gör det nu för tiden, men jag anatar för att det nyss har varit vinter och jag inte har spelat på gräs på ett halvår ungefär. men kul var det, och soligt. mums på solen. och imorse märkte man att jag hade blivit litesolbränd eftersom mitt ansikte lyste rött. haha!
efter träningen gick vi till EBK stugan och åt lunch. sen tillbaka till juventum och de som hade soviut där plockade ihop sina saker,woho.
sen back till sjöängen och hade träning nummer 2. efter det HEM.

när jag kom hem träffade jag alle och vi gick och köpte glass och satte oss vid kyrkan och myste. tack för en mysig kväll bästaavän !♥ 

hahha, jag måste bara säga att jag nyss lyckades få ljud ut min datorn här i skolan, så nu sitter vi och lyssnar på soul sister - train.  cooollt!

nu ska jag kollaa emmas bloggg !hahha!

PUSSSS !


det blir nog dåligt med bloggandeden här veckan, jag orkar inte sitta inneoch nöta datorn när det är fint väder och man kan vara ute och steka!


elin valde bilden - bara för det är 73 dagar kvar nu ! ♥

I've gone from doing simple things in different constellations, to alone and I'm losing sight

nu är allting lugnt igen!
imorse var det tänkt att jag och mamma skulle åka upp till stan och kolla på lite kläder till både konfirmation och skolavslutning, men det händer en hel saker så det blev inte så iallafall. nu har jag panik och känner på mig att jag inte kommer ha någonting att ha på mig!
innan var jag också på den där konfa loppissaken, gick ganska fort faktiskt.

och nu är tjejerna i laget på fotbollsläger, men jag kommer upp imorgon, och är med på allting. roligt :)

PEACE OUT MY FRIENDS



ta studenten nu ? JA TACKK!


jag vet att det går över, men det är lika svårt för mig

FREDAG - and i like it!

känns som att vi inte har haft några lektioner idag, utan dagen bara har rullat på. på idrotten körde vi teori och sen gick vi iväg för att kolla på modevisning, en sak måste jag säga om att gå den där modevisningen - jag skulle aldrig våga/vilja gå som modell för hela skolan. att ha alla blickar på mig, jag skulle inte klara av det, antingen skulle jag få panik och bara springa runt och skrika, eller så skulle jag svimma av totalt.

idag när vi hade svenska kom jonas&solweig in och vill prata med våran klass, då berättade solweig att vi inte skulle ha henne  som handledare längre, så nu till hösten kommer jonas få allt ansvar. och jag kommer sakna solweig, m y c k e t!! eve  började gråta när hon sa det också, hehe.
jag fick förresten MVG på mitt svenska prov, båda delarna. väldigt nöjd&glad :)


efter skolan skulle jag och matilda åka på konfa-hjälp-till-sak, dom ska ha nån loppmarknad imorgon som vi ska hjälpa till med, och det var så otroligt många äkliga saker där, man ville bara spy! imorgon ska vi som sagt upp dit igen.

och på lördag-södang är det träningsläger här i eksjö, men jag kan bara vara med på söndag, även om jag inte inte har någon speciell lust måste jag, och jag tror det kan bli rätt kul endå!



ikväll blir det nog mys med film oså, ja, så får det bli!




jag behöver tid, jag behöver få tänka.
ingenting är självklart för mig, men ingenting är heller omöjligt. förlåt, igen.








Det kanske känns hårt, men när minnena väcks, kan jag fortfarande höra ditt liv

okej, alltså, förlåt för det kanske lite förvirrande inlägget igår men det var en helt crazy match! hhaha!

en väldigt trött och seg elin har idag iallafall klarat av en lika seg torsdag!
på matilda&eves idrottslektion har jag iallafall lyckats att skämma ut mig, genom att visa vilka taktkänslor jag har, alltså INGA. HAHA, oherreguudd!

när jag kom hem från skolan ringde blenda och berättade att dom hade fått sina klasslistor och jag som hade hoppas på att hon också skulle bli en c:are, blev besviken när hon sa att hon kom i en b:klass.. ! och hon verkar tydligen inte fullt nöjd med klassen heller, stackarn!

nu ska jag tydligen äta, sen måla klart min teknikgrej!


PEACE OUT !





hallå där,sitter i bussen påväg hem fr...

hallå där,sitter i bussen påväg hem från norra hammar,har alltså spelat match där! det stod 2-0 till dem i halvlek, men vi lyckades iallafall vinna med 4-2! Härligt spelat tjejer! även att matchen var helt crazy så fanns det vissa roliga stunder också! HAHAHA, vissa saker behöver vi ju inte prata om heller! jag la mig ner på planen och började lipa! men som tur är så finns ju emma som fick tillfälle att öva som ambulansgrej(y) HAHA, sen tappade jag min hjärna efter det också, enligt moa! ohherregud! Vi hörs imorgon! :)


jag önskar att du kunde se mig nu, men tack ta hand om dig!

håller just på att byta om till den första fotbollsträningen på ganska länge, idag är det på gräs dessutom!  u n d e r b a r t ! och jag är faktiskt riktigt taggad! :)
känns lite konstigt att ha på sig benskydd och fotbollsskor men det går nog bra!

den här tisdagen har varit EXAKT lika flummig och allmänt cp som alla andra tisdagar, haha! det är skumt alltså!

nej nu borde jag  verkligen skynda mig lite!




båda bilderna är från västervikscupen 09'


INGEN VILL VETA VART DU HAR KÖPT DIN TRÖJA!

besöksrekord igår ! 




måndag igen, och det går så snabbt fram så jag hinner inte med!
inget speciellt med den här måndagen så inget att ta upp, nu sitter jag här och lyssnar på en massa nostalgi musik från 1990-talet, och det är underbarrt! lina och jag sitter och dör/lever/dör och lever hela tiden, och det är så jävla underbart, och jag saknar alla gamla tider, och linaa ♥

boom,boom,boom,boom - vengaboys
wannabe - spicegirls
alla flickor - linda bengtzing
bra vibrationer - kikki danielsson
vem e det du vill ha - kikki danielsson
kom hem - barbados
superduperkille - sofie
hos dig är jag underbar - patrick isaksson
lyssna till ditt hjärta - friends

osv, osv!

hahha, ja, ni fattar hur underbart det är! hahah


nu ska jag skriva klart musikuppsatsen och sen sova!



8 JULI. SOMMAR. LASSE . STÄMNING. ELIN&JAG. FOLK. KVÄLL = U N D E R B A R T!


jag har åkt så många varv, men det är alltid lika svart

förlåt för dålig uppdatering idag men jag tror inte ni vill läsa om min tråkiga söndag iallafall!
jag har inte gjort någonting vettigt iallafall, meningen med den här dagen var att jag skulle plugga, för det är rätt mycket nästa vecka, men hur mycket plugg har det blivit ? inte ett pisssss, eller jo en sida i matteboken faktiskt! alltid ett plus ju!


nu ska jag äntligen slita mig härifrån och gå upp och vara lite social! haha
imorgon är det skola, och jag vill ha sommarlov mer än allting nu, men som tur är är det bara 2 månade kvar, och det går snabbt får vi hopppas!
fram tills skolavslutningen händer det rätt mycket saker, nästa helg ska jag och matilda göra en obligatorisk grej på konfan, i 5 dagar i maj ska vi till Berlin också, konfirmation, och sen kommer ju tyskarna i en vecka också! så ja, det händer en hel del.



bilen är i repris, men jag gillar den på något konstigt sätt.
den påminner starkt om tiden i sjuan, om när elin och jag levde vårt egna lilla liv. haha! ♥

varför inte stänga av solen fort, för vi lever inte länge nog för att rätta till allt dom har gjort mot dig

10 saker du vill ha:
1. pengar i mängder
2. nya kläder 
3. min mobil tillbaka  
4. sommar som fan
5. skolavslutning
6. sommarjobb (y)
7. lars winnerbäck sommarturné biljett!
8. motivation till att plugga
9. motivation till att träna.
10. ett riktigt nice hår!  

9 musiker/band du älskar:
1. håkan hellström
2. lars winnerbäck
3. john mayer och sånt
4. mötley IBLAND
5. timo räisänen
6. melissa horn sometimes 
7.  -
8.  -
9.  - 

8 saker du gör varje dag:
1. skrattarr
2. sover
3. smsar
4. äterrr sånt jag inte borde :D
5. sjunger falskt till låtar jag älskar
6. sitter vid datorn 
7. pratar
8. funderarr

7 saker du tycker om:
1. vänner, över allt annat 
2. musiiiiccc
3. familj&släkt och allt sånt 
4. min mobil
5. lars winnerbäck
6. sena sommarkvällar med folk jag tycker om
7. spela fotbolll

6 favoriter:

1. film: allt med sån där weird humor i!
2. låt: just nu -  hey soul sister - train
3. bok: brukar inte läsa böcker
4. citat: glöm dina problem, imorgon kommer nya. 
5. årstid: sommaren,
6. spel: indiana jones ♥

5 senaste personerna som du gjort detta med:
1. kramat: linnea tror jag allt, eller så var det alle!
2. kysst: not your business ;)
3. skrattat: broooor
4. pratat: mamma.
5. ätit: mami&bror

4 dofter du gillar:

1. när man stryker kläder (y)
2. nybakat.
3. choklad
4. sommalukt

3 platser du vill besöka:

1. MIAMI
2. new york
3. thailand

2 högtider du älskar:

1. julen.
2. födelsedag.

1 person you’d marry on the spot:
1. timo räisänen ellerr håkan hellström! urgulliigga pojkar


17 april

märkte att det har blivit väldigt många mobilinlägg nu, vilket inte är speciellt kul att läsa!
allright, dagen var väll helt okej, det roligaste var nog iallafall att matilda lyckades gå in i en järnstång, jag vet att det gjorde riktigt ont och det blev världens bula och allting, men erkänn matilda, att det var rätt kul endå ;) klantigt iallafall, dagen gick snabbare än jag hade trott, och när jag kom hem skyndade jag mig som aldrig förr och snabbt hem, och sen hem till ludwig för att träffa honom och alle, och vi gjorde inte mycket mer än att cpa/prata/cpa ännu mer/mysa, haha! ungefär som vanligt då!


nu väntar jag på att mamma är färdig sen ska vi vara så feta så vi ska köpa pizza, jag är grymt hungrig så jag tror jag dör snart!



HEY!dagen har gått rätt fort endå,vad v...

HEY!dagen har gått rätt fort endå,vad vi har gjort va att gå runt på en massa olika stationer, matilda har också lyckats att gå in i en järnstång så nu sitter hon här med en fin stor bula i pannan (y) haha, lyckat! snart ska vi bege oss hemåt :) ha det bra!


WOHO,sitter på en jävligt jobbig buss ju...

WOHO,sitter på en jävligt jobbig buss just nu till tranås, och jag vill bara åka hem, känner på mig att jag kommer dö eller något liknande, matilda hälsar (y) nu ska jag dö! PUSSEN!


nu ska jag försöka sova iallafall efters...

nu ska jag försöka sova iallafall eftersom jag måste upp vid 6 imorgon, känns inte lockande på en lördag, har pratat med bästavän hela kvällen och jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig, vi måste träffas imorgon <3 nu ska jag försöka sova, godnatt!


ELINX2&EVELINA&EMMA@VALBACKEN

har glömt bort den här videon totalt, men när man kollar på den är den ju rätt söt!

det är alltså från när evelina,jag,elin&emma var i valbacken en eftermiddag i februari.
och elin åkte snowboard för första gången!

ELIN, SE&LÄR!

HAHA

who says I can't be free

liiiiiiite sådär småkul att det funkade att mobilblogga!

nu är jag iallafall hemma efter en riktigt rolig fredag i skolan, jag vet egentligen inte vad det var som gjorde den så rolig men rolig var den iallafall!
på engelskan spelade vi upp våra pjäser och HAHA, ah! inget mer om det, ni som går i min klass vet ju hur bra alla var ;) speciellt "evelina" hahha!
på svenskan hade vi oförberätt läsförståelse, det gick väll helt okej, eller det är väll vad man tänker när man lämnar in det, men när man efter frågar andra vad de har skrivit tänker man "fan, det skulle jag också skrivit", och då känns det plötsligt som det gick mycket sämre, någon som känner igen sig ?
idrotten planerade vi våra idrottslektioner och sen var det planerat att vi skulle ut och springa, men det blev softball istället, riktigt kul faktiskt!
sen är det allt det där sega som man verkligen inte orkar på en fredagseftermiddag efter en idrottslektion, alltså SO, och matte. fast endå gick både de lektionerna riktigt fort!

nu ska jag gå och ta tag i mitt liv och sluta vara sån jävla idiot :))



jag saknar fjälleennnn ! ♥

sitter på sista lektionen i skolan, matte,...

dsc03926 (MMS)

sitter på sista lektionen i skolan, matte, så otrolig segt såhär en fredagseftermiddag, men endå ganska härligt för typ hälften av klassen är borta! juste, lycka till tjejer på potatiscupen! nu ska jag gå till elin för hon ser ensam ut, haha! hörs sen!


she is a good girl, loves her mama

sådär ja!  nu är jag hemma från både utvecklingssamtal och konfirmationsmötesak!  och båda sakerna gick oväntat fort faktiskt.
och utvecklingssamtaler gick bra, solweig tycker att jag är en go och glad tjej som vill, och det är ju aldrig fel och få höra något sånt, och sen sa hon också att hon tyckte att det gick bättre för mig i matten också, och det blev jag glad att höraaaa, för jag har oroat mig för att det skulle blivit sämre! men icke!

imorgon är det fredag och jag älskar't!



bjuder på en egoosak, bara för att jag har bildbrist!

the way you move ain't fair, you know

har precis skrivit klart spanskan, vilket är väldigt skönt!  dock tog det 2 timmar, haha! fast jag gjorde väll en hel del imellan också..
nu är det bara so:n kvar, sen ska jag gå ut i solen, och jag får väll antagligen med mig världens bästa alexandra också! :))
jag älskar våra pratstunder, vi har alltid massor att prata om and i love it!

har ingentingg att berätta mer än att jag är riktigt glad idag, och det är vädrets&mina fina vänners förtjänst!

hahahha, vad ni än säger, så älskar jag bilden, den är från tyskland när vi åkte Colossos, och killen som sitter bakom elin gör ju bilden så jävla klockren, fast det roligaste är ju att han är helt random, vi känner honom inte! lite läskigt faktiskt, men endå kul!
jag saknar heide park!


vi går hem, du kan väll ruttna på en stol i mitt kök

sitter i skolan och har precis lärt mig hur man mobilbloggar!
så nu lär det nog komma lite sköna bilder oftare, dock kanske inte än på ett tag eftersom jag har min gamla mobil!
nu ska vi ha matte snart! heh

pusss!



ELIN&JAG SKA ÅKAAA TILL LINKÖPING DEN 8 JULI OCH SE LASSEEE PÅ PREMIÄREN.
OCH DET LÄR BLI RIIIKTIGT RUUULIGT!
FÖR VI LÄR JU VA RIKTIGT PEPPLIGA! ♥


Du går nedtryckt i två alldeles för grova skor, det börjar visst bli höst
men den är aldrig riktigt lika grym och svartvit som man tror
Jag vet att du sa fel, och hela stan vet om den känns det som
Du gick för långt, du är alltid deras fnask. Jag säger Kom
Allt är förlåtet, dom snackar bara strunt
Dom har väl redan glömt hur kul det kan va att tumla runt

Din byst är full med rock'n'roll och håret lyser blont
Det vore orättvist om någon skulle döma dig för sånt
Vi går ut och strör små smulor till fåglarna på marken
Vissa dagar är man ett med alla mänskorna i parken
Du min ängel, här i livet får man sota för all skit som man har tyckt
Det gör dig matt och arg och nertryckt
i två alldeles för grova skor, din mun ångar av rök
Vi går hem, du kan väl ruttna på en stol i mitt kök
Jag säger KOM

Kom, så ruttnar vi ihop
på alla veta-bättre-typer som ska säga hur man gör
För har man nån gång grävt en grop
åt alla veta-bättre-typer
får man jävlar ligga i och skämmas tills man dör

Det finns ett ord för vad jag lider av, men jag har glömt det nu
Det där att komma på för sent vad man borde sagt, och Du
vet hur det känns, det vet väl jag, jag har kännt dig, jag är van
Jag borde sagt igår, vad jag kom på härom dan
Men nu är allt för sent, nu är det gjort, nu är du dömd
Du blir ett fnask och du är alltid deras fnask, och han är glömd
Men låt dom älta, dividera om vikten i det där
Här får man aldrig göra fel, här får man aldrig göra om
Jag säger KOM

Kom så ruttnar vi ihop...

Ja, du går nedtryckt i två alldeles för grova skor, det börjar visst bli höst
och den är lika spottad på som begagnade bröst
Nu faller löv, det blåser på, det börjar om
Jag säger Kom, här är världen, här är livet vi ska leva i
Vi, och alla duvorna på marken, alla fåglarna i skogen
Alla mänskorna i parken, alla herrarna på krogen
Här finns ingen som kan döma, här finns ingen mera lärd
om ditt liv, om din stad, om ditt land, om din värld
Det kommer alltid tillbaks, med veta-bättre-direktiv
Till en värld, till ett land, till en stad, till ett liv
Några smulor till duvorna, min vän
sen går vi hem


kom- lars winnerbäck

all the good girls are home with broken hearts

sitter och lyssnar på en massa deppmusik, egentligen vet jag inte varför, för jag mår inte dåligt eller någonting, snarare tvärtom. nästan iallafall!

skolan gick fort idag, och liksaså konfan faktiskt!
på a-tiden hade några teknik istället, där var det ganska party, och vi lyssnade på fjortisdunk!
på konfan spelade vi teater och ja, det gick ju som det gick, elin lyckades iallafall få ur sig sin replik lite lagom fel "han tog mig på mina brösten" hahha! 

efter konfan fick jag äntligen träffa mina fina vänner alexandra&ludwig igen, vi har faktiskt inte setts sen i lördags tillsammans! jag älskar oss! och vi kommer ha den bästa sommaren tillsammans! (y) ♥

nu ska jag ta och kolla lite på spanskan, om jag ska lyckas höja mig i spanskan, som jag verkligen vill, är det bäst att jag börjar ta tag i alla läxor där!





bara för jag älskar alla dom där bilderna jag har fått hem nu!
hahha!



So why you wanna break my heart again ?

idag har varit en underbar vårdag, vi har suttit ute på rasterna vid väggen och bara hängt, det är härligt ska ni veta! efter skolan satt jag och evelina där i två timmar och pratade om allt mella himmel och jord, vi köpte oss också en glass, det var mysigt! ♥
och när jag cyklade hem hade jag ingen fet vinterjacka heller, det var vårkänslor!

nu har jag precis ätit och ska snart åka iväg och träffa alle, sen åker vi vidare till storegårdsplanen och tar lagfoton, haha, usch jag hatar allt sånt där med foton, efter det stannar vi nog och kollar på matchen.

när jag kom hem idag såg jag att jag hade fått post, det var min 100 bilder som jag skickat efter från fujidirekt, så jäkla snygga bilder blev det alliihop och jag blir så glad när jag ser dem, eftersom alla väcker något starkt minne! så nu ska jag hitta någonstans att sätta in dem snyggt och prydligt!


nu måste jag åka,

later ♥


and now i'm free falling, free falling

vart har dagen tagit vägen ? 
klockan är redan tio över sju, det är helt sjukt!

och idag blev en sån där dag, som man inte gör någonting vettigt, bara sitter hemma och glor och tänker.. tänker på allting som händer runt omkring än, allt sånt som man inte änns hinner fundera på när det är en vanlig vardag. Sånt som man länge har velat tänka igenom, och när man äntligen gör det, så kan tankarna spridas och man kommer in på helt olika saker. haha

lite duktig har jag faktiskt varit, varit ute och sprungit två gånger + styrketränat. ganskariktigtmycketsuperduper skönt att få springa äntligen, eftersom min hals är bättre, men fortfarande inte bra!

nu ska jag fixa lite med min mobil, som vi ska skicka in på lagning, det glappar mellan mobilen och hörlurarna så jag kommer få ha min gamla coola röda mobil nu i en månad ungefär, men jag överlever nog antagligen ;)

nu ska jag fortsätta att spela free falling på repeat och gå upp och vara lite social con mi familia! 
 

I'm a bad boy for breaking her heart

det är här för tillfället världens bästa låt!  verkligen värd att lyssna på!

 free fallin' - john mayer


She's a good girl
Loves her mama
Loves Jesus and America too

She's a good girl
Crazy 'bout Elvis
Loves horses and her boyfriend too
Yeah
Yeah

It's a long day living in Reseda
There's a freeway running through the yard

I'm a bad boy 'cause I don't even miss her
I'm a bad boy for breaking her heart

And I'm free
Free falling
Falling

And I'm free
Free falling
Falling

All the vampires walking through the valley
They move west on Ventura boulevard

And all the bad boys are standing in the shadows
And the good girls are home with broken hearts

And I'm free
Free falling
Falling

Now I'm free
Free falling
Falling

Free falling
Now I'm free falling
Now I'm

Free falling
Now I'm free falling
Now I'm

Free falling
Now I'm free falling
Now I'm

Free falling
Now I'm free falling

I wanna glide down over Mulholland
I wanna write her name in the sky

I wanna free fall out into nothing
Oh
I'm gonna leave this world for a while

And I'm free
Free falling
Falling


vi kunde ha den bästa tiden i våra liv, men jag tror inte vi lever så länge till


förhoppningar&regnbågar - Håkan Hellström


remember when we held on in the rain

förlåt för dålig uppdatering igår men jag hade fullt upp hela dagen!

på morgonen vaknade jag av att matilda ringde och väckte mig, tur det! för vi skulle åka till jönköping tillsammans, med min familj, det var egentligen mamma som skulle kolla på någonting!
blev mycket flumm eftersom vi inte setts på flera dagar, och jag älskar vårt flumm! hahah, skulle kunna skriva en hel bok om allt det, men ingen skulle fatta vår ruuliga humor!

Kom iallafall hem med en kjol från JC, öronhängen&trosor från VILA.

En sak som jag skulle kollat på i jönköping var en klänning som jag har tänkt att ha på mig på konfirmationen/skolavslutningen, och jag förklarar för matida hur den ser ut, och vi letar efter den länge, och när plötsligt stannar hon upp och säger "MEN DET ÄR JU DEN KLÄNNINGEN JAG HAR" , pucko är det enda jag kan säga (y) men jag älskar dig endååååå !

När jag kom hem satt jag, mamma och pappa och pratade i deras säng i över en timma, sen fick jag plötsligt panik och kom på att jag skulle hem till ludwig vid 7, och klockan var då 20 i. Så då åkte jag och träffade alexandra så åkte vi dit, till vad som skulle bli en filmkväll, men det blev en kväll med massa prat istället! det behövdes! kom hem runt 12 och däckade i min säng direkt, och idag sov jag till halv 12, otroligt skönt ska ni veta, och jag kommer aldrig orka upp imorgon till skolan,  längre lov ?! ja tackk!

den sista dagen på lovet ska jag ta tillvara på riktigt ordentligt, genom att bara ha en childag! och kanske träffa blenda lite också! :)


och....jag har fortfarande inga bilder på den här datorn!




10 aprriillli

bara för att ingen är social 02:45...

 133 frågor
Fyra frågor om förhållanden.
Är du singel? - ao
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - ja!
Hur många har du varit kär i? - 2 ;)
Är du kär just nu? - nej


Tio frågor om dig själv


Namn? - elin widén
När fyller du år? - 2 mars
Några piercingar? - öronen, vill ha i naveln!
Vad har du på dig just nu? - underkläder och en tröjaa och mjukisar
Vilken årstid är bäst? - sommar GAH
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - sommarlov men massa sol
Vad tycker du mest om hos dig själv? - jag är cool
Vad är du bra på? - lyssna på andraaa
Vem älskar du mest på denna jord? - det finns ju en del!  
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tillsammans med någon!

10 frågor om dina vänner


Vem vet allt om dig? - ingen vet allt, men alle vet nog en hel del!
Vem är den roligaste av dina vänner? elin kan vara ganska kul ibland :D
Vem är snyggast av dina vänner? - matilda
Vem är mest partyprisse? - hahha allaa!
Vem är den du helst har filmkväll med? - typp allee :D
Vem av dina vänner är mest "evil"? - elin :D

10 Frågor om din familj

Vem står dig närmast? - allaa
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - ja :)
Vem är farligast i din familj? - papppaaaaaaaaaa
Vem ser roligast ut i din familj? jag :D
Vem är coolast? - broder :D
Har ni något husdjur?- nej,
Vem har du mest gemensamt med? - pappa tror jag, eller jocke
Vem står för underhållningen? - jocke
Vem sover du oftast med? - själv tack,
Roligaste kvällen med familjemedlem?- no idea

10 frågor om idag

Vad har du gjort? - suttit hemma, varit ute och gått, träffat ludwig, träffat alle, lekt med elin! (y)
Har du varit glad idag? - senare på dagen, jaa
Har du varit ledsen idag? - ahh
Har du gjort något bra idag? - nej
Vad ska du göra nu?- sova snart ;)
Vad du gjort något dåligt idag? - ah
Vad har du ätit idag? - en masssa 
Har du duschat idag? - yess
Är du trött nu? - ja
Vad händer imon? - jönköping!
Går du i skolan? - yess
Har du varit i skolan idag? - no sir
Hur mår du just nu? - tröttt
Har du piercat dig? - måste pierca naveln

TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? jag vet inte, till mobilen var det nog ludwig, men hem var det nog nån jävla försäljare
Vem ringde du senast? mamma
Vem sms:a till dig senast? luuuuuddde
Vem sms:a du till senast? ludddeee


ÖVRIGT
Är du hungrig nu? - noo
Vad är klockan nu just nu? - 02:50
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - blogg.se


FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - typ 3 timmar sen
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - samma tid typ


ÖVRIGT
Gillar du punk? - no
Har du sminkat dig idag? - yess
Isåfall, vad för smink? - mascara, puder
Vad har du på dig för trosor just nu? - björn borg ;)
Hur ser de ut? - vitaaa
Vad har du för bh/topp på dig just nu? svart
Hur ser den ut? - svart vanlig


MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - nooo
I så fall, vilken låt för tillfället?  -  hahha !
Vad gillar du för musik? - alltt möjligt :D


KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - ja
Har du fler än 3 jeans? - ja
Har du fler än 5 tröjor? - ja
Har du resteröds-trosor? - nej
Har du en vit bh? - ja
Har du en svart bh? - ja


SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - ja
Använder du Wax? - nej

Använder du ögonskugga? - nej
Använder du kajal? - nej
Använder du hårspray? - ibland
Använder du volymspray? - jao
Andänder du mousse? - no
Använder du deodorant? - ja
Använder du skinspray? - nej

Använder du parfym? - nae
Använder du läppglans/läppstift? - ibland
Använder du brunkräm? - nej
Använder du rouge? -nej
Uppsatt hår eller hängande? hängande tack
Plattar/lockar du håret varje dag? - plattar
Duschar du varje dag? - ja
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - nejj

KÄRLEK
Är du kär just nu? - no
Har du kysst någon idag? no
Har du ett förhållande? - nej
När går gränsen vid otrohet? - hångel!
Är du romantisk? - haha jadå ;) ahha!
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - nejdå
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång?- nästan

Vad hette din första flickvän/pojkvän? - hampuss
Hur länge höll det? - no idea
Hur länge var ditt kortaste? - 1 dag
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nae
Är du en bra pojk/flickvän? - vet inte
Vem sov du senast bredvid ? - blenda
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - ****************
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhålende med? - nejj
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - vet intee ?
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - HAHA, !
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - om det är äkta kärlek, ja
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - dumpat säkert. haha!
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - SCHNYGGTTT



hahha


OKI TO CHILL

elin ville att jag skulle berätta fär er hur cool hon egentligen är..

så ahh, jag vet att ni inte kommer tro mig men hon har en riktigt cool sida också, det märkte jag nyss, när hon sa att hon gillade choklad!  och sen är hon ju ganska tuff för hon hänger på kamrat.com också, åh kamrat.com♥
kamrat påminner mig om den gamla tiden, tiden då sanela och lina fortfarande bodde här, och ma trodde man va någonting, och sen när jag började lära känna jennie på riktigt, det var härliga tider som jag skulle göra vad som helst för för att få tillbaka!

nu tittar vi på flashforward och jag fattar inte speciellt mycket eftersom jag inte har sett det innan, men elin är rätt fastklistrad! INTE, innan kollade vi på solsidan, och det är så jävla klockrent! synd bara att det var sista avnittet! fast jag har för mig att jag har hört talas om att det ska bli en långfilm på det, det blir riktigt kanon om det blir så! (y)

elin och jag dricker mjölk, det är gott, dock blir den varm för vi har tända ljus här... synd!  stackars mjölk, den kanske också har känslor, och nu blir det alldeles för het, hottie! MUMS

nu tycker elin att jag har skrivit för mycket och nu ska jag nog vara med lite i filmensaken lite, synd bara att den där mamman kom med som man inte sett innan, sånt gör mig SÅ arg!

RING OSSSS !

seriöst inlägg! 
TO THE JOY, JOY


du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut

sitter här med elin och är vi är riktigt coola, när vi sitter med varsinn dator och kolalr på talang 2010 samtidigt!
innan var vi på willys och köpte med oss choklad och ben and jerrys hem, det är väldigt gotttt hihihih!
och nu börjar snart solsidan, som jag älskarr ! dock fick jag veta nu att detär sista programet  ;cc






förmiddagen var inte den bästa, har inte mått speciellt bra pga av vissa saker som är jävligt kompicerade, tur att jag har fått träffa både elin och alle idag som har fått mig på lite bättre humör!



hanna - melissa horn

Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring

Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut

Du säger att du minns och att det känns som igår
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg

Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen

Jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen

Du är kvar med samma folk, kvar med samma man
Lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder
Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen

Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen

Jag gav upp för länge sen

let's lay down our love ♥

http://open.spotify.com/track/0psmUFE6DdruRy8ox37bYc



K  Ä  R  L  E   K



when you were here before

godmorgon!

sitter och kollar på gårdagens avsnitt på bella&tyra show, fast jag somnar snart, är hur trött som helst, har inte kunnat sova så mycket inatt precis...
det här programet var nog det bästa hittills, hahah!  dör av skratt av vissa kommentarer! haha!


ikvälll kommer antagligen elin hit och det blir massa mys!



förlåt för upprepande bilder men jag har bildbrist x1000

nu ska jag gå ut och gå en riktigt lång promenad, och samla mina tankar, känns somdet behövs!  


vi hörss senaree!

du sa du behövde tid, och du hade tid

blev ingen träning för mig idag heller, eftersom jag inte fick för mamma! och inte för min hals heller! men jag hade så gärna velat, var rikitgt taggad!

nu ska jag iallafall gå ut och träffa alle, så ska vi ut och gå igen :) och sen ska jag träffa ludwig! :)
mitt och elins lan, blev uppskjutet tills imorgon!




hahha!
supercool bild verkligen ;) ! hosthost

i guess i'm dreaming again

morgonn!

tänkte att jag skulle bege mig ut på en springtur och se om hur det går eftersom jag är otroligt förkyld, men jag vet inte! det känns mer lockande att sätta mig i solen och äta glass! haha!
men ikväll ska jag bannemig träna, det var längesen nu! efter fotbollen, ska jag och elin lana! hahah!



summerlove!


och jag ramlar kär i dom som inte ens vet vem jag är

nyss hemkommen och mina fingrar har återgått till normal färg..

blenda och jag gjorde det vi var bäst på, nämligen att spela indiana jones!
gick hem runt halv 6, och begav mig då ut runt sjön och gick, träffade alle efter ett varv, efter det gick vi 3 varv till och pratade om allt och inget,  precis sånt jag älskar! sen träffade vi även ludwig och kevin och min kväll blev räddad! vädligt ruuulig liten pratstund där ja :))

vad jag verkligen vill ha nu, är  sommar! denna sommaren ska bli minst lika bra som förra! förra sommaren var underbar, i love u!

här kommer lite låtar som påminner sjukt mycket om i sommaren/våren 09'




sweet marie - timo räisänen


creep - timo räisänen


söndermarken - lars winnerbäck


innan mörkret faller - lars winnerbäck

för en lång lång tid - håkan hellström


och en massa andra!

I keep telling myself the grass isn’t greener on the other side, still I know it’s a lie



dagens outfit:
svart långt linne - gina tricot
lila kofta (som ser ut att vara totalt trasig) - JC
strumpbyxor

PUSS



OSERIÖST, SÅ ALLA VET DET!  blink
" to the joy, JOY! "

hahahha, herreguuuddd.

if the whole world were more like me

allriiiiight! 

dagen i göteborg med världens bästa elin igår var den bästa dagen på länge! massor med kul, och dagen gick fortare än vanligt!
idag ska jag nog fota det som jag köpte, om jag orkar, och visa er senare! 
när vi åkte till göteborg på morgonen så satt jag och elin och planerade våran idrottslektion som vi ska ha, och det blev ganska bra faktiskt, men smarta som vi är..... så glömde vi lappen på tåget (y) tur dock att vi då inte är lika senila som våra muttraar, haha!

tack för en ruuulig dag iallafallll! ♥
det kommer en video i nästa inlägggg :)


måste bara säga att den där vitamin well, är väldigt överskattad!



nu ska jag duscha och sen antagligen träffa blenda som jag inte sett sen påskafton!


carrie anne - timo räisänen

hallådär ♥


idag har varit en vila-dag. har i stortsett inte gjort någonting vettigt, eller var ju i mariakapellet och var på den sista gudstjänsten, jag vet inte vad som hände där inne,men jag satt och skrattade åt allt smått, och att matilda sitter brevid mig och gör så jag skrattar ännu mer gör ju inte saken bättre...
efter det följde matilda med hem och vi skulle egntligen på filmkväll, men av några speciella skäl blev det inte av haha. vi får ta det en annan dag hörni! ♥

nu ska jag ta med mig mina halstabletter och en banan och sätta mig och kolla på hollywoodfruar! :))



bilden är ju som den är , men det handlar om att bjuda på sig själv ibland.  men.....
i misss youuuuuuu ! ♥

walking beside the guilty and the innocent

blev ingen träning för mig igår eftersom jag kände mig otroligt hängig och min hals var död. Men var iallafall och tittade, och fick träffa världens bästa alexandra!  

idag när jag vaknade var det ännu värre än igår, så idag ska jag göra allting som går för att bli helt friskt tills imorgon, då jag&elin åker till göteborg över dagen! annars kommer jag tycka synd om elin som kommer få höra mitt klagande hela dagen ;)

iallafall så sitter jag här och fuderar på batt sätta igång någon film, eller så ska jag knarka sims ett tag! haha!


sånna chanser kommer en gång bara, aldrig att dem kommer två



1. jag tror jag är synsk, på riktigt. ända sen jag var liten har jag trott att jag kan säga saker som kommer hända. eller så är det bara riktigt jävla läskigt!

2. jag blir aldrig bra på kort.

3. varje kväll innan jag somnar kollar jag om jag verkligen har ställt in alarmet rätt säkert 10 gånger. men endå så blir det inte rätt ibland...

4. när jag var liten ville jag vara kille istället, och jag var en typisk killtjej när jag var liten!

5. jag oroar mig alltid för va andra ska tycka om mig, vilket inte är bra.

i used to sit at home and drinking but now I'm free

jag måste bara säga att jag tycker verkligen inte om att man äter som en häst på alla högtider, så igår när vi kom hem kände både mamma och jag att vi var tvungna att gå ut och gå en sväng. behövdes verkligen! fast det blev ju inte bättre av att när man sen kom hem satt och tryckte i sig massa påskgodis... haha! men är det påsk så är det ;)


nu på eftermiddagen är ingenting planerat, ska nog ta med mig kameran ut och fota lite! och vid halv fem är det träning, dock vet jag inte om det är på grus eller gräs!


att måla ägg på påskafton är en tradition, right ;) !


we are the numbers you and me

webcam outfit.



fint med damsugaren i bakrunden också (y)

lila skjorta - h&m
svart långt linne - gina tricot
svarta strumpbyxoorr
sen även ring lånas från mamma och armband fick jag av mina kusiner förra året!


you tell me your blue skies fade to grey

vaknade upp med världens ångest idag!
kom på att jag verkligen var tvungen att ut och springa, haha ! så nu sitter jag här och ska snart bege mig ut hade jag tänkt. fast eftersom klockan bara är 8 är det kallt, så jag väntar lite!



idag är det iallafall påskafton och det känns underbart, med tanke på att det då snart är sommarlov, nästan iallafall.. en annan grej jag har ångest för är att det känns som alla redan har börjat kika efter skolavslutningskläder, men själv tycker jag att det är för tidigt, eller är det nu man brukar köpa sånt ?!
ska iallafall kolla på klänning till konfirmationen på tisdag, så får det bli sålänge !


nu måste jag bege mig ut !


G L A D    P Å S K     P Å     E R !

nattupdate

nu har tjejerna åkt hem.

det blev en rätt lyckad kväll tillslut trots allt.
och tack så jätte mycket för presenterna, ni är så guuliiiigaa! ♥



nu ska jag plocka undan lite, sen ska jag sova!
imorgon bär det av till ett litet samhälle utanför eksjö för att fira påsk med släkten!
ja det var väll det!



jag trodde kärlek som din var lätt att fånga nu

yeah right!

bytte header eftersom jag tröttnade på den andra, dock gjorde den här headern så att bloggen ser riktigt tråkig ut, färglös med andra ord.




men en annan sak som jag helt hade glömt bort, världens bästa håkan hellström fyller ju år idag! 36 år till och med, om jag inte minns fel.



G R A T T I S !





nu ska jag städa lite till och sen kommer elin,eve och emma hit!

PEACE



vi sätter oss ner, utan ett ord

är det inte typiskkttt ?!

jag går in på nelly.com bara för att jag aldrig brukar vara inne där, och jag hittar 1 fin klänning som jag skulle kunna tänka mig, precis en sån som jag har velat ha hela vintern! men så plötsligt när jag kollar på catwalkfilmen så känner jag igen den, och då är det ju självklart den som min kära vän evelina precis har skickat efter, och skulle antagligen ha på konfan ?!  men jag ska nog kolla på den i göteborg iallafall!  haha!

imorse satte jag mig faktiskt och spelade sims för första gången på LÄNGE! haha, men det värsta med det är att man aldrig kommer därifrån sen, haha!
men sen har jag faktiskt städat toaletten också ! (y) väldigt duktigt av mig!  haha

nu ropar mamma!


här är klänningen iallafall! :))

Fylla Tube Dress SEK 299, Vila - NELLY.COM


1 april

alright!

nu är det då påsklov, och nyss var det jullov. månaderna bara rusar förbi och det är underbart! dock kanske lite för snabbt ibland.
igår hann jag inte blogga någonting eftersom jag gjorde klart boken om kroppen, spanska sak och pluggade so.

nu har jag precis kollat klart på "den andra våldtäkten"  på svtplay, det är ju förjävligt och jag blir riktigt förbannad på alla idioter som "inte vet någonting". herreguuddddd..

igår fick vi våra omdömmen och de såg väll ungefär ut som i höstas, dock har jag tydligen höjt mig till VG i so, och jag blev så jävla glad när jag läste det! awesome, och provet idag gick ganska okej faktiskt!
jag måste faktiskt erkänna en sak, jag är riktigt stolt över mig själv!  (och NEJ,jag ska inte skryta nu !!!! )

-idag fick jag mvg på 2 svenska uppsatser.
-emir sa att jag tydligen hade fått mvg på mitt rum på bilden.
-vg på kemiprovet som jag trodde jag skulle få ig på.
-monica blev väldigt imponerad av min bok på spanskan!
-har som sagt höjt mig till ett VG i so.

så ikväll ska jag "fira" med att tjocka mig med riktigt mycket gott påskgodis. haha!
nej men det är riktigt härligt eftersom i sommras gick jag in stenhårt för att förbättra mig i skolan, och jag är glad att det har gått bra, men det kan verkligen bli myyyckket bättre!

nu ska jag gå upp (försöka iallafall, pga min jävla träningsvärk) och vara social mot mamma&pappa.

ha en riiiktigt bra skärtorsdag, och hoppas ni inte har blivit lurade allt för mycket, det har jag iallafall sluppit!  säger man änns sluppit ?!

P E A C E






bild från förra året, men jag älskar våren! THAT'S IT!







RSS 2.0